05.02.12
00:39
Здравейте (wasntme) Чета вашите дневници с мисълта да ми влезне нещо в главата , но явно не става. Затова реших и аз да си направя , за да споделя това , което правя , а вие да ми помогнете да подобра/оправя грешките си .
И така :) Аз съм на 22 години от Пловдив . В момента тежа 57 килограма и съм висока 1,58см. Не спазвам никакви диети и каквото и да било , просто не мога. Преди 2 месеца тежах 62 килограма .. От тогава спрях всякакви чипсове , пържени и тн. храни. Не мога обаче да кажа за тестените. Хапвам си ... било то макарони , спагети ... мм пица :x . Попринцип тренирам Муай тай , три пъти в седмицата ...А от 1 месец , започнах да ходя и на фитнес. Така на тренировките правим повече силови тренировки , а във фитнеса ми е пълна Индия . Попринцип започнах да ходя , защото имам сътезание и да бягам на пътечката ( да правя спринтове , по точно) . Обаче сега се зарибих много ... Общо взето една моя тренировка протича така :
40 минути пътека/колело/степер , зависи кое е свободно
После правя коремни преси , крака , ръце ( и под ръце имам предвид , че взимам гирички 3кг , ощо взето за стягане)
И после пак се връщам на пътеката ....
Ами това е , знам , че е нищо ...просто съм още никак информирана,но това ще се промени :) Ето това съм аз : http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182798_1614756566034_1149919341_31380791_385934_n.jpg , ( и не се смейте на малоумната физиономия ) http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282140_1950158070862_1149919341_31779267_4854621_n.jpg
Имам една качена , но те са много разнообразни ...http://shapie.bb-team.org/dgarkova/videos/pYWHlSYFPSE
Така , сега ще обясня какво ям и какво не :) Значи аз съм от тези , които седят по нощите и проспиват целия ден .... Ставам към 12-1 часа и хапвам някакви филийли ( Хляб “Вита”) я с кашкавал или нещо друго ... Винаги пия прясно изцедени портакал и грейфрут , всяка сутрин ..После цял ден съм на вън и когато се прибера има нещо готвено и ям (ориз, картофи...всякакви манджи) и това е към 6 часа ...След 6 часа не ям нищо.Честно казано , когато са почивни дни и спя до толкова късно , ям само два пъти на ден ... А иначе , когато съм на лекции не е така ... През седмицата тренирам , както написах по-горе .. А събота или неделя сме някъде по балканите да изкачваме върхове... Общо взето не се спирам да седя на едно място ...
Чакай сега, това, което правиш е страхотно, смятам, че много ти помага да си във форма и съм с двете ръце ЗА, обаче явно не правиш разлика между бокс и силов трибой.
Пауърлифтинг или силов трибой е това:
Да , ясно ми е каква е разликата между едното и другото ... И се зачудих силно защо си го написал ....и сега видях , че съм сложила “Силов трибоец” в профила си , но дори не съм обърнала внимание какво съм написала ;)
казано от Даниела Гъркова на 06.02.12, 16:47:
Да , ясно ми е каква е разликата между едното и другото ... И се зачудих силно защо си го написал ....и сега видях , че съм сложила “Силов трибоец” в профила си , но дори не съм обърнала внимание какво съм написала ;)
Аз пък се изкефих, че ще следя, как тренираш с големи тежести, затова напирах толкова за информация :)
(blush) Съжалявам , че те разочаровах ....Та днес понеделник ... Да се отчетем :))
9 часа : ставане
10 часа : 2 портокала с 1 грейпфрут (прясно изчеден сок) + две филийки хляб “Вита” с кашкавал
17 часа : Пилежка супа
19 часа : Тренировки (Муай тай)
19-19:30 Загрявка ( Тичане плюс разгряване)
След това правихме тренировка за издържливост, която преставляваше следното нещо : 6 човека държат щитове . На един щит правиш по 20 секунди крака / съответно ръце , максимално силно и бързо . Повтаря се 6 пъти с по 2 минути почивка на кръг
8 часа - На крушата : Което ще рече , че правим 3 минути ръце + крака ( максимално силно и бързо) на крушата . Правят се 3 рунда
8:30 : 50 коремни преси , 50 лицеви упори , 50 клека
9 часа приключва тренировката .
и тъй като нямам сили в момента изобщо да пиша , повече дори не ми идва на ум какво да каже :)
Ще ви поздравя с една песен и си лягам : http://www.youtube.com/watch?v=9QQ0hH4MYsk (rock)(rock)
Приятна вечер на всички (F)
Така като гледам, мускулите ти умират от глад... ако пишеш, разбира се, всичко, което си яла.
15.07.12
21:58
казано от Даниела Гъркова на 06.02.12, 22:52:
(blush) Съжалявам , че те разочаровах ....Та днес понеделник ... Да се отчетем :))
9 часа : ставане
10 часа : 2 портокала с 1 грейпфрут (прясно изчеден сок) + две филийки хляб “Вита” с кашкавал
17 часа : Пилежка супа
19 часа : Тренировки (Муай тай)
19-19:30 Загрявка ( Тичане плюс разгряване)
След това правихме тренировка за издържливост, която преставляваше следното нещо : 6 човека държат щитове . На един щит правиш по 20 секунди крака / съответно ръце , максимално силно и бързо . Повтаря се 6 пъти с по 2 минути почивка на кръг
8 часа - На крушата : Което ще рече , че правим 3 минути ръце + крака ( максимално силно и бързо) на крушата . Правят се 3 рунда
8:30 : 50 коремни преси , 50 лицеви упори , 50 клека
9 часа приключва тренировката .
и тъй като нямам сили в момента изобщо да пиша , повече дори не ми идва на ум какво да каже :)
Ще ви поздравя с една песен и си лягам : http://www.youtube.com/watch?v=9QQ0hH4MYsk (rock)(rock)
Приятна вечер на всички (F)
Миличка ти май си с някакъв адски метаболизъм ;)не го казвам за тази ти храна тук,защото тук не видях нищо за ядене нито пък количество :) Да да ама скивах,че обичаш да си похапваш и като гледам си пружинка напред назад то и затова си в форма :)Общо взето нищо не ти казах,но ми харесваш:)
Здравей, Даниела! Честит дневник!
Тази тренировка в профила ти нещо като табата ли е?
... и малко хапваш
Мнението беше редактирано от Inchester на 16.07.12 10:22.
(wasntme) Здравейте от мен , като видях какви глупости съм писала , че съм яла , чак се чудя как съм преживявала дните си . В момента съм в Германия и не тренирам бойни изкуства , защото тук ми е много скъпо . Опитвам се да ям здравословно , до колкото може да се кажа , защото с тия ГМО зеленчуци и плодове , по скоро сме минали и заминали покрай здравословното хранене . Та така ...Сутрин си правя шейк от 2 банана , бадеми , ягоди , кокос , мляко или ако не ми е свършило млякото , просто изяждам два банана , наобяд винаги е различно , месо , риба , ... мусакичка и разни разновидности на маджи ...ВЕчер пак ям месо или риба . Знам , че е вредно , но попнцип пия вода само докато ям , през другото време е много рядно ...на ден пия около 2 литра вода ...Тренирам в къщи , примерно вчера тренировката ми беше : загрявка , 30 обикновенни коремни преси , 30 странични ( на всяка страна) , 50 с вдигане на краката , 30 преси с повдигнати крака. След това правя крака и упражнения за дупе , кляканията ги спрях , защото много ми щракат колената , дори и да ги загрея хубаво . Накрая правя 3х20 лицеви упори , 20 кофички и 1минута планк ... Днес имам рожден ден и мисля да си подаря същата тази тренировка от вчера !! :) Утре ще пиша пак . Много ще съм благодарна ако давате съвети , критики и така нататък . И не на последно място : Честит 2ри Юни , българи !!!
Как си, Христо? Събра ли се вече с Венета?
Тук животът е глупав. Ежедневно си крета.
Вече зная и аз за какво се умира.
Свободата ли? Струва, две кебапчета с бира.
Дали гледаш отгоре с небесната чета?
На Околчица - дъжд. И разгонени псета.
На Околчица - срам. Имаш много поклонници.
Генерали и лумпени, политически конници...
Живи трупове жалят за мъртвите, Христо.
Всенародната кал днес се кланя начисто.
Цветове... Гласове... Знамена... Шарения.
Обещания светли и ...помия до шия.
Как се люби и мрази? Там пишеш ли нещо
или вече не искаш дори да се сещаш.
Много здраве от мен на небесната чета.
Във дванайсет завийте и вие, момчета.
И станете на крак, и за вас помълчете...
Втори юни си струваше всичко, поете!
Яна Кременска