Моля за съвет...

05.08.05
20:53

Значи тренирам малко над година.На 17 години 173см/67кг.Когато започнах бях 53 кг ,обаче имам чувстовото че като се погледна в огледалото отпред сам абсолиютно същия в смисъл изглеждам някак си много тясен имам си мускул на гърдите обаче той се забелязва повече като се подледна в профил...а и под гърдите съм тясен.Искам някък да корегирам това,но незнам как.Самата гръдна обиколка да вдигна.Много ще се радвам ако някой ми помогне и ми каже какви упражнения да правя.

ПС:само не клек,клякал сам известно време,но не искам повече.........

Мерси предварително :)

LA

05.08.05
22:59

Клек?!Нали за около гърба говориш?Ми бачкай на скрипеца(вертикален)!И ето това - http://www.bb-team.org/exercise/000054.php

05.08.05
23:17

Клек?!Нали за около гърба говориш?Ми бачкай на скрипеца(вертикален)!И ето това - http://www.bb-team.org/exercise/000054.php

Не говоря за гърба,а като цяло.:wink: Става въпрос че като се видя отпред изглежда супер тясно.Искам самите гърди да се разширят и под тях..... :roll:

05.08.05
23:44

Ами като развиеш гърдите и гърба за в бъдеще ще се разшириш нещата но полека изведнъж не става напълно е нормално на 17 да си така имааш доста да растеш още  :wink:

05.08.05
23:44

пуловъра му е майката :!: прави го в деня когато правиш гръб или гърди но като последно упражнение ти сам ще си прецениш.това упражнение е точно за теб.прочети за него в сайта

05.08.05
23:48

дамм пуловера му е майката, той разширява гръдня кош

05.08.05
23:49

Това няма да помогне на момчето не го бъркайте ако няма добре изградена основа гърди гръб какво ще постигне с овера

PR

07.08.05
20:36

Прави - Клек - 4 тежки серии с по 10 повторения.
между сериите - тежки пуловери с 12-15 повторения като ги придружаваш с дихателни упражнения - вдишваш възмажно най-дълбоко, докато спускаш тежеста, а при вдигане издишаш мощно !

С две думи - правиш клек - веднага след това се изстрелваш за пуловър и после пак - докато свършат сериите :)

Понеже тази система е определено тежка - отдели си един ден само за нея

При мен тази система работеше - донесе ми и доста маса !

KA

08.08.05
10:28

Според мен пул-оувера е добо упражнение, но за хората дето са в пубертет...тогава разте супер бурзо човек и според мен е задължително да прави това упражнение...но човек дето е на 20 не виждам смисъл да го прави..нз за мене е така

PR

08.08.05
13:54

човека е на 17-се - той е писал !
растежа при мъжа завършва на 21-22 години

дори и възрастен човек да прави тези у-я ще има ефект - но по-малък !
това увеличава жизнената вместимост на дробовете .

KA

08.08.05
18:06

ОК шом казваш....

08.08.05
23:57

Трябва си солидна основа с тежки основни “задължителни” упражнения които изграждат тялото

11.08.05
15:56

не ти трябва никакув пуловър прави основните упражнения лег набирания,изтласкаване за рамо,тяга сгуване за бицепс прав изтласкване от лег с тесен хват.
за да разшириш грудната си обиколка прави в тренировката си за гърди 10 серии по 10 повторения изтласкване от лег нищо пове4е така ще направиш сила и размери
за гърба също 10 серии по 10 повторения тяга и набирания
така е и за другите групи това са основните упрайнения които ще ти помогнат
а това 4е не иска6 да клякаш само ше ти навреди има една мисъл”ако искаш да ти растат ръцете клякай ” така че сам синаправи извода
направи си и добър хранителен режим с повече протеин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1