[quote author=”Петко К”]Напълно реална.
Реална, в най-относителния и едновременно буквален смисъл на думата. :D
то не можа да си бие в предмишницата понеже тя се състои от много на брои малки мускулчета!
аз одобрявам синтола само когато се използва за прасец и то от професионални култористи защото както знаем прасеца е наи трудно модерирания мускул ! лично моя грам не расте ръката ми е по голяма с 3см :)
мисля да правя “наи-големите прасци” :) хахаха
http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=211hate
ето го интервюто.
А за синтола - той наистина твърди че не е синтол и даже упорито ‘предизвиква’ ако някой може да направи такива ръце със синтол. Също казва че това можело да се изследва дали има синтол у него и е готов на драго сърце да го направи за да докаже че твърденията са грешни. Аз лично не разбирам много ама мисля че е синтол.. то това не са мускули ами виснали течни балони :)
първо тоя тип не е уред с акъла. тва е отвратително гадно.
в списание “мускули и фитнес” пишеше че тоя пич бил PVC човек. за синтол не съм чел, но пишеше че ръцете му са направени от силикон (като на мацките циците). супер отврат е...
20.07.05
19:50
Грешно си чел. За силикон ставаше дума за на Ърни Тейлър трицепса. Грег е със синтол.
Мисля, че тази тема се изчерпа тотално!
Който иска повече инфо до отвори М и Ф и да прочете за него там имаше подробна статия
кво да пишеш за него?тоя явно е бил доста комплексиран на тема ръце като малък.а че е имал хубави ръце още като малък сигурно е така ама с тоя синтол си е пре*б*л ръцете
[quote author=“mugatu”]riddik мислиш ли че тоя на аватара ти е с естествен гръб? :D
хахаха
страдал е като малък от комлекси и виж какво е станало
само да ти кажа тоя на аватара е културиста с най-нечовешкия гръб и това е Дориан.А на мен гърбът му ми харесва но и да искам не мога да имам такъв гръб :)недей да бъркаш Дориан с тоя Грег щото разликата между тях е от тук до слънцето
да бе знам че дориян е 6 пъти (или колко там) мистър олимпия. не се и съмнявам че е емблема на “мускулния” свят, а не е като онзи - синтолното чудовище. но въпреки всичко смятам че тия гротески мускули са грозни. разбира се всеки си има мнение. дориян нема избор щото с тва си изкарва хляба :)
Относно 200-те килограма за бицепс трябва да кажа, че до колкото знам 1 руснак на име Алексей Воевода е вдигал 220 кг. Казвали са ми, че са го давали по Дискавъри като абсолютен феномен.
за синтолния няма да говорим щото за него или добро или нищо :twisted: :) зависи от коя гледна точка гледаш.за теб е грозно а за мен не.а иначе наистина с това си е изкарвал хляба и добре го е правил
Официално най-голяма обиколка на мишница принадлежи на Грек Ковач, която е 27 инча и видимо без синтол. Предишният рекордьор беше манфред Хьорбел, които имаше 65см мишница, но според мен има доста синтол.
Не знам дали това сте го виждли ама: http://www.ronnie.cz/c-205-Greg-Valentino.html :?:
[quote author=”Чукундур”]Официално най-голяма обиколка на мишница принадлежи на Грек Ковач, която е 27 инча и видимо без синтол. Предишният рекордьор беше манфред Хьорбел, които имаше 65см мишница, но според мен има доста синтол.
Доколкото знам Манфред Хьобел е един от пионерите в използването на синтол.Грег Валентино е висок около 1,68-1,70см и има тази отврат ръка,докато Хьобел е около 2м,също и Грег Ковач.т си направете сметката че имат горе-долу един и същи размер.Той Валентино твърди че си е инжектирал болденон направо в мускула...ама все едно не си е наред
тоя от линка дето го е дал valentinik46 е отвратителен :lol: има ебати грозната рька и с сьм сигорен че не истинска :wink:
Тя че е истинска истинска е, ама как е направена това е въпросъте! :twisted:
може и да са истински но аз никога не бих направил такива грозни раце.а за това как ги е направил сигорно му е отнело 10 15 години трениране а може и повече :wink:
Ясно е как ги е направил, прочети темата и ще разбереш, че е ползвал синтол.
http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=28669&size=big&sort=1&cat=2
А тоя къв е бе хора? :?: :?:
[quote author=“bolkers”]тоя е сьщия какьв е тоя :lol: :lol: :lol:
Ми то си пише одолу Klaus Kaak
27.08.05
18:57
и направо ме уби с тея снимки :shock: :shock: :shock: по брутално нещо няма никаде! :shock: иначе ... мисля че е много тъпо човек да си боцка такива масла или там каквото са не ме и интересува какво е тва ! но е супееееееееер грозно !
28.08.05
15:09
Както беше казал Джорджио да си бият малко и в главата, барем поумнеят!
28.08.05
15:30
тоя пич е БОЛЕН !!!! .... :!:
31.08.05
20:01
Той знае че хората мислят за неговите рьце че са отвратителни
но не му пука-така е казал в интервюто
01.09.05
10:55
Ххахахаххаха назобан комар :twisted: :twisted:
В това пък нищо хубаво няма все едно е болен от нещо с тия ръце ще ме е адски срам да тръгна да се разхождам по улиците :oops:
Отбрат
От такива люде има разни шибани митове за бодибилдинга при непросветените в него