Начинаещ с големи надежди :D

Здравейте, аз съм 15 годишно момче, 169см, 59кг . Сигурен съм, че има хиляди такива теми и ви е писнало да се занимавате с “хлапаци4” ,но аз съм си много опорит т малък :Д
Моята молба към вас е да ме упътите на къде трябва да тръгна и какво трябва да правя, за да изглеждам горе-долу така
така

аз в момента изглеждам така така

Идеята ми е да ме посаветвате какво да правя в смисъл това съм измайсторил като хранителен режим ако може да добавите нещо или да дадете ваше мнение
8ч фитнес зърнен закуска
10ч един банан
12ч пилешко + 1яйце
14ч банан
18ч риба тон

измислил съм след всяка тренировка 20гр суровъчен протеин
тренирал съм какво ли не тенис 2г, футбол 2г ,плуване, кикбокс 3г винаги съм спирал заради парични затруднения. Сега играя футбол с приятели навън :)
Идеята ми е всяка сутрин по 30мин тичане навън
Дайте ваши идеи и съвети Благодаря!

Темата беше редактирана от Кристиан Александров на 14.07.12 07:18.

14.07.12
08:28

Тази храна я увеличи петорно и може да ти стигне за един ден

8ч фитнес зърнена закуска +3 яйца + банан
10ч банан + протеинов шейк
12ч пилешка пържола + ориз, печен картоф
14ч банан + протеинов шейк
18ч пилешки гърди + зелена салата

така по-добре ли е тъй като и паричните възможности не са много големи

Мнението беше редактирано от Кристиан Александров на 14.07.12 08:36.

След като споменаваш финансови проблеми, защо си давал пари за протеин? Изпий го и нататък вложи тези пари в храна. Няма нужда да се храниш точно през 2 часа. Раздалечи малко храненията, последното ти е твърде рано. Намали малко бананите и намери место за извара, сирене и кашкавал. Не е ясно кога тренираш, съответно какво ядеш преди и след тренировка. Зърнената закуска я махни от менюто. Замени я с овес, към който може да прибавиш малко стафиди и ядки.

тренирам от 12 до 14 затова си бях сложил шейка след тренировката, но щом казваш да го премахна готово :) ще си променя режма спорет това което ми каза. Благодаря много за бързите реакции и отговори

Момент - как така тренираш от 12 до 14 часа, след като в 12 часа обядваш?

14.07.12
09:16

Освен горните съвети, замени пилешкото и рибата (която най-вероятно е от консерва) със свинско. Разликата в хранителните стойности и цената е сериозна.

ами до сега попринцип не обядвах и не съм съобразил, че след ядене...
Благодаря за съвета за свинското :)
и искам да попитам тези тренировки ще ми свършат ли работа за това което искам
http://www.bb-team.org/workout/3579_silen-i-vpechatlyavasht-korem-s-dve-prioritetni-trenirovki-sedmichno
http://www.bb-team.org/workout/2340_den-za-ratse

14.07.12
11:53

А ти искаш да приличаш на този манекен,така ли?Имаш и 8години тренировки зад гърба си,а нямаш идея как и с какво да се храниш o_O.Иначе целта е постижима,но с доста труд,четене и правилно хранене.

това ми е идеята да иначе докато тренирах не спазвах режими, но имах някои забранени храни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1