17.07.12
20:19
Здравейте приятели !
Не съм много сигурен дали пиша в правилният раздел и се извинявам ако това не е така .
Тренирам главно навън ( кросфит , на лоста и т.н) , от месец насам силата всякаш ИЗЧЕЗНА ?!
Храня се по много , почивам по много и като се хвана за лоста всякаш съм друг човек . За този 1 месец качих към 2,5 кг , но мисля че това не е причината за проблема ми .
Бих искал да получа някакви съвети от какво може да се е породил проблема ... , ако някой е минал през същото като мен ?
Нали разбирате ... един пример : Преди месец правех без проблеми предната везна на лоста у нас , а сега се хващам и я държа едва 2,3 сек.
Правех също така и по 2 набиранки на 1 ръка , а сега още на първата и ръката ми отказва до половината :(
Давайте някакви съвети ...
(headbang)
Дали е възможно да претренирваш ?
Как и по колко тренираш ?От колко време си на тази програма ?
Храниш се много - Junk или здравословно хранене?
17.07.12
20:34
Храненето ми е главно junk , що се отнася до тренировките ...
Понеделник 150 набиранки , вторник трнировка за предна везна у нас http://www.youtube.com/watch?v=ysqkaCxv2bI
Сряда 150 кофички , четвъртък почивам и петък фреестайл ( само номера ) събота и неделя главно почивам !
Бях на село 1 седмица и тренирах главно везни , стойки и такива глупости , които не ме изморяват особено .
Варианта за претрениране за мен е почти изключен , защото почивам от 3 дена и днес пак нямах грам сила (dull)
Може би junk храненето ти най-накрая се е отразило и на тренировките ти ... качил си 2,5 кг, но зависи под каква форма - дали на мазнини или мускул. Според мен, проблемът е в храненето ти и, ако го промениш ще имаш повече сила. От друга страна не си дал много информация за себе си и е трудно да се прецени напълно, но все пак смятам, че проблемът идва от храненето ти.
17.07.12
20:44
Благодаря ви много !
100% Качените от мен килограми са мазно ... , но не мислех , че 2 кг мазно толкова ще повлияе на тренировките ми .
Ще опитам да намаля вредната храна и ще започна да бягам за да свааля 2,3 килограма :)
Дано сте прави и силата да се върне (nlove5)
17.07.12
20:49
http://www.youtube.com/watch?v=kLG2S7HRSvU :DDDD
17.07.12
20:57
:D:D:D Почувствах я ! ;д