07.06.04
22:46
Айде като сме почнали :) Този въпрос определено обаче има общо със ‘спорта’. Кажете епилирате ли се депилирате или просто си седите космати? :D Аз лично само 1 път сам си правил кола маска и щях да умра :( ужасно ме боля, купих си епилатор - трагедия :) но на някои места където не боли го ползвам, иначе краката и ръцетеги минавам с машинка за подстригване 0 номер, но сега за лятото ползвам депилатуарна пяна :) най-удобна ми се струва.
Темата беше редактирана от Петко К на 02.09.09 17:42.
Ami az si brusna mi6nicite. Sus samobrusna4ka stava super lesno i burzo i mnogo gladko. Taka stranno za6to vuob6te ne miri6a lo6o dori po niakolko dena bez da se kupia ( kupia se vseki den po 2 puti po princip, no sega kato niamame topla voda sum ograni4il malko :( ) Krakata i rucete ne sum si obezkosmiaval i ne mislia da go pravia niakoga. Prosto niama smisul, grozno e spored men, a i dosta boli s kola maska… :wink:
07.06.04
23:10
az si gi maham nqvsqkude, ne me kefi da imam kosmi:) karakata gi brusna, racete epilator(ne boli vuobshte), na drugite mesta e qsno s kvo gi maham - mach 3 :)A btw pichove, mn macki sa mi kazvali che ne gi kefqt maje s kosmi osobeno po gardite, aide drugade moje ama na gardite i na nai dobriq vi priqtel opredeleno trqa da se mahat :)
07.06.04
23:16
Абе боляло - вие мъже ли сте или какво? 1 час болка, после 1 месец си гладък, какво толкова - с тия депилатоари и пяни има да си играете постоянно.
Кола маската е решението, пък ако имате 2000 лв, давайте на лазер forever :).
08.06.04
00:05
[quote author=“Mr. Muskul”] Taka stranno za6to vuob6te ne miri6a lo6o dori po niakolko dena bez da se kupia ( kupia se vseki den po 2 puti po princip, no sega kato niamame topla voda sum ograni4il malko :( ) quote]
ех че хубаво си прекарваме а.............Бухаххахахах!
Абе Сакс недеи така щото си боли доста:)
Аз също се обезкосмявам но само краката,подмишниците и “Свещената Линга” 8) !
Аиде от тук нататък момичета да не четат...............Абе как се обезкосмявате отзад бре(е ко нема да се лъжем)!
E mnogo sme6no, mnogo sme6no. :) Btw “niakolko”=2, i to kogato ne treniram. Glupavata profilaktika e 4ak go 18. Sega si toplia voda s niakakuv burzovar… Sax ia sloji edna 4ervena to4na na temata. Ili nadpis-zabraneno za hora sus slabi surca :) .
Lesno_nema, otzad pred ogledaloto. Probval sum i e kofti, ama niama kak. :) Sega ve4e se zabavliavame. Lele taia tema e otvrad. :wink:
08.06.04
00:49
Бла:):)))))))))))) Хаххахах..............Това с огледалото си го представям ще е много интересно!!!Само гледаи да не стане инцидент докато гледаш назад :mrgreen: !
Аиде стига глупости..........после пак!
Ма с епилатор или с какво го правиш това нещо.......абе там много боли така(Сакс ако иска да го пробва щом него не го боли) бях чувал за некъв препарат ама сега не се сещам.Некои ако знае да казва!
08.06.04
11:01
Не бе не мислете, че не съм го правил и аз - аз съм се епилирал навсякъде и знам как боли, но просто ви казвам, че се издържа.
08.06.04
13:54
В тва отношение съм много напреднал с материята 8)
На краката - най-вече с епилатор ама понякой път и с кола маска (ако си купувате кола маска най-добрата е на Strep на лентички)
Под мишниците доскоро с Mach3 ама вече няколко пъти си ги махам пак с кола маска и да ви кажа - почти не боли, а ефекта е много по-добър и дълготраен от самобръсначка или каквито и да е кремчета.
Абе общо взето студената кола маска на лентички е най-подходяща за почти цялото тяло....
А за отзад :oops: ...обмислям идеята да ида на някой салон ама незнам къде има точно за тази цел...и това място :wink: За тва ако някой знае - може да сподели :?:
П.П. Едно съветче ако някой пробва за първи път кола маска:
-След като дръпнеш лентичката отдолу може да остане малко от восъка, а в най-лошия случай (ако лентичката не е била загрята добре и в следствие восъка се е разпределил неравномерно) може да остане мнооого восък по кожата който е страшно лепкав и не се мие :shock: И в такъв случай може да измиете лесно восъка с нещо мазно - по принцип в кутиите с колата маска има едни кърпички, обаче ако аптекаря е решил, че може да си ги задържи....и в такъв случай ползвайте олио или зехтин. Много хубаво се чисти с тях ако имате останало лепкаво
08.06.04
17:16
Кви пари е тази кола маска и колко лентички стигат за крака, ръце и гърди да кажем?
А, и с какво се мажеш след кола маската? Аз съм виждал жестоки обриви след кола маска, това как го предотвратяваш?
garo_viper znam za kvo govori6 edin put sum probval s kola maska i celiq se omazah,a i nqmahme cql den voda,posle razbrah i 4e ne se mie… ot togava nqmam namerenie pak da probvam!A s epilator e mnogo gadno postoqno te boli trqbva da si nqkuv mazohist za da izdurji6,samo podmihnicite gi epiliram-ne me boli mnogo
08.06.04
18:18
Най-хубавата кола маска е Strep и e най-евтина в денонощната аптеката на Руски паметник и там е 9.98лв. Иначе на други места е около 11-12лв :roll: . Обаче за целите крака на мен ми трябват две кутийки в най-добрия случай - което означава че е около 20-25лв :shock: Но веднъж се рових по форумите на тази тема и в датата намерих това:
[quote author=“madwitch”]казвам ти примерни цени на моята козметичка (студиото е на Витошка)
цели крака - 14лв
крака до колене - 7лв
мишници - 4 лв
и си е добра офертичка, а и в козметичния салон ше те намажат с всичко или поне ще може да получиш компетентно мнение, така че да нямаш обрив. И за 14 лв си е направо оферта :lol:
Иначе аз се мажа с обикновен крем за тяло Nivea Body ама това дали ще имаш обрив си зависи от самия човек и типът му кожа затова най-добре може козметик или дерматолог да ти каже с какво да се мажеш след кола маска.
А ако искаш да си правиш кола маска на гърдите или корема отива около половин опаковка и не боли.
08.06.04
18:32
И аз първите два пъти се омазах целия и не знаех как да се измия, а с вода не става дори да търкаш цял ден :x И почти се бях отказал ама на третия път беше перфектно 8)
С епилатора боли ако тръгнеш още от първия път с “МАШИНАТА”. Обаче ако си ги махнеш 2-3пъти с кола маска и после с епилатор - не боли толкова. А и като почнеш с епилатор трябва първите 2-3 седмици да си махаш космите през 1-2 дена и нищо не се усеща. После космите стават много по-малко и по-светли и вече не боли. Трудното е първите два пъти :? Издържиш ли тогава значи всичко е на 6 8) Имах един приятел, който така се беше наплашил, че си лепнал една лентичка на гърдите и после така го хванало шубето, че не можел да я дръпне и си ходи с нея 1 ден :P
П.П. Не им се плашете толкова на тея косми. Нали сме МЪЖЕ 8) :lol:
08.06.04
22:27
И аз да ви кажа как се хигирнизирам ;)
Ами със самобръсначката. С тази кола маска нищо не става 1-2 пъти пробвах не знам какви са тези моите косми нищо не хваща, може и от кола маската да е била буклук.
А брадата само със самобръсначка.
Мишниците пак със само бръсначка.
Краката и ръцене не ги бръсна!
А никой не каза за половия орган ;)
Just`a`man kaza, no ne6to ne iskam da go poslu6am…Moje bi 6te probvam, no na liato. :) NE preporu4vam kola maska za tam!!
Sax-o-matic За какви 2000 лева говорим!? Не ме разубеждавай!
Ако идеш на лазер само да ти махнат космите под мишниците или на задника(примерно) съм сигурен че ще минеш леко.
Замислете се колко пари давате за разните му там кремове,ленти,маски... И колко бихте дали за лазер,само че еднократно!
Хм
Значи за лазера: боли също и не е вечен! от 6 до 12 месеца знам.
С епилатор сам си махал навсякъде без краката - боли, червено - аз не сам мазохист бе :(
Кола маска - сам ходил на козметичка, правил сам си вкъщи на ръцете, гърдите, корема (имам някви малки :))
Има 2 вида кола маска едната както каза едното момче се маха с нещо мазно - олио пример, има едни други лентички, които и с вода се махат, не знам дали в бг ги има.
Пробвал сам всякакви кремове, пяни и какво ли още не...
Просто сам си преценил са себе си, че нямам нерви и воля за епилация :) Затова пяната на виит или други фирми е най-ефикасна...
Успех момчета
П.С. Все повече момичета обичат обезкосмените момчета ;)
Помислете си дали това лято ще идете с естествения клин и пуловер на плажа :lol: Грозно е! не сме МАЙМУНИ!!!
08.06.04
23:49
Абе не мога да ви разбера къде ще ходите да ви обезкосмяват гъза или пък да си го обезкосмявате с лазер :oops: !
Може би аз бъркам процедурата но нали не се обезкосмяваш ти?!?..................и ще си дадеш гъза да те обезкосмят :shock: !
09.06.04
17:03
Е аз по отношение на космите съм си много добре - имам само по краката и по ръцете и ги отстранявам с епилатор няма какво да Ви лъжа момчета отначало болеше, но после свикнах и сега не ми прави впечатление! А вече за по нежните места използвам самобръсначка не ми се мисли какво би станало ако си направя кола маска или пробвам с епилатола.
Цялата в козметично студио,чисто,професионално е..не е евтино,ама има кой да се грижи за сметките ,ако неиска да плаща за такива неща -той ще ме обезкосмява :)
Друго щеше да е ако живеехме някой друг век назад. Никой нямаше да се обезкосмява , сички щаха да са еднакви и космати. Нямаше да има индустрия с косми. Нямаше да има комерсиални празници , анаболни стероиди и Къци Въпцаров. Как може да искат некви стотици левове за миризливият си лазер ? Да не са го зели от Star Wars ? За тва ли Чубака е космат ? Ако са го тафили що така ни изнудват ? Аз да не съм Наоми !?! Ше й звънна !
казано от gotcha на 07.06.04, 22:46:
Как се обезкосмявате?
Не се. И няма да се.
казано от gotcha на 08.06.04, 23:42:
П.С. Все повече момичета обичат обезкосмените момчета ;)
Помислете си дали това лято ще идете с естествения клин и пуловер на плажа :lol: Грозно е! не сме МАЙМУНИ!!!
Маймуна да съм по-добре от колкото педал. Крайно изказване, да! Никога не бих се епилирал където и да е, освен покрай чатала най-много. Там разбирам. Разбирам и краката си да епилирате, но ръцете и гърдите???? И ГЪРБА?!?!
п.п. Ако все повече момичета обичат обезкосмените момчета, тогава все повече момичета нямат акъл в главите. Ако мъжа е чистоплътен, хигиеничен и мирише на хубаво НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ дали ще бъде космат, кьосе, дебел, хърбав и т.н.
Намирам мнението на хората чак за малоумно - да си предубеден към качествата на някого само защото е “маймуна”.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.09.09 15:42.
02.09.09
15:38
Със запалка
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.09.09 15:38.