fruit ninja

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.07.12
15:42

Здравей!
Тренировките ти унишпорт ли са? Аз често участвам в спортния факулт.—мисля че са страхотна оферта :)

08.07.12
23:30

Kiko San, тренировките ми не са от университета. Миналият семестър докато се наканя, местата вече бяха заети и затова се записах на фитнес :) което също си е добра оферта. Имат и занимания в група, от които аз съм много доволна. На тях винаги успявам да дам повече от себе си , отколкото, ако си тренирам сама..

Отчетът за днес :)

кафе, смути от горски плодове и маруля (учудващо вкусна комбинация :)
12:30ч. - 1 малка тиквичка, полята с  3 белтъка, 50гр. котидж и  60гр. моцарела
Следобедно студено кафе с мляко и една вкусотия, която ме изкуши в кафето - мини сладкиш (не повече от 60-80гр.) от фурми, овесени ядки и кокосови стърготини!
17ч.-18ч. - тренировка с упражнения за корем, крака и дупе - 5мин. загрявка ->много напади -> клекове с единия крак на степер -> бедрени сгъвания с крака на степера ->глутеус мост ->  коремни преси -> планк в различни варианти -> планински катерач -> 5мин стречинг => нямаше сухо място по мен
20:30ч. - маруля, 4-5 чери доматчета, краставица, 5-6 маслини, 1 консерва риба тон

09.07.12
15:55

Бързам да си призная прегрешенията за днес преди да съм се засрамила тотално по-късно по време на тренировката (wasntme)
Една колежка има рожден ден, което доведе до консумация на средно парче ягодов сладкиш (с много ягоди (cake)) ии чаша шампанско. Как да откаже човек, особено като цялата черпавка се състоя в един мини слънчев парк :)

Мнението беше редактирано от stracciatella s на 10.07.12 00:01.

10.07.12
00:00

Така - днес дисциплината ми убягна (в хранителен и учебен план). Доста калории,доста въглехидрати - ккал2013, м. -94.3гр.(42%); в. 129.5гр.(26%); б. 142.4гр.(29%) :x

Поне тренировката беше удовлетворяваща - 20:00-21:00 боди пъмп. Упражненията са като предния път, но днес правих скуотс с 10кг. на лоста, а гребането със щанга със 7кг. :)

10.07.12
21:35

Закуска -  08:00ч. - 1 цяло яйце +2 белтъка + 1 тиквичка
кафе
витамин ц - разтворим
Обяд - 12:30ч. - 1/3 краставица, няколко чери доматчета, маруля, малко задушени броколи, 7-8 маслини, 1 консерва риба тон, ябълков оцет и зехтин
Следобед - пресен сок от червен грейпфрут, чай мате (със захар)
17ч.-17:50ч. - лека тренировка
- 20мин упражнения за корем
15мин-пътека -редуване през 40сек. тичане и бързо ходене
15мин - велоергометър - интервали много бързо с малко съпротивление и по-бавно с максимално съпротивление
=> все едно някой ме беше полял с кофа вода :)

После обаче ми падна кръвното нещо и още на път за вкъщи забърсах едно протеиново блокче и около 50гр.бадеми. Като се прибрах изядох още 50гр. бадеми. Направих си и домашен протеинов шейк - 150-200гр. извара(кварк) + 100мл. бадемово мляко (купено, но мисля утре да пробвам сама да си направя) + какао + стевия + вода = вкусотия

Всичко това до момента прави: 1.735 ккал - м.103.6гр., в.112.7гр , б.80.7гр

Забележка: Тия дни съм увеличила въглехидратите и то без да се усетя..Знам, че повечето са от плодовете. Знам, че трябва да ги намаля, ама все към тях ме влече, особено сега като имам и доста за учене. Хранителен режим, при който 27% от ккал за деня идват от въглехидрати е мноого далече от НВД :(

11.07.12
22:24

Днес - тренировка не;  движение - 2ч. опити да въведа ред и чистота в академичния си хаос.

Закуска - 1 цяло яйце, 2 белтъка, шейк (100гр.извара, 5 бадема, лъжица какао, стевия)
Обяд - 200гр. свински късчета с 1 тиквичка
Следобедна - още един домашен шейк, протеиново блокче
Вечеря - 200гр. свински късчета, 2 белтъка, запечени отгоре с резен кашкавал
Предполагам по нощите докато чета пак ще ми се дочопли нещо и ще си хапна още извара

ккал- 2000,м.70гр., в.105.8гр.,б.209гр.

12.07.12
22:22

Закуска: извара, какао, стевия, кафе
Обяд - омлет от 1 цяло яйце, 2 белтъка, кашкавал, 1 тиквичка, гъби
17ч. -18ч. - тренировка боди пъмп
18:30ч. - голям протеинов бар и 1/2 корни
21:00ч. - вечерята е същата като обяда.

13.07.12
23:10

Днес трябва да докладвам ден на въглехидратен разврат. Всичко се дължи това, че  прекарах  целия ден (петък 13ти при това) у една колежка в за изпит, а аз бях предвидила само половин ден. Така след като изядохме суровите бадеми и протеиновите блокчета, които бях занесла, трябваше да ядем от нейните запаси. Сготвихме си картофи със спанак и моцарела на фурна. Не ядох много, но все пак! Сигурно не бях яла картофи от 3 месеца! :x Както и да е. Няма да го мисля повече. Лягам да се наспя. Лека :)

14.07.12
21:49

Закуска - едно цяло яйце, 2белтъка. 1 мини тиквичка
Обяд - 1 и половина тиквичка, гъби, 1 цяло яйце, 2 белтъка, сирене
Следобедна закуска - купичка горски плодове
17-18ч. - тренировка боди пъмп. Днес успях да увелича минимално тежестите при някои серии от упражнения. По време на цялата тренировка имах едно такова леко тонизирано усещане :) много приятно!
Вечеря - салата, 1 цяло яйце, филе - 60гр., малко кашкавал
В случай, че ми се дочопли нещо по-късно ще си забъркам кварк с  какао и стевия.

Мнението беше редактирано от stracciatella s на 14.07.12 21:49.

15.07.12
23:20

Храната за днес
закуска - 1цяло яйце, 2 белтъка, краставица, маруля
обяд - 2 цели яйца, 2 белтъка, гъби, патладжан, тиквичка, малко кашкавал
И после като ми се прияде сладко!!! Забърках си кварк със стевия и какао. После ми стана подуто. На всичкото отгоре някакъв вирус ме тормози и цял ден ми едно криво..Обаче ми просветна като се замъкнах до фитнеса!
18:30-19:30 - боди пъмп :)
После пих витамини, ехинацея, някакви други неща за вируса и още не съм вечеряла, но се съмнявам да си легна без да съм яла.

16.07.12
23:20

Закуска - 1цяло яйце, 2 белтъка, 30гр. филе
Обяд - 2цели яйца, 2 белтъка, 30гр.филе
Следобедна закуска 1 - 20-30гр. бадеми + мед
19:30ч. - сладолед с киви, ананас и боровинки (вкусно!)
20-21ч. - тренировка боди пъмп. Не знам дали сладоледът има някаква заслуга, но по време на тренировката имах толкова енергия :)
22ч. - протеинов шейк

17.07.12
23:16

Закуска - протеинов шейк, кафе
Обяд - омлет от 2 цели яйца, 3 белтъка и гъби + салата от маруля и 1/2 краставица
кафе
18:30 - 19:30 - тренировка боди пъмп. Днес първоначално нямах енергия. Едва след загрявката живнах, но пък след тренировката всичко ми трепереше и май ми беше паднало кръвното, защото като изядох един протеинов бар и ми помина.

Вечеря - 120гр. пъстърва, 150гр. пуешко филе + другата половина от краставицата

19.07.12
21:53

Тия дни нямам никакво време. Затова и вчера не писах, а и не знам дали следващите дни ще смогна да пиша. Изхранвам се основно с яйца, филе (пилешко, пуешко, рибно), извара, краставици и много кафета. Тъй като по цял ден седя и уча, поне се старая да ходя всеки ден на спорт. Така да имам поне час-два раздвижване и разнообразие.
Нямам търпение да приключа проектите в университета! :)

20.07.12
22:27

Уж нямаше да влизам във форума, за да не губя време и да се съсредоточа напълно върху ученето(а като влезна никога не оставам само с отчета за деня).  Днес пиша, за да се оплача или по-скоро да си споделя раздразнението. Докато чистих се сблъсках с кантара, притеглих се и о чудо! - теглото ми не е мръднало. И това като ми се загнезди в съзнанието! Цял ден си не успявам да изгоня картината на кантара от мислите си. Пак да си кажа, че не искам бързи резултати. Знам, че се иска постоянство и старание, но вече сигурно има поне три месеца, в които ходя поне 4 пъти седмично на фитнес. Внимавам с храната...и ми си иска нещо да ми подсказва, че съм тръгнала в правилната посока. Всъщност това, което ме окуражава е, че съм станала доста по-издръжлива по време на тренировки; като че ли панталоните и блузите са ми станали малко по-свободни; определено има известно стягане. Ама като ги видя тези килограми и пак почвам да се питам къде бъркам. Сега ми се иска да мога уверено да напиша “заключения” от цялата тази тирада, но за съжаление ще са само предположения:
1. кардиото е неотменна част от спортната програма за отслабване, а аз го пренебрегвам;
2. трябва да оптимизирам храненето по някакъв неясен начин за мен
3. по скоро чуденка дали да не си взема фат бърнър .

22.07.12
00:13

:) След тирадата вчера :) да се отчета за днес. Взех си термо фат бърнър, обаче не правих кардио. Пак отидох на боди пъмп (blush). Като се прибера ваканцията ще  има да си правя кардио, ама боди пъмп и да искам, няма да има. Иначе храната днес - яйца, белтъци, извара, тиквичка, краставици, зелении разни, протеиново блокче :) Лека

28.07.12
20:52

Аз тия дни уж уча активно и затова избягвам да влизам във форума (защото веднъж влезна ли и никога не оставам с просто вписване на деня в дневника. Все си намирам нещо интересно за четене..), но днес имаше въглехидратни прегрешения и затова бързам да ги запиша тук. Да ги има черно на бяло! Днес ометох един сладолед. И фрапучино лешник пих (много беше свежо). И спорт не правих. Изобщо днес командата беше много разпасана, но като цяло това, че не пиша в дневника не ме оправдава да не си подбирам храната. Тия дни карах по познатата схема- яйца, месо, краставици, домати :) сиренце  много боди пъмп.
Хубава вечер ,съдневнички :)

04.09.12
10:46

След повече от месец отсъствие отново съм на линия :) Това време мина в малко планинстване и много плажуване. Не съм ходила на фитнес, но за сметка на това се движих много сред природата. Особено на морето доста си поплувах (sun) По отношение на храната мога да кажа, че не съм злоупотребявала с нищо, но няма да отричам, че имаше и малко отклонения от правия път. В същото време спрях да броя калории и по цял ден да мисля за храна - какво съм яла, после какво ще ям, какво да приготвя за другия ден, което ми се отрази много добре.

05.09.12
10:59

Да допълня писанието за вчера с отчет на физическата активност - една тренировка за начинаещи на бодирокърс(около 40мин.) и час и нещо каране на колело (след вечеря за малко раздвижване по прохладата).

07.09.12
16:38

Продължавам с движението на открито. Знам, че не е особено интензивно, но времето е толкова хубаво, че се старая максимално да му се насладя. Цяла зима ще се наслаждавам на залата, така че днес с най-голямо удоволствие потичах и походих на едно от тепетата.

10.09.12
12:33

Снимката е обобщение на физическата ми активност през почивните дни.

10.09.12
19:31

Движението за днес - час и половина kickbox в домашни условия. Много добре ми подейства. След тренировката се чувствах напълно раздвижена, тонизирана и цялата бях вир-вода.
Храната търпи критики - 2 ябълки с канела,малко орехи, парче домашна питка; бъркани яйца, кашкавал, луканка, парче домашен кекс, 2 праскови, прясно зеле с малко пилешко и сирене.

12.09.12
10:23

Движението за вчера - 1 час бързо ходене в градски условия.
Храната:
закуска: 2 ябълки с канела и малко фъстъци;
обяд: пилешка пържола със зелева салата
вечеря: зеле на фурна със сирене
късно хапване: ябълка.

13.09.12
09:30

За вчера - движението ми се изчерпва с разходки.
Храната за вчера: закуска-овесени палачинки; обяд- 1 кюфте, 1 кебапче, 250мл. айрян; следобедна закуска- праскова; вечеря- 2 шоколадови бонбона, миш-маш, домашно  татарско кюфте, праскова

За днес - планирала съм още една kickbox тренировка.
Относно храната - закуската отново беше с овесени палачинки и една праскова.
                  - обядът беше много късен - половин татарско кюфте с малко зелева салата
                  - късна вечеря - пилешки късчета с гъби и салата от розови домати (sun)

Мнението беше редактирано от stracciatella s на 13.09.12 22:08.

13.09.12
09:32

Ето и снимка на палачинките.

13.09.12
09:33

И още една..

31.10.12
15:02

Здрасти!
Като четох написаното от теб, сякаш четох за себе си... и аз от същото се оплаквам ;)
Уж се храня правилно, а не постигам резултати...
При теб как върви, има ли напредък!?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1