27.04.12
19:26
взех си monster beef protein на amix обаче никаде не пише кога да се приема на кутията, та въпроса ми е кога е най-добре да се пие ?
27.04.12
19:29
Ми то попринцип на 95% от протеините пише сутрин , преди , след тренировка , преди лягане.Този надали е по-различен. :)
Поздрави !!!
Кажи дали си доволен после от протеина(дано имаш опит с пудрите), защото им пробвах преднировъчния боклук и беше абсолютен ШИТ !!! И си имам 1 на ум от тогава за марката, която не се прави в Англия, а по поръчка за Англия !
27.04.12
21:34
По принцип телешкия протеин става за след тренировка, но не е толкова добър вариант колкото суроватъчния заради по-бавното си усвояване, по-добре преди тренировка и преди лягане може.
казано от son of a gun на 28.04.12, 14:12:
А в почивни дни кога да го пия ?
сутрин и следобяд
казано от AgBOKATA на 27.04.12, 21:19:
Кажи дали си доволен после от протеина(дано имаш опит с пудрите), защото им пробвах преднировъчния боклук и беше абсолютен ШИТ !!! И си имам 1 на ум от тогава за марката, която не се прави в Англия, а по поръчка за Англия !
от 64.8 кг на 67 ама незнам дали е от протеина или щото увеличих яденето (мисля че е второто), не дава кой знае ква енергия и единственото което ми хареса е че от него не ми намалява апетита както от другите протеини които сам пробвал
ако трябва да дам оценка от 1 до 10 бих дал 5
Мнението беше редактирано от UTF! на 24.05.12 20:49.
17.07.12
19:29
От този протеин усетих същото както и при другите-подобряване във възстановяването.Вкуса беше много гаден(банан и ягода) и се задържа малко вода от него,но като цяло е ок.Бих повторил,но вкус шоколад ;)
17.07.12
20:15
Винаги ми е било чудно, какво мотивира хората да си купуват ПРОТЕИН на някакви световно не-известни марки? Разбирам да беше кре-алкалин, което е патентова формула.
Толкова ли ти се свидеха 10 лева отгоре за протеин на ON?
И с тия 90 процента съдържание на протеин... чак сложи ли и креатин вътре. На ON протеините вадят 76-80 процента и са с по 2-6 грама въглехидрати, а тука под 0,5.
Нещо ми се вижда съмнително...
17.07.12
23:58
казано от Извън Земно на 17.07.12, 20:15:
Винаги ми е било чудно, какво мотивира хората да си купуват ПРОТЕИН на някакви световно не-известни марки? Разбирам да беше кре-алкалин, което е патентова формула.
И с тия 90 процента съдържание на протеин... чак сложи ли и креатин вътре. На ON протеините вадят 76-80 процента и са с по 2-6 грама въглехидрати, а тука под 0,5.
ON не е най-удачният пример, доста прехвалена марка, но както и да е.
18.07.12
09:32
Може и да не е най-удачният, но е удачен. Пък и са популярна и купувана марка в световен мащаб.
казано от Stoyan Petrov на 17.07.12, 23:58:
казано от Извън Земно на 17.07.12, 20:15:
ON не е най-удачният пример, доста прехвалена марка, но както и да е.
Нека нека не са, кисело ли е гроздето ?
18.07.12
12:32
казано от Извън Земно на 18.07.12, 09:32:
Може и да не е най-удачният, но е удачен.
Умна пъпотия, а? ОН, като Юнивърсъл си лежат на една стара слава, когато нямаха особена конкуренция, както и факта, че са популярни се дължи на масираната реклама /по сайтове и форуми/. Имат някои откровено особено идиотски продукти, но популярни сред по-неуката част от съсловието. Конкретно за протеините им - има и на по-добра цена. Моля, когато се употребява думичката “качество”, то да е в едно със съответния сертификат и изследвания ;)
18.07.12
12:59
Нали ОН ги хванаха и тях,че на правят на балами и са слагали колко по-малко протеин от написаното..
18.07.12
13:02
казано от head_hunter на 18.07.12, 12:32:
казано от Извън Земно на 18.07.12, 09:32:
Може и да не е най-удачният, но е удачен.
Умна пъпотия, а? ОН, като Юнивърсъл си лежат на една стара слава, когато нямаха особена конкуренция, както и факта, че са популярни се дължи на масираната реклама /по сайтове и форуми/. Имат някои откровено особено идиотски продукти, но популярни сред по-неуката част от съсловието. Конкретно за протеините им - има и на по-добра цена. Моля, когато се употребява думичката “качество”, то да е в едно със съответния сертификат и изследвания ;)
Надявам се, че ще бъдеш така добър да ми дадеш примери и за по-качествени суроватки, които се продават в България.
Поздрави!
Не знам какво толкова качествено намирате в Голд-а продаващ се в България ( масово Ирландския) , разбирам да беше Американският или поне Канадският ... Прекалено висока цена , за нещо неоправдано ... Има протеини достатъчно много с 20-30 лева по-евтини , с не по-лошо качество.(Синтракс уей шейк , Юнивърсъл уей про , Ултимате уей сюприйм ...)
18.07.12
13:11
А с по-добро качество?
18.07.12
13:22
Е кво по-добро качество като не е това,което пише.. По-добре качество пиле и яйца домашни..........
Бях чел,че на reflex протеините съдържали това,което пишат според изследванията,но кой ги е правил не се знае,та и за тва не е сигурно.Иначе са дооста скъпи тия на reflex
18.07.12
17:19
казано от Извън Земно на 18.07.12, 13:11:
А с по-добро качество?
Нали по-горе помолих, когато някой спомене думичката качество, изказването да е придружено със сертификат и изследване!
Аз нямам лаборатория във къщи.