Тренировка за крака при лека контузия в глезена ?

13.07.12
00:24

Здравейте, преди седмица по време на футболна среща играч от противниковия отбор ми подложи крак и изпитах остра болка в глезена, вена било проблема сега вече не ме боли толкоз много оттока го няма, синьото изчезна, но понякога наболява. Та въпроса ми е дали да пропусна и следващата ми тренировка за крака.. Все пак при клек-а и бедрено сгъване мисля, че ще наболи и най-много да го навехна отново. Също така вече 2ри ден си играя волейбол не изпитвам никаква болка по време на срещата. Какво бихте ме посъветвали.

Или най-добре утре да ида да пробвам с не много тежки кг. да видим какво е положението ?

13.07.12
01:52

Недей да прибързваш. Изчакай и се възстанови напълно. Няма смисъл да го товариш излишно. Само може да си влошиш положението.

Не прибързвай. Здравето е най-важно. Възстанови се напълно. За една или две седмици няма да отпаднеш толкова, че да не може да се навакса. Пазете си ставите, мускулите. Спортът дава много, но и много взима. На 20 всеки може да изглежда добре. Оферта е на 50 да сме машинки ;)

13.07.12
12:16

Ще ти отговория на кратко ‘’Тренировка за крака при лека контузия в глезена ?” отг. НЕ ! Чакай да се въстанови на пълно и тогава. Както каза пича над мен ‘’Здравето е най-важно’’ .

13.07.12
21:03

В крайна сметка реших, че ще е по-добре за здравето ми тренировката ми за крака да я отложа, до пълно възстановяване !
Мерси за съветите :) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1