Термогеници

28.07.05
14:13

Здравейте,катили!Ето и вьпросите ми:
1.След като забраниха ефедрата,с какво тя е по-опасна от другите термогенични сьставки?
2.Толкова ли е добра и безопасна новата билка-ГАРЦЕНИЯ и прадуктите с нея?
3.Може ли дьлгото поддьржане на Т=37-38 С да доведе до импотентност или това е само за пубертета?
4.Каква част от свалените кг ще е само водица,която бьрзо ще се везстанови?
5.Кои са най-добрите термогеници (ефектифност/цена)?
Благодаря предварително!

08.08.05
01:22

Ти първо кажи колко си голям (ръст, тегло и т.н.) и какво целиш и тогава да говорим :)

08.08.05
14:18

Не знам защо са толкова важни мерките, но щом искаш: 177 см, 84 кг на 26 години. Щом питам за термогеници, познай какви са ми целите - разбира се да изчистя колкото мога повече. Досега не сьм успявал да постигна релефа, който аз искам - а това е примерно като на сьстезател 2-3 седмици преди сьстезание. Стажа ми в залата е 5-6 години, като за чистене сьм ползвал L-carnitine, но след пьрвоначалния тласьк на горенето след около седмица нещата спират, вьпреки че правя зареждане и т.н. по време на НВД. Май не обрьщах достатьчно внимание на мазнините (рибеното масло), а сега усещам че с него наистина горя повече. Когато увелича протеина на близо 3 гр/кг дори при НВД имам усещането че продьлжавам да раста и да чистя по-помалко. Просто мога да раста лесно (с известно омазняване разбира се), а чистя по-трудно. Принцип ми е да не ползвам нищо, което би ми вредило, така че - чистене без химии, ефедрин и т.н.

08.08.05
15:01

Ти си нещо като мене.... т.е. и аз имам същите проблеми като тебе :)

В момента на запад яко виреят термогенетици, дето са Ephedra Free, само че вътре има другият подобен препарат - synephirine…. който кажи-речи е същата работа като ефедрата, с малко по-слабо действие и съответно странични ефекти... примерно не можеш да дигнеш кръвно от synephirine-а...
Така че повечето от “работещи” термогенетици от западните продукти са на базата на synephirine, кафе и аспирин... т.е. същото E/C/A, само че вече е S/C/A :)

Поддържането на висока температура не знам дали ще доведе до импотентност (въпреки, че висока температура на тестисите трябва да се избягва!), но определено ще те скапе като организъм... наистина ще се потиш и т.н., но ще се чувстваш страшно отслабнал и общата кондиция може и да ти падне.... верно ще изчистиш, ама...  :roll:

Принципно свалената “водица” по време на тренировки не е само чиста вода, има разни соли и минерали вътре, а и мазно... Колко и как ще възстановиш си зависи само от теб, но не водата ти е основият враг при свалянето на мазнини, напротив.... по време на чистене трябва да пиеш много вода, но и да взимаш много витамини, щото чрез потенето ги губиш...

За това кои са най-добрите термогенетици..... сложен въпрос.... клен-а е със доста силен ефект, ама страничните ефекти.... аз поне го избягвам, по-добре ефедрин....
Ефедрин-а с кафе и аспирин върши доста добра работа, а ако вкараш и L-Carnitine ще стане чудо... някои хора правят същата комбинация, като махат ефедрата от комплекта... и пак имат ефект постигнат :)

08.08.05
19:19

Е как говориш за ефедрин като го няма в България.Поне в София не знам къде има и въобще има ли

08.08.05
19:41

Има, има.... само да знаеш къде да го потърсиш.... в някои аптеки има течен ефедрин по 80ст. (еквивалент на 50mg хапче) ампула за орален прием....

Иначе Efedrine Arsan с червеният станиол може да се намира все още :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1