18.07.12
12:10
Здравейте,тренирам от 3 години,но от това лято започнах да правя за първи път тренировка за релеф.Та имам 2 общи въпроса свръзани с този тип тренировка
1 При тренировката за релеф,повторенията до пълен отказ ли се правят ?
2 Проблем ли е ако кардиото се прави след тренировки за ръце и гърди+рамо ? Един познат,който има опит от няколко години,ме посъветва нещо от сорта,че след като съм правил примерно ръце,да не правя кардио след тренировката,понеже кръвта щяла да слезе от ръцете и няма да има смисъл от тренировката.....Мене това ми се струва невярно,но нека някой да сподели
18.07.12
12:15
Приятелят ти май нищо не знае :D Тренировка за релеф не съществува,дали ще правиш релеф го определя храната,ако си ендоморф сложи повече повторения да изцедиш максимално гликогена и тва е.
18.07.12
12:52
Ектоморфен тип съм иначе,забравих да споделя.Мерси за отговора
18.07.12
17:13
Здравейте!
Имам сериозен проблем с килограмите, но миналата седмица направих първата стъпка като си взех фитнес карта. Не знам дали някой от вас може да ми предложи програма за начинаещ. аз съм висок 175 см. и 100 кг.
Предварително Ви благодаря!
18.07.12
18:26
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi отслабване
19.07.12
02:25
казано от georgi atanasov на 18.07.12, 17:13:
Здравейте!
Имам сериозен проблем с килограмите, но миналата седмица направих първата стъпка като си взех фитнес карта. Не знам дали някой от вас може да ми предложи програма за начинаещ. аз съм висок 175 см. и 100 кг.
Предварително Ви благодаря!
Здравейте, имам сериозен проблем с колата, нещо не пали, но вчера направих първа стъпка като реших да и сипя гориво. Не знам дали някой от вас знае, ама бензин или дизел да сипя?
Георги, ако те мързи да потърсиш отговор на въпроса си в сайта, прегледай поне това.