ТЕМА ЗА ТРИЕНЕ

Темата е заключена.

15.07.12
23:11

Добър вечер.Искам да ви попитам за един режим да видим с него ще мога ли да свалям.
Понеже може да гладувам 14-16 часа + това време без вода,ще може ли да започна някак да свалям.Само мазнини имам предвид.
ПП.С какви плодове могат да се изчистят вредните вещества оставени от цигарите като някои видове токсини.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.07.12 09:23.

15.07.12
23:24

Точно пък вода ти трябва!

SO

15.07.12
23:39

казано от гн.Хаджиев на 15.07.12, 23:11:

Добър вечер.Искам да ви попитам за един режим да видим с него ще мога ли да свалям.
Понеже може да гладувам 14-16 часа + това време без вода,ще може ли да започна някак да свалям.Само мазнини имам предвид.
ПП.С какви плодове могат да се изчистят вредните вещества оставени от цигарите като някои видове токсини.

Какъв е режима 16 глад и за 8 часа омаахваш кот си си наумил

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 15.07.12 23:39.

16.07.12
06:12

Като режимите на водата навремето ...
Нямаш цял ден и ти я пускат за 3-4 часа ...
Изкъпеш се, изпереш си, напълниш 3 легена и 1 бидон и пак вода не ти липсва :D
Но все пак си е режим ... НЕ можем да спорим.

Ако искаш да отслабваш става с четене, не с гладуване.

Са ще кажеш, че пушиш щото от цигарите се отслабва :D убивали апетита :D

16.07.12
09:05

Първо знам много неща относно фитнеса,храненето и тренировките.Второ отказвам цигарите и искам да се изчистя от токсините ако е възможно и пушех защото ми беше кеф не защото казват че се отслабва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1