НАЙ ГОЛЕМИТЕ РЪЦЕ

Прескочи до:

17.07.05
12:03

[quote author=”Петко К”]Напълно реална.

Реална, в най-относителния и едновременно буквален смисъл на думата.  :D

17.07.05
14:07

то не можа да си бие в предмишницата понеже тя се състои от много на брои малки мускулчета!
аз одобрявам синтола само когато се използва за прасец и то от професионални култористи защото както знаем прасеца е наи трудно модерирания мускул ! лично моя грам не расте ръката ми е по голяма с 3см :)
мисля да правя “наи-големите прасци” :) хахаха

18.07.05
14:51

http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=211hate

ето го интервюто.
А за синтола - той наистина твърди че не е синтол и даже упорито ‘предизвиква’ ако някой може да направи такива ръце със синтол. Също казва че това можело да се изследва дали има синтол у него и е готов на драго сърце да го направи за да докаже че твърденията са грешни. Аз лично не разбирам много ама мисля че е синтол.. то това не са мускули ами виснали течни балони :)

20.07.05
17:57

първо тоя тип не е уред с акъла. тва е отвратително гадно.
в списание “мускули и фитнес” пишеше че тоя пич бил PVC човек. за синтол не съм чел, но пишеше че ръцете му са направени от силикон (като на мацките циците). супер отврат е...

Грешно си чел. За силикон ставаше дума за на Ърни Тейлър трицепса. Грег е със синтол.

Мисля, че тази тема се изчерпа тотално!

21.07.05
19:22

ммм добре. няма да споря. значи в списанието просто са сбъркали:)

03.08.05
17:03

Който иска повече инфо до отвори М и Ф и да прочете за него там имаше подробна статия

05.08.05
01:40

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Който иска повече инфо до отвори М и Ф и да прочете за него там имаше подробна статия

кво да пишеш за него?тоя явно е бил  доста комплексиран на тема ръце като малък.а че е имал хубави ръце още като малък сигурно е така ама с тоя синтол си е  пре*б*л ръцете

05.08.05
16:49

riddik мислиш ли че тоя на аватара ти е с естествен гръб? :D
хахаха

05.08.05
23:52

[quote author=“mugatu”]riddik мислиш ли че тоя на аватара ти е с естествен гръб? :D
хахаха

страдал е като малък от комлекси и виж какво е станало

06.08.05
14:43

ужасно е! незнам дали некои дет е с акъла си ще иска подобен гръб...

06.08.05
16:12

само да ти кажа тоя на аватара е културиста с най-нечовешкия гръб и това е Дориан.А на мен гърбът му ми харесва но и да искам не мога да имам такъв гръб :)недей да бъркаш Дориан с тоя Грег щото разликата между тях е от тук до слънцето

06.08.05
17:10

да бе знам че дориян е 6 пъти (или колко там) мистър олимпия. не се и съмнявам че е емблема на “мускулния” свят, а не е като онзи - синтолното чудовище. но въпреки всичко смятам че тия гротески мускули са грозни. разбира се всеки си има мнение. дориян нема избор щото с тва си изкарва хляба :)

06.08.05
17:49

Относно 200-те килограма за бицепс трябва да кажа, че до колкото знам 1 руснак на име Алексей Воевода е вдигал 220 кг. Казвали са ми, че са го давали по Дискавъри като абсолютен феномен.

06.08.05
19:21

[quote author=“mugatu”]да бе знам че дориян е 6 пъти (или колко там) мистър олимпия. не се и съмнявам че е емблема на “мускулния” свят, а не е като онзи - синтолното чудовище. но въпреки всичко смятам че тия гротески мускули са грозни. разбира се всеки си има мнение. дориян нема избор щото с тва си изкарва хляба :)

за синтолния няма да говорим щото за него или добро или нищо :twisted:  :) зависи от коя гледна точка гледаш.за теб е грозно а за мен не.а иначе наистина с това си е изкарвал хляба и добре го е правил

07.08.05
16:06

Официално най-голяма обиколка на мишница принадлежи на Грек Ковач, която е 27 инча и видимо без синтол. Предишният рекордьор беше манфред Хьорбел, които имаше 65см мишница, но според мен има доста синтол.

24.08.05
15:08

Не знам дали това сте го виждли ама: http://www.ronnie.cz/c-205-Greg-Valentino.html :?:

24.08.05
16:06

[quote author=”Чукундур”]Официално най-голяма обиколка на мишница принадлежи на Грек Ковач, която е 27 инча и видимо без синтол. Предишният рекордьор беше манфред Хьорбел, които имаше 65см мишница, но според мен има доста синтол.

Доколкото знам Манфред Хьобел е един от пионерите в използването на синтол.Грег Валентино е висок около 1,68-1,70см и има тази отврат ръка,докато Хьобел е около 2м,също и Грег Ковач.т си направете сметката че имат горе-долу един и същи размер.Той Валентино твърди че си е инжектирал болденон направо в мускула...ама все едно не си е наред

25.08.05
10:44

тоя от линка дето го е дал valentinik46 е отвратителен :lol: има ебати грозната рька и с сьм сигорен че не истинска :wink:

25.08.05
13:16

[quote author=“bolkers”]тоя от линка дето го е дал valentinik46 е отвратителен :lol: има ебати грозната рька и с сьм сигорен че не истинска :wink:

Тя че е истинска истинска е, ама как е направена това е въпросъте! :twisted:

25.08.05
13:27

може и да са истински но аз никога не бих направил такива грозни раце.а за това как ги е направил сигорно му е отнело 10 15 години трениране а може и повече :wink:

25.08.05
13:43

[quote author=“bolkers”]може и да са истински но аз никога не бих направил такива грозни раце.а за това как ги е направил сигорно му е отнело 10 15 години трениране а може и повече :wink:

Ясно е как ги е направил, прочети темата и ще разбереш, че е ползвал синтол.

25.08.05
13:46

добре Петко К ще прочета за повече информация :wink:

27.08.05
11:15

ужас :shock:

27.08.05
17:41

http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=28669&size=big&sort=1&cat=2
А тоя къв е бе хора? :?:  :?:

27.08.05
18:14

тоя е сьщия какьв е тоя :lol:  :lol:  :lol:

27.08.05
18:32

[quote author=“bolkers”]тоя е сьщия какьв е тоя :lol:  :lol:  :lol:

Ми то си пише одолу Klaus Kaak

27.08.05
18:57

[quote author=“Dark_Evil”]Не знам дали това сте го виждли ама: http://www.ronnie.cz/c-205-Greg-Valentino.html :?:

и направо ме уби с тея снимки :shock:  :shock:  :shock: по брутално нещо няма никаде! :shock: иначе ... мисля че е много тъпо човек да си боцка такива масла или там каквото са не ме и интересува какво е тва ! но е супееееееееер грозно !

Както беше казал Джорджио да си бият малко и в главата, барем поумнеят!

28.08.05
15:30

тоя пич е БОЛЕН !!!! .... :!:

TW

31.08.05
20:01

Той знае че хората мислят за неговите рьце че са отвратителни
но не му пука-така е казал в интервюто

01.09.05
01:44

Тия синтолените изглеждат сякаш нещо ги е ухапало и са се подули :lol: .

[quote author=”Чукундур”]Тия синтолените изглеждат сякаш нещо ги е ухапало и са се подули :lol: .

Ххахахаххаха назобан комар  :twisted:  :twisted:

01.09.05
23:27

В това пък нищо хубаво няма все едно е болен от нещо с тия ръце ще ме е адски срам да тръгна да се разхождам по улиците  :oops:
Отбрат
От такива люде има разни шибани митове за бодибилдинга при непросветените в него

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1