за невежеството

07.08.05
11:52

Бих искала да споделя с вас колко са непросветени хората и колко ме ядоса един подобен индивид.
Аз съм от около 4 месеца на диета (НВД) и целия офис естествено е наясно- нали всеки ден ме гледат как си бъркам протеините... и досега съм свалила 6кг. Та оня ден една колежка ме гледа с тъжен поглед и ми вика: “О, ама защо се мъчиш като няма смисъл?!”  :evil:  :evil:  :evil:
Отварям си устата да и обясня, че точно това е правилия начин, а не с разните глупости дето ги пише в женските списания, които чете, при които сваляш 5 кг за месец и после качваш 10, но една друга колежка се включва в разговора и изтърсва, че някаква нейна позната свалила 8кг..... за по малко от месец. При което първата колежка разбира се прояви жив интерес и тръгна да я разпитва как....
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...

®N

07.08.05
12:24

Бях чел някъде, че максимума за здравословно сваляне на мазнини е 2 либри на седмица. Винаги ще има и хора които си мислят, че всичко това се постига лесно, и е възможно да станеш от дебел- атлетичен за по- малко от месец или да станеш като бате Арни за същото време...и то без да ставаш от пред телевизора и да се ограничаваш в храната :lol:( визирам безбройните чудодейни продукти по телевизията)

И на мене ми е писнало от идиоти! Кви ли работи съм чувал за “химиите” - протеин и креатин, кое колко било вредно и т.н. За диетите пък неща тип - 2 ябълки на ден и ставаш със страхотно тяло. Пък в библията на жените(някои де) - Космополитън се хванах един път да прочета един брой да видя кое интересува жените - потресох се!! По-тъпи работи не бях чел. Напоследък пък има един в залата все идва да ме съветва кое как да правя ... винаги има какво още да учим ама човек като не знае и като не може не е редно да ходи да раздава безплатни съвети  :twisted:  8)

RE

07.08.05
13:25

на такива тапаци 2 шамара (пата-кюта)
и си траят там,докато не решат да се просветят.
проблемът им не е,че не знаят,а,че не искат да разберат!

И а мноо са нервя.

07.08.05
13:49

[quote author=“pink”]”О, ама защо се мъчиш като няма смисъл?!”

E, те за тая реплика бих и завъртял един с обратната страна на ръката!!! :evil:  Това може да го каже само ако разбира и то много, и само ако ти не го правиш правилно (за 1 м 6 кг е перфектно)! Не им обръщай внимание на тези, те нека гладуват! После като станеш най-секси в офиса нека завиждат...

07.08.05
13:51

Българите (а и не само ) са доста непросветени в тези теми като чуят подобно нещо и веднага си представят стероиди и други такива неща , освен това царуват такива митове и легенди да спорта както при никой друг спорт. С течение на годините дано се оправи това защото наистина е неприятно.
P.S. Трябва да викнем разбивачите на митове от DISCOVERY за малко престоя в България

RE

07.08.05
14:01

Ами хайде освен,че трябва да го практикуваме тоя спорт,трябва и да го защитаваме.

07.08.05
14:04

Българина има една такава черта на характера да говори за нещо за което не е компетентен.Има една много хубава поговорка “Убий глупака с мълчание”

07.08.05
14:54

[quote author=“RED_WOLF”]на такива тапаци 2 шамара (пата-кюта)

И а мноо са нервя.

Не скъпа ми pink, така не постъпвай никога,  с идитота или невежия, защото ставаш подобен на него. Просто усмихвай се мило и разбиращо и продължавай да си бъдеш ТИ. И тогава..... залобата и ненависта им ще бъде...... леле-мале. :wink:

RE

07.08.05
15:03

[quote author=“daddy”][quote author=“RED_WOLF”]на такива тапаци 2 шамара (пата-кюта)

И а мноо са нервя.

Не скъпа ми pink, така не постъпвай никога,  с идитота или невежия, защото ставаш подобен на него. Просто усмихвай се мило и разбиращо и продължавай да си бъдеш ТИ. И тогава..... залобата и ненависта им ще бъде...... леле-мале. :wink:

Не скъпа ми pink  ????

07.08.05
16:02

[quote author=“YODA”]E, те за тая реплика бих и завъртял един с обратната страна на ръката!!! :evil: .

Абе, и на мен това ми беше първата мисъл, ама после реших културно да и обясня, че 6кг за 4 месеца не са никак малко и са си напълно в реда на нещата, ама като я видях как се увлече да обсъжда с другата колежка познатата и, която е свалила 8 само(!!!!) за 1 месец си викам - кво ли  ше се занимавам с нея..
Както diksi много хубаво отбеляза: Убий глупака с мълчание. :D

SE

07.08.05
17:47

аз ако ви кажа как са ме базикали мойте тъпи приятели
умират си от яд горките
значи тренирам от 5 месеца преди бях само мазно ся фигурата ми е добра горе долу и тия мойте приятели като почнаха ти си зимал анаболи,стеройди и кфи ли не глупусти умират си от яд мързелите гадни а аз нито съм зимал анаболи нито стеройди но мисля скоро да направя някой цикъл само че не съм решил с кво

08.08.05
23:50

Абе пич какъв цикъл ще правиш с стаж 5 месеца бе стига си се излагал само ще се натровиш а резултат минимален ще постигнеш вервай ми

[quote author=“select”]аз ако ви кажа как са ме базикали мойте тъпи приятели
умират си от яд горките
значи тренирам от 5 месеца преди бях само мазно ся фигурата ми е добра горе долу и тия мойте приятели като почнаха ти си зимал анаболи,стеройди и кфи ли не глупусти умират си от яд мързелите гадни а аз нито съм зимал анаболи нито стеройди но мисля скоро да направя някой цикъл само че не съм решил с кво

Ми ако го направиш значи с право ще/са те базикат/ли  :twisted:

09.08.05
20:04

[quote author=“pink”]Бих искала да споделя с вас колко са непросветени хората и колко ме ядоса един подобен индивид.
Аз съм от около 4 месеца на диета (НВД) и целия офис естествено е наясно- нали всеки ден ме гледат как си бъркам протеините... и досега съм свалила 6кг. Та оня ден една колежка ме гледа с тъжен поглед и ми вика: “О, ама защо се мъчиш като няма смисъл?!”  :evil:  :evil:  :evil:
Отварям си устата да и обясня, че точно това е правилия начин, а не с разните глупости дето ги пише в женските списания, които чете, при които сваляш 5 кг за месец и после качваш 10, но една друга колежка се включва в разговора и изтърсва, че някаква нейна позната свалила 8кг..... за по малко от месец. При което първата колежка разбира се прояви жив интерес и тръгна да я разпитва как....
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...

Злее... мноого зле...

“Never argue with an idiot…he will drag you down to his level, and then beat you with his experience…”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1