бб.ком мнения

14.07.12
20:13

Здравейте, преди повече от месец разбрах, че вече бб.ком правят доставки до България има ли вече някой които са пробвали и имали мита и ддс-та ?

Да, аз преди месец получих нещата си.Като цяло погледни в дневника ми, там съм описал всичко.Вземи под внимание това, че бб.ком слагат голяма надценка 20-30% по-скъпо от колкото в други сайтове.Но за дребни неща става и доставката излиза по-ефтина.Моят колет беше малък и може би за това нищо не платих.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 14.07.12 21:49.

14.07.12
22:27

казано от Mario Zahariev на 14.07.12, 20:13:

Здравейте, преди повече от месец разбрах, че вече бб.ком правят доставки до България има ли вече някой които са пробвали и имали мита и ддс-та ?

Ми то почти всички сайтове имат доставка до БГ вече. Продават доста от нещата скъпо и скъпа доставка.

пс: обаче пък си заслужава да си поръчаш добавките от америка, само дето се чака

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 14.07.12 22:32.

14.07.12
22:59

казано от Виктор Стойчев на 14.07.12, 21:48:

Да, аз преди месец получих нещата си.Като цяло погледни в дневника ми, там съм описал всичко.Вземи под внимание това, че бб.ком слагат голяма надценка 20-30% по-скъпо от колкото в други сайтове.Но за дребни неща става и доставката излиза по-ефтина.Моят колет беше малък и може би за това нищо не платих.

за тебе знам даже го обсъдихме в дневника ти но ме интересуват и други дали са поръчвали по големи пратки

14.07.12
23:31

казано от Mario Zahariev на 14.07.12, 22:59:

казано от Виктор Стойчев на 14.07.12, 21:48:

за тебе знам даже го обсъдихме в дневника ти но ме интересуват и други дали са поръчвали по големи пратки

ако нямаш човек на митницата и отидат там ще те обезкосмят хубаво (makeup) (giggle)

HE

15.07.12
00:50

казано от AgBOKATA на 14.07.12, 23:31:

ако нямаш човек на митницата и отидат там ще те обезкосмят хубаво (makeup) (giggle)

И да има, пак ще го шият. Мина времето, когато големите пратки минаваха. Сега дори малки пратки отварят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1