Има малък проблем с растежа ?

Темата е заключена.

Хора на 15г. съм без 1-2 месеца висок съм 162.5 и ходих 2 месеца на фитнес 3 пъти в седмицата,ама спрях и почнах лост и успоредка.Може ли набиранията на лост да оказват някъф ефект положителен или отрицателен моля ви някой да ми отговори и много ли съм нисък ??

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 15.07.12 13:36.

15.07.12
13:07

Спокойно има време да растеш. Още си само на 15.

А пък баща ми е висок 1.70 майками 1.55 дали поне ще стана 1.69 ,1.70 ? А и дали лоста ще ми попречи на растежа или не ?

15.07.12
13:36

Това колко ще израстнеш не зависи само от височината на майка ти или баща ти, зависи и от предците ти, тяхната височина ... абе гени, не можеш ги предвидиш толкова лесно. Още си на 15 де, сигурно поне до 1.70-73 ще стигнеш. Лоста не смятам, че ще ти попречи на растежа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1