ново начало

Темата е заключена.

13.07.12
17:13

Привет и от мен:).Накратко за мен-аз съм Невена на 32г,168см,53кг.Преди месец спрях цигарите,казвам не ми беше лесно и все още не е,но с волята и ината в мен смятам че успявам.Когато пушех не тренирах,не се хранех здравословно,пиех макар и по едно всяка вечер,работех нощем,спях по 4-5 ч.,но сега това е минало.Не съм със наднормено тегло но това което забелязвам е,че в областта на корема и талията понатрупах мазнинки и това ужасно много ме депресира,не се чувствам добре в кожата си,поставих си за цел и се амбицирах да изчистя,моделирам,стегна тялото си.Та така:),от един месец от както изхвърлих цигарите от живота си започнах да спортувам,записах фитнес,посещавам го най-вече заради силовите упражнения и сауната,кардио прявя винаги на вън във парка предимно гледам да е сутрин на гладно,понякога тичам и вечер.Смених също донякаде и храненето си,както цигарите изхвърлих и захарта под всякаква форма,за кафето си ползвам мед.Избягвам пърженото,въглехидратите особенно вечер,наблягам на протеини,зеленчуци и много много плодове.Като цяло не се лишавам от нищо,но се съобразявам кога и как да се храня,хапвам си честичко по нещо дори и само ябълка да е,водата я пия много до 2 л на ден,общо взето е това,ще се радвам ако някой ме светне по добре във всичко комплексно,аз се заех изсяло на своя глава със промяната,а дали не греша някаде?Приемам всякакви съвети..

13.07.12
17:53

казано от Nevena Bodurova на 13.07.12, 17:13:

изхвърлих и захарта под всякаква форма,за кафето си ползвам мед. наблягам на...........много плодове.

тези двете изречения взаимно се изключват ама щом се чувстваш добре

14.07.12
19:33

Дива,да тук си права малко си противореча,но като се има на представа какво количество захар отнасях за деня под формата на кейкове,шоколади,сладоледи сега плодовете ми се виждат толова безобидни,но и тук вече вкарвам ред(плодове),незнам дали хранителния режим който сама съм си изготвила е правилния,като цяло неискам да отслабвам.килограмите са ми добре,дори искам да кача в бедра и дупето,да изчистя около корем и талия.Основно съм наясно кое е лоша и добра храна,ше се радвам ако малко ме светнеш кой режим на хранене би бил добър за мен..

14.07.12
20:43

казано от Nevena Bodurova на 14.07.12, 19:33:

Дива,да тук си права малко си противореча,но като се има на представа какво количество захар отнасях за деня под формата на кейкове,шоколади,сладоледи сега плодовете ми се виждат толова безобидни,но и тук вече вкарвам ред(плодове),незнам дали хранителния режим който сама съм си изготвила е правилния,като цяло неискам да отслабвам.килограмите са ми добре,дори искам да кача в бедра и дупето,да изчистя около корем и талия.Основно съм наясно кое е лоша и добра храна,ше се радвам ако малко ме светнеш кой режим на хранене би бил добър за мен..

Този с който се чувстваш добре. Факта че не искаш да сваляш още повече улеснява нещата. Просто се храни редовно, балансирано и не яж захар. Основната ти храна би следвало да са белтъчни, сложни въглехидрати и качествени мазнини  пък плодовете и тревата ги яж за разкош. И разбира се тренирай с тежести, перфектни да за твоята цел

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1