четох за стречинг и ...

06.08.05
18:15

Прочетох статията за стречинга и много ми хареса.та малко се позамислих и искам да ви питам дали това се брои за стречинг и може ли да се постигне същия ефект:
между сериите за бицепс взимам дъмбел с умерена тежест и сядам в стойка за концентрирано, но не го изпълнявам, а само държа дъмбела в средно положение за 20-30 секунди, така че да се разтегне мускула и сухожилията.кажете си мнението дали според вас има смисъл да се изпълнява.

06.08.05
19:56

това не е стречинг

06.08.05
20:01

Не естествено това твойто е изометрично натоварване

5C

06.08.05
22:17

Значи,гледах една тренировка на Дориан на филмче и той след серия за бицепс,слагаше един малък лос зад врат и го хващаше с ръцете в края на лоста.Надявам се схванахте.И в едно от предаванията на Недик чух,че по време на тренировка стречинга не бил хубав,защото мускула се натоварвал повече.
По-здрави

DM

06.08.05
22:33

Здравей тоя недик никога не съм го гледал , но мисля че това е първото вярно нещо  което е казал , хахахахахаха, поне тук чета че само простотии е говорил до сега
ама така е разтягане между сериите натоварва екстра ,не може да се възстанови мускула за следващата серия, по добре ако разтягаш , в отделна тренировка или преди тренировката леко разтягане

06.08.05
23:08

[quote author=“50 cent”]Значи,гледах една тренировка на Дориан на филмче и той след серия за бицепс,слагаше един малък лос зад врат и го хващаше с ръцете в края на лоста.Надявам се схванахте.И в едно от предаванията на Недик чух,че по време на тренировка стречинга не бил хубав,защото мускула се натоварвал повече.
По-здрави

Цент това де не е упражнението за разширяване на гръдния кош стяаш като си поил въздух до края

5C

06.08.05
23:21

Ами djgorgio може и така да е.Извинете ако съм сбъркал,просто го правеше след сгъването с лост за бицепс.

ММ

07.08.05
02:10

Аз гледам преди всяка серия да си стегна съответния мускул на макс. Да ре4ем  за лежанката лягам  , стягам  си гърдите на макс и след това хващам  лоста и правя серия. Когато разтягам  силата ми пада и не мога да си сварша заплануваното. Затова правя точно обратното - стягам  се - така сам  доста по силен. Стечинг правя мн мн мн  рядко и то винаги в края на тренировката.

Стречингът е подобен на изометрично натоварване... Не знам до каква степен помага за хипертрофията, иам различни мнения по този въпрос, но определено намалява силата ак осе прави преди тренировка, а за загрявка не става.

07.08.05
13:57

еми мерси за отговорите.сега поне знам че греша.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1