Протеинова матрица-консистенция.Класическа пр. за покачване на мускулен обем. от Калоян Георгиев.

Темата е заключена.

Здравейте аз съм 86кг.бивш пу6ач и бъдещ фитнес аматьор допадна ми ,,Класическата програма за покачване на мускулен обем,, от Калоян Георгиев.Въпреки че до преди 3месеца бях 70кг и май прогресивно качвам защото не спирам да тъпча не искам да слабея а да не сам дебел и мисля че тази програма ще ми помогне да превърна мастта в хубав релефен мускул искам да попитам как и дали е изобщо подходящо в даденият случай да подбера и изчисля протеинова матрица.Мислех си за нещо от сорта на суроватъчен изоат или ВССА  и  Казеин ,но не сам сигурен ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ГОВОРЯ ГЛУПОСТИ опитах се да почета нещо по въпроса колко съм разбрал не е никак ясно.И така,ако приема че ще взимам общо по 1.5гр/кг.дн. протеин сиреч 130гр за денонощие колко от тях да са бързо и колко бавно усвоим и дали има изобщо нещо правилно в ЛОГИКАТА МИ.    БЛАГОДАРЯ за отделеното време.

Модерация: Темата не отговаря на изискванията и правилата на форума!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 13.07.12 14:56.

HE

12.07.12
21:38

Хубаво е да превърнеш и част от “мастта” и във мозък! Пробвай после да превръщаш олово във злато, жаби във принцеси и други подобни опити. Всъщност пробвай да четеш, защото “извинявам се ако говоря глупости” е, като да дойда и да ти вкарам шут във зъбите и след това да ти изтърся “Извинявай ако те е заболяло”!
Пробвай да пишеш и грамотно! При наличие на кирилизатор, да заменяш букви със цифри е признак на поразителна неграмотност!

13.07.12
00:01

Ето сега ще стане интересно...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 13.07.12 00:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1