Моля,кажете какво мислите.

13.07.12
22:36

Здравейте,
Висок съм около 167-170см. и тежа 72-75 кг.
Искам да ви попитам понеже сега се опитвам да се отърва от излишните мазнини какво бихте ми препоръчали ? Възможно ли е като свалям килограми да приемам Креатин Монохидрат понеже ми трябва повече сила? Ще повлияе ли по някакъв начин креатина на свалянето на излишните килограми ? Има ли добри комбинации,които знаете и които бихте ми препоръчали за сваляне на килограми ?

Темата беше редактирана от Калоян Крумов на 13.07.12 22:36.

HE

13.07.12
23:13

казано от Калоян Крумов на 13.07.12, 22:36:

Здравейте,
Висок съм около 167-170см. и тежа 72-75 кг.
Искам да ви попитам понеже сега се опитвам да се отърва от излишните мазнини какво бихте ми препоръчали ?

Хранителен и тренировъчен режим! Не успя ли след цялото това пускане на теми да разбереш, че не си за добавки? Искаш бързо да станат нещата, е и аз искам много работи ама няма! За някои неща се изисква време, та в този ред на мисли да се беше сетил преди лятото ......... доста преди лятото!

13.07.12
23:14

Креатинът няма да е проблем за свалянето на мазнини. Най-общо разпространено е мнението, че евентуално ще качиш малко тегло, но то ще бъде от по-голямото хидратиране на мускулните клетки и съответно това тегло няма да бъде мазнина. Така че не виждам проблем да сваляш мазнина, докато вземаш креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1