12.07.12
22:42
Здравейте може ли да ми помогнете при избор на добавки избрах си амино киселина и анимал пак 44 коя е по хубава ?
178 см височина 89-90кг и искам да развивам мускул не искам да ослабвам или да кача кг-ми .
Темата беше редактирана от mincho vilaev на 12.07.12 22:43.
12.07.12
22:46
Боже, колко мъка има това лято!
Вземи да почетеш малко, защото освен, че нищо не ти се разбира, изискванията ти са много наивни, та чак граничат със пълна глупост!
12.07.12
22:54
Ако не искаш да променяш теглото си, а да увеличиш мускулите, то искаш и да чистиш мазнина. Това тегло е доста на твоя ръст
12.07.12
23:14
казано от Lachezar Tomov на 12.07.12, 22:54:
Това тегло е доста на твоя ръст
Това ми е интересно как го прецени. Колко е подходящото тегло за неговия ръст?
12.07.12
23:22
А точно коя аминокиселина си си избрал? Щото да можем да я сравним тая на Анимал Пак.
Ако можех да гласувам повторно и потретно, то щеше да почетвъртя за изречението на хед хънтъра “Боже колко мъка има това лято!” Това е крилата фраза, която ще те увековечи подобно на Йордан Йовковото.
Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 12.07.12 23:27.
13.07.12
00:29
И на мен ми е интересно коя ще да е тая аминокиселина .. :)
13.07.12
11:15
Pure Nutrition Pure Amino 2000 си избрах
Мнението беше редактирано от mincho vilaev на 13.07.12 11:15.
13.07.12
23:23
казано от Момчил Ганев на 12.07.12, 23:14:
казано от Lachezar Tomov на 12.07.12, 22:54:
Това тегло е доста на твоя ръст
Това ми е интересно как го прецени. Колко е подходящото тегло за неговия ръст?
Зависи доколко е чист. Ако предположим, че е в 10% мазнини и няма нужда да отслабва, 90 кг на 1.78 е доста сериозно постижение откъм мускулатура, стига да няма много едър кокал. Ако това тегло е мазно, тогава само да качва няма да е добра идея според мен.
14.07.12
00:16
някой ще може ли да ми помегне ? според вас нужно ли е да взема някаква добавка или просто да тренирам чисто просто нямам много време да ходя на фитнес седмично 3-ти
14.07.12
00:29
Аз викам да хванеш да почетеш, защото от въпросите, които задаваш си личи, че ядрената физика ти е по-ясна.
Недей си променя мненията, работата е ясна, вземай си това което си посочил и не го мисли повече.
14.07.12
03:28
За качване на мускул аминокиселините са най-добри. Ти вече си направил избора си и ми се струва, че с нея (добавката) ще постигнеш именно каквото искаш - да качиш на мускул без същевремено да качваш килограми мазнина или да отслабнеш. Кога ще стане това нещо зависи от упоритостта ти в залата и знанията ти по хранене. Именно за това много тук ти препоръчват да почетеш и да се запознаеш с правилните начини за това. Определено си направил правилната стъпка в посока осъществяване на целта си. Имам чувството, че много си бързал като пишеш въпросите си, защото допускаш доста грешки в правописа и словореда. Бъди по-коректен в това отношение, защото отговарящите си мислят “ако не е отделил време да пише подробно и правилно, а е нахвърлял въпросите си така повърхностно и по бързата процедура, то и отговора толкова го интересува” и пишат неясно и подигравателно от своя страна. Има запетайки, точки, главни букви, които се сърдят. Ето например в поста ти в думата “някой” Н - то направо плаче и си вика “абе аз не съм ли важна достатъчно поне с това, че водя началото на изречението, че да не съм написана с главна буква? Това все пак не е скайп разговор, а запитване към много хора, които ме гледат такава мъничка”. От друга страна думичката “помегне” плаче като красив ат (това е друга дума за породист жребец май), който е бил окалян и овалян в пепел и сложен под скъсан чул (това е вид покривало за коне). И всички други точици и запетайки си викат ОООООооооооооооо щом е така и не ни пише сносно, то нека придадем лекомисленост и несериозност на запитването му и го правят, с което боя се ще предизвикат гнева на Бай Кольо Пияндето ако се продължава в същия дух.