Привет!

Темата е заключена.

18.07.12
19:46

Здравейте, казвам се Иван.
На 28 год. Ръст 185, килограми 124.
Реших да се взема малко в ръце и започнах усилени тренировки. 3 пъти в седмицата имам силова тренировка, като се възползва от услугите на професионален фитнес инструктор ( тъй като до сега не съм влизал във фитнес).
През останалите дни (4 бр) въртя педалите минимално по 1 час на ден.
В момента съм на ВБД (високобелтъчна диета) с лек прием на въглехидрати.
Приемам л-карнитин, витамини, омега 3 и протеин.
За по малко от 10 дена свалих 2 кг. Не съм сигурен дали ще водя дневника си тук толкова прецизно.
Направих си набързо една таблица с нещата, които консумирам. Може да я прегледате тук. Ако някой се интересува може да му я пратя. Лесна е, всичко се извлича с формули и зададени константи извадени от таблици с калории и вещества.  - таблицата. Започвам да я попълвам то днес - https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhOAdPTj7O4QdE1US2V3aG80VldWdzZ3ekhuVmI4dEE - трябва да я довърша има още малко.
Ако имате въпроси може да ги задавате.
Ми това е! Дано успея! В момента ми идва да прекратя всичко и да се наям и налея с бира.., но мисля, че ще устискам.
Поздрави!

18.07.12
23:34

Стискай брат, с теб сме. Ама честно казано тая таблица я гледам като теле в зеле :Д

19.07.12
00:00

казано от rumen_pro на 18.07.12, 23:34:

Стискай брат, с теб сме. Ама честно казано тая таблица я гледам като теле в зеле :Д

Сигурно само аз си я знам хаха.
Виж лесно е, горе в първата графа се нанасят само грамажите и надолу всичко се попълва само по формули.
От дясно е всичко обобщено. Дните са от 1-31 от ляво - първата графа. За всеки ден съм извадил отделно белтъчини, въглехидрати и мазнини щото по лесно се вадят данните за обобщените неща...
Смятам, че ако се загледате по внимателно ще видите за какво става дума.. !
Формилите са точни по отношение на хранителните вещества за всеки един продукт по отделно..
Ще хвана да я превърна в сайт, че да скрия половината таблици, та да е по лесно!

15.08.12
18:19

Само да кажа, продължавам си с диетата и тренировките 1 месец по-късно съм свалил 10 килограма.
Много съм доволен от резултатите към момента. Почти всеки ден съм във фитнеса. Силова, кардио, силова, кардио и така..
Много усилие и пот, но съм доволен от резултатите и то много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1