Тренировката ми за ръце :)

Темата е заключена.

16.07.12
17:33

Искам да направя големи ръце,нямам много голям стаж в фитнес-а,но преди него блъсках по лостове.За 5 месеца фитнес ръката ми е порастнала с 0,5-1 сантиметър от 33 на 34 , иначе съм 174 - 63-4 килограма . Знам,че ще кажете да качвам ама в тая жега и да се опитвам няма да мога,чакам да дойде есен.Та нека започна с моята тренировка за ръце.

Тренирам ги в 1ви ден за да имам максимална сила за тях.

Трицепс:
3х8 тесен хват
3х10 френско или дъмбел зад врат
3х8 разгъване зад глава
3х8 трицепсово згъване на горен скрипец

Бицепс
3х8 с кривия лост
3х8 чукове или от вдигане на дъмбели от полулег
3х8 някакво оформящо

На повечето упражнения вкарвам и серия за разгряване с малко кила.

Искам едни стабилни ръчички,ама според мен не се получава.Оформят се но не растът много много.Чудя се дали не ги претоварвам.Мисля да вкарам набирания с подхват за бицепс,но това ще ги натовари още повече,дайте някакви съвети  дали тренировката ми струва и какво трябва да променя или на какво да наблегна наблегна за да направя едни по сносни ръце .

16.07.12
17:36

съжелявам ,че без да искам съм пуснал темата 2 пъти , ако може едната да бъде изтрита

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1