Посъветвайте ме как

15.07.12
15:02

Здравейте.
Аз тръгнах на фитнес от скоро.Ходил съм вече 3 месеца и с помоща на инструктор.Вече съм разделил мускулните групи по дни имам тренировъчен режим хранителния ми режим също е железен.Нямам високи цели нито ще ставам културист хаха Но съм слаб - 80 кг съм и съм 189 висок и освен тия 3 месеца никога н съм тренирал през живота си.На 20 съм.Сега искам да ми помогнете защото всеки е минал по тоя път и да ми препоръчате хубави хранителни добавки за покачване защото тук гледах ама то са доста линкове коментари статиий и се обърках.Парите не са от значение.Искам да се потрудя доста и за година и половина поне да съм доста близо до целта си.За да ме разберете съм намерил снимка на някакво момче той има тяло което аз бих искал да постигна Та гледайки това посъветвайте ме момчета:)

щом ти е железен хранителния режим няма нужда от добавки, да не говорим че с 3 месеца стаж все още ти е твърде рано , можеш да си вземеш рибено масло и витамини , които са ти достатъчни на този етап.

15.07.12
15:20

След 3 месеца няма смисъл да се хвърляш веднага на добавките ... В началото тялото ти се развива достатъчно бързо ... Вземи си едно рибено масло и едни хубави витамини/минерали , другото го отложи за в бъдещ период.

15.07.12
15:34

Уважавам мненията ви ама аз си имам причина да искам да си постигна целта в близката година и половина и искам да се захвана сериозно Здрам мъж съм ако има значение правил съм си хормонални изследвания спермограма на ехограф минах пък и баща ми е андролог-ендокринолог говорил съм с него Нищо няма да ми стане ако вземам добавки от сега :)Храня си се ама имам бърз метаболизъм много бърз

15.07.12
15:37

Щом така си решил евентуално един протеин и едни бцаа , няма нужда от други неща за момента.

http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-whey
http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-bcaa-blast
http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-instantized-bcaa-5000-powder

15.07.12
15:57

Благодаря ти бате за линковете :) а ти виждам имаш доста добро тяло какво мислиш за това от снимката - постижимо ли е за година и половина при положение че си вземам добавките храната тренирам упорито ? определено е нищо в сравниение с твоето но аз съм си доволен и на него искам просто да съм привлекателен млад мъж нищо повече :D

15.07.12
16:01

Благодаря за добрите думи , но не съм нищо особенно :) Колкото до въпроса ти : всичко е постижимо , стига да не се отказваш и да полагаш нужните усилия.Храни се правилно и достатъчно , тренирай , почивай и всичко ще върви - само не бързай , резултатите идват с времето.

Успех ти желая!

15.07.12
16:45

Тялото от снимката ще го задминеш доста ако година и половина се храниш и тренираш както трябва без никакви суплементи ;)

15.07.12
17:00

Ами тогава се захнащам яко и редовно ще съм в залата Надявам се след упорито трениране и спазване на режим да си постигна целта Благодаря и успех и на вас :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1