13.07.12
17:13
Привет и от мен:).Накратко за мен-аз съм Невена на 32г,168см,53кг.Преди месец спрях цигарите,казвам не ми беше лесно и все още не е,но с волята и ината в мен смятам че успявам.Когато пушех не тренирах,не се хранех здравословно,пиех макар и по едно всяка вечер,работех нощем,спях по 4-5 ч.,но сега това е минало.Не съм със наднормено тегло но това което забелязвам е,че в областта на корема и талията понатрупах мазнинки и това ужасно много ме депресира,не се чувствам добре в кожата си,поставих си за цел и се амбицирах да изчистя,моделирам,стегна тялото си.Та така:),от един месец от както изхвърлих цигарите от живота си започнах да спортувам,записах фитнес,посещавам го най-вече заради силовите упражнения и сауната,кардио прявя винаги на вън във парка предимно гледам да е сутрин на гладно,понякога тичам и вечер.Смених също донякаде и храненето си,както цигарите изхвърлих и захарта под всякаква форма,за кафето си ползвам мед.Избягвам пърженото,въглехидратите особенно вечер,наблягам на протеини,зеленчуци и много много плодове.Като цяло не се лишавам от нищо,но се съобразявам кога и как да се храня,хапвам си честичко по нещо дори и само ябълка да е,водата я пия много до 2 л на ден,общо взето е това,ще се радвам ако някой ме светне по добре във всичко комплексно,аз се заех изсяло на своя глава със промяната,а дали не греша някаде?Приемам всякакви съвети..
казано от Nevena Bodurova на 13.07.12, 17:13:
изхвърлих и захарта под всякаква форма,за кафето си ползвам мед. наблягам на...........много плодове.
тези двете изречения взаимно се изключват ама щом се чувстваш добре
14.07.12
19:33
Дива,да тук си права малко си противореча,но като се има на представа какво количество захар отнасях за деня под формата на кейкове,шоколади,сладоледи сега плодовете ми се виждат толова безобидни,но и тук вече вкарвам ред(плодове),незнам дали хранителния режим който сама съм си изготвила е правилния,като цяло неискам да отслабвам.килограмите са ми добре,дори искам да кача в бедра и дупето,да изчистя около корем и талия.Основно съм наясно кое е лоша и добра храна,ше се радвам ако малко ме светнеш кой режим на хранене би бил добър за мен..
казано от Nevena Bodurova на 14.07.12, 19:33:
Дива,да тук си права малко си противореча,но като се има на представа какво количество захар отнасях за деня под формата на кейкове,шоколади,сладоледи сега плодовете ми се виждат толова безобидни,но и тук вече вкарвам ред(плодове),незнам дали хранителния режим който сама съм си изготвила е правилния,като цяло неискам да отслабвам.килограмите са ми добре,дори искам да кача в бедра и дупето,да изчистя около корем и талия.Основно съм наясно кое е лоша и добра храна,ше се радвам ако малко ме светнеш кой режим на хранене би бил добър за мен..
Този с който се чувстваш добре. Факта че не искаш да сваляш още повече улеснява нещата. Просто се храни редовно, балансирано и не яж захар. Основната ти храна би следвало да са белтъчни, сложни въглехидрати и качествени мазнини пък плодовете и тревата ги яж за разкош. И разбира се тренирай с тежести, перфектни да за твоята цел