Да подкрепим Ивет Лалова в класацията за състезателка №1 на Стария континент за месец юни.

Веднага глас от мен !

17.07.12
18:48

Убедително води в резултатите :)

и от мен един глас

Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 17.07.12 18:49.

абе да не отчита резултатите от България само..... щото над 90% ....

17.07.12
18:52

казано от kristiancho на 17.07.12, 18:50:

абе да не отчита резултатите от България само..... щото над 90% ....

Не знам...едва ли...Нали идеята е анкетата да е прозрачна...Във фейсбук това има над 1000 споделяния, така че нищо чудно да си е точно така процентното съотношение.
Някой форумец от чужбина ще каже какви са резултатите при него...

17.07.12
18:52

+ още един ... наистина заслужава да спечели!

17.07.12
22:34

Веднага глас за Ивет!

Горда съм, че имаме такива спортисти като нея.

Успех! :)

18.07.12
01:33

Че ние отвяхме всички ве :). Лудите проценти а :))))) Мн якоооо

18.07.12
09:02

Все пак резултатът от гласуването на феновете представлява само 1/3 от крайния такъв, така че нищо не е сигурно още...

18.07.12
10:06

казано от Martin Tomov на 18.07.12, 09:02:

Все пак резултатът от гласуването на феновете представлява само 1/3 от крайния такъв, така че нищо не е сигурно още...

Така е, да, но спринта на 100 м. винаги е бил най-атрактивната и адмирирана дисциплина и при мъжете, и при жените, та ми се ще да вярвам, че и този път ще е така...

31.07.12
12:07

Пффф, порязаха Ивет!
http://www.european-athletics.org/aom/11291-lavillenie-and-saladuha-voted-european-athletes-of-the-month-for-june.html

Кво й е толкова значимото на постижението на тая украинка в тройния скок - не знам, че да пренебрегнат двете най-атрактивни лекоатлетически дисциплини - гладкия спринт и хърделите...При положение, че подчертават изключителната подкрепа към Ивет и туркинята от страна на феновете.
Никаква обосновка на вота, което ме кара да почна да се колебая в обективността му...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1