13.07.12
01:24
Утре ще си взимам добавки и се чудя какво да комбинирам ( тренирам футбол ) Искам да продължа да пия гейнър-а който ми свърши , защото съм доволен от него , но се чудя с какво да комбинирам - аминокиселини или азотен буустер . Кое има по-малко странични ефекти и е по-ефикасно , че искам да се напомпам за кратко време и да кача маса. Отделно имам глутамин на прах и хубави витамини. Ще ми помогнете много ако ми препоръчате някои добри изпитани добавки и споделите мнението си. Благодаря :))
13.07.12
06:43
казано от Ne Kazvam на 13.07.12, 01:24:
че искам да се напомпам за кратко време и да кача маса.
Много е кофти да е дошло лятото и да не приличаш на нищо подобно :D :D :D
Едно е да искаш, друго да можеш и трето да го направиш, а на теб ти остава само първото :D
13.07.12
08:23
Най-голям ефект ще има ако четеш!!!Ти сравняваш бууст с амино :X все едно да сравняваш салам с зърна кафе,кое е по-добро?!?!?
13.07.12
09:09
Аз бих избрал аминокиселините. :)
Поздрави !!!
13.07.12
09:22
Точно кат’ ти гледам писанките мога да ти кажа,че теб само месо яйца и ориз те оправят,а не гейнъри буустери и аминокиселини..
13.07.12
13:25
казано от Teen Power на 13.07.12, 09:22:
Точно кат’ ти гледам писанките мога да ти кажа,че теб само месо яйца и ориз те оправят,а не гейнъри буустери и аминокиселини..
Остави го да си дава парите и да си мисли, че от прахчета се става як. Това футболистите са новите борци :D
казано от head_hunter на 13.07.12, 06:43:
Тц, тц, тц, ти и по това време ли ги дебнеш, бе, човек? :D :D :D (bow)
Мнението беше редактирано от Петър на 13.07.12 13:45.
тцц невероятни .... питам въпрос , получавам заяждане , присмиване , шегаджийски изказвания , ирония :))) супер , само се извинявам , че не съм просветен и знаещ колкото вас .. Явно щом съм питал значи съм стигнал до този извод , че са ми нужни тия неща . В България по форумите питаш въпрос и получаваш неща от типа ” некадърник , ненормалник , непросветен , идиот , провал и т.н. :)) .. Благодаря на момчето , което каза че предпочита аминокиселините , но в крайна сметка си взех азотен буустер Assault и още от първата тренировка ме впечатли и ми хареса доста ... Знам , че сега ще ме накълвете яко за тоя коментар , но ще помоля за хората като мен да бъдете по-сдържани в мнението и по обстойни в съветите вместо да се обръща темата от тип Комиците .. не е нужно ........
13.07.12
16:00
Ами... значи темата не е имала смисъл по начало май... Защо питаш, след като не взимаш предвид казаното в темата? Начинът, по който задаваш въпросите си показва, че ти липсват основни знания за добавките. Ако беше отделил време за четене (сайтът предлага достатъчно информация както за азотните продукти, така и за аминокиселинните), вероятно дискусията щеше да бъде по-културна и по-полезна за теб.
Все пак нека видим дали ще успееш да се напомпаш за кратко време така, както ти се иска. MP Assault е добър продукт, но никак не е сигурно, че е най-добрият избор за теб и за тази цел. Ако си момче на място, след един месец си сложи ръката на сърцето и опиши в тази тема какво си постигнал с него.
казано от Кольо Пияндето на 13.07.12, 16:00:
Ами... значи темата не е имала смисъл по начало май... Защо питаш, след като не взимаш предвид казаното в темата? Начинът, по който задаваш въпросите си показва, че ти липсват основни знания за добавките. Ако беше отделил време за четене (сайтът предлага достатъчно информация както за азотните продукти, така и за аминокиселинните), вероятно дискусията щеше да бъде по-културна и по-полезна за теб.
Все пак нека видим дали ще успееш да се напомпаш за кратко време така, както ти се иска. MP Assault е добър продукт, но никак не е сигурно, че е най-добрият избор за теб и за тази цел. Ако си момче на място, след един месец си сложи ръката на сърцето и опиши в тази тема какво си постигнал с него.
Да , обещавам ! :)
13.07.12
16:50
казано от Петър Петров на 13.07.12, 13:31:
казано от head_hunter на 13.07.12, 06:43:
Тц, тц, тц, ти и по това време ли ги дебнеш, бе, човек? :D :D :D (bow)
Нещо ги бех олабил тея дни и г’лей к’ви теми се пръкнаха :D :D :D
Бъзикаме се, подходждаме иронично и ВИ нареждаме буквално защото искате без труд, хранителен режим и ЕЛЕМЕНТАРНА култура и знания да постигните неща които нестават ей така. Всеки нормално интелигентен човек му е ясно, че с 1-2 добавки за 1-2месеца неможе да направи едно красиво/напомпано/здраво/нацепено или там както си го наречете тяло. Това се постига по съвсем различен начин който вие неможете да разберете и проумеете. Прием на такъв клас азотен бустер от такъв човек като теб е доста смешно и грешно. В твоя случай едни аминки + витамини ще ти помогнат като за начало. Успех !
13.07.12
18:46
казано от AgBOKATA на 13.07.12, 17:28:
В твоя случай едни аминки + витамини ще ти помогнат като за начало. Успех !
Това в случай, че има правилно изградени режими, а като гледам ситуацията - доста му е мъгливо.
Иначе искам да му видя тренировката, като свърши бустерчето :D :D :D
казано от head_hunter на 13.07.12, 18:46:
казано от AgBOKATA на 13.07.12, 17:28:
В твоя случай едни аминки + витамини ще ти помогнат като за начало. Успех !
Това в случай, че има правилно изградени режими, а като гледам ситуацията - доста му е мъгливо.
Иначе искам да му видя тренировката, като свърши бустерчето :D :D :D
Аз където имам опит с доста бустери през тези месеци ми е странно когато правя почивка, а камо ли хората без опит, които приемат направо асалт - УСПЕХ !
а и защо да нямам изграден режим .. или пък казваш без труд и тренировки ... пак ми става странно как изграждате мнение без да знаете колко тренирам , как тренирам и т.н. . Казвам пак , аз мога и без хранителни добавки само хубава храна , режим и тренировки във фитнеса и на терена , но съм си направил извода , че не ми достига нещо . Значи може да съм направил грешка с бустера незнам ,това ще го споделя след месец , но най-нормално питах . Сега не съм на 17-18 годинки да взимам само витаминчета и тем подобни . Престанете с ирониите...
Ще ми помогнете много ако ми препоръчате някои добри изпитани добавки и споделите мнението си. Благодаря :))
С това ще ми помогнете 100 пъти повече за по-нататъка отколкото да мелите постоянно . Пиша във форума , защото мисля че има хора с опит и познания .
14.07.12
00:37
казано от Ne Kazvam на 13.07.12, 23:32:
а и защо да нямам изграден режим .. или пък казваш без труд и тренировки ... пак ми става странно как изграждате мнение без да знаете колко тренирам , как тренирам и т.н..
Щом не си ги написал значи няма такива!
казано от Ne Kazvam на 13.07.12, 01:24:
Кое има по-малко странични ефекти и е по-ефикасно , че искам да се напомпам за кратко време и да кача маса. Отделно имам глутамин на прах и хубави витамини.
Ей заради това изречение ще те гавря до откат! Първо си личи, че си супер зле по темата! Второ питаш нещо и ти се отговаря, а ти взимаш нещо различно /като вече сме уточнили, че си супер зле/. След толкова гавра във тая тема ти все пак не си направи усилието да прочетеш няколко реда, а искаш на готово. Е кажи сега, какъв си /щото аз ако кажа ще наруша правилата на форума/?
С тебе може да си спориме до утре ми се струва :D:D Говорих с 2-ма консултанта и си уточних всичко което ми трябва , затова спирам да пиша единствено след като свърша бустера и гейнъра ще изкажа някакво мнение.
казано от Ne Kazvam на 14.07.12, 01:02:
С тебе може да си спориме до утре ми се струва :D:D Говорих с 2-ма консултанта и си уточних всичко което ми трябва , затова спирам да пиша единствено след като свърша бустера и гейнъра ще изкажа някакво мнение.
Еххх 2ма консултанти къде сме ние простаците дето обиждаме по форумите и незнаем как стават нещата въййййййййййййййй.
Обаче незнам как ще прозвучи, но Хънтър по-добре да не се обаждаме повече защото хората ни мразят и виж не им помагаме по никакъв начин, както и другите редовни потребители нали ... Лично аз в момента на няколко уискита пишейки искрено спирам да коментирам теми от сорта - какъв протеин да вземам да отслабна, препоръчайте ми добавка за мускули но не и за маса и тн. просто е трагично и няма смисъл. От години тенденцията в милата родина е към ЗАТЪПЯВАНЕ ! Нека хората си имат надеждата, че нещата стават ей така и да си дават паричките на вятъра. Живи и здрави !.
пс; какво да спориш бе мой ? ти въобще знаеш ли какво са хранителните добавки, че камо ли да водиш диалог ?
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 14.07.12 02:52.
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.12 09:43.
Първо се извинявам за закъснението с година и повече за това какво е станало с тренировките с азотния буустер и тренировките след като свърши...
Истината е , че при сериозно спазване на указанията ефекта е голям , този буустер ми помогна доста в тренировките , но без да го приемам с други добавки , които го допълват щеше да стане пълна боза! Увеличих си мускулната маса, силата , енергията , всичко точно , докато не свърши . След като починах 1 месец от всякакъв вид добавки силата ми спадна както казвахте , нямах толкова желание дори за да тренирам , продължих да търся добра комбинация от добавки , защото нямах възможност да се храня със силна храна редовно и вече открих перфектната комбинация за мене, като гледам храненето да ми е на първо място! Извинявам се за глупавите конфликти отпреди , малко или много са имали ефект :))