Програма за мускулна маса

Noctis Caelum

12.07.12
22:29

Закуска - 6 белтъка ,100г. орехи,супена лъжица мед
Закуска 2 - 2 банана
Обяд - 150 г. кафяв ориз + салата
Преди тренировка - 50гр.извара
След тренировка - 1 банан
Вечеря - 2 Пилешки пържоли + салата
Ако огладнея късно вечерта ям някакъв плод.Приемам всякакви критики и само да вметна ,че имам лек недостиг на магнезии и затова има 3 банана и орехи ,а не овесени ядки за закуска.

Аммм... какво всъщност представлява темата?
Имаш ли въпроси?

Едно е ясно - няма никакъв смисъл да отделяш жълтъците на яйцата.

Noctis Caelum

12.07.12
22:35

Ами според теб как е ?

Никаква представа нямам, не мога и да имам.
Как да преценя тази храна достатъчна ли е?

Изварата не е много на място преди тренировка.
Не съм сигурен, че бананът след тренировка ще ти донесе някаква полза.
За обяд само ориз - защо?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.07.12 22:43.

Noctis Caelum

12.07.12
22:48

Ами мисля ,че ще ми е повече от достатъчно храната.С ориза какво мога да добавя?  и знам ,че след тренировка е хубаво да се ядат банани или вафли ,защото ти трябва енергия.

Хубаво е, че смяташ тази храна за достатъчна. Дали наистина е така - това е друг въпрос, който видимо не те вълнува. ОК :) И градската легенда за бананите и вафлите... парите за банан или вафла ги дай за парче кашкавал във вечерята.

Noctis Caelum

12.07.12
23:00

Мерси.Все още съм начинаещ и е хубаво ,че има такива хора като теб.

Няма лошо в това да си начинаещ, всички сме тръгнали от там. В момента се опитвам да те накарам за мислиш и да прочетеш важната тема в раздела.

Да не забравя - плод късно вечер не е особено добра идея. По-добре гребни пак от изварата или резни още малко кашкавалче в такъв момент.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.07.12 23:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1