Добавка за качване на тегло по скоро на релеф

Прескочи до:

18.07.12
00:06

Мразя да съм прав..Къде са краката? :D

18.07.12
00:14

Решил съм да не права крака щото играя футбол понякога с приятели,
и бягам на стадиона почти всяка седмица така че те се натоварват достатъчно а и аз не искам огромни крака
по важно ми е горе тялото

и не ми отговорихте коя диета да избера, воинската добре ли ще ми е?

18.07.12
00:16

казано от Daniel Cvetkov на 18.07.12, 00:14:

Решил съм да не права крака щото играя футбол понякога с приятели,
и бягам на стадиона почти всяка седмица така че те се натоварват достатъчно а и аз не искам огромни крака
по важно ми е горе тялото

и не ми отговорихте коя диета да избера, воинската добре ли ще ми е?

Такава която можеш да си я позволиш, а не да я пробваш няколко дена и да видиш, че неможеш и да се мъчиш с нея или друга нова ;)

18.07.12
00:28

Няма голям шанс каквото и да пиеш ако се храниш и тренираш така :). Много ми харесва как хората “избират” да не тренират половината си тяло и залагайки това да са брутално смешни с крака на второкласническа и 120 гръдна :С

18.07.12
00:38

Не бъди сигурен колко ги твариш..Друго е да тичаш е футболът за мен е балет.. А друго е във фитнес зала или бягане с процент макс за секунди става като серии пак.Ама като в залата нема да намериш . Не си искал големи крака :D Балеринка

18.07.12
00:39

Бахти вените по корема!
Човек ти си с поднормено тегло на 180 височина 65кг.
Почвай да четеш и да ядеш, че ще изчезнеш...

Виж му талията и раменете... На мене едната ми половина е колко него... А и прасеца ми сигурно е колко бедрото му... а предмишницата ми е колко бицагите му... Почвай да ядеш, бате, и да тренираш като хората... Че те жените ( не тия кифли на по 15-16) не си падат по мъже, където са по-слаби физически от тях.

18.07.12
18:29

аз си казвах,че снимката е обработена,но сега съм 100% сигурен.То главата у е колко половината тяло бе.А и с това ядене,такива плочки айде бе...

18.07.12
18:46

казано от Тайсън на 18.07.12, 18:29:

аз си казвах,че снимката е обработена,но сега съм 100% сигурен.То главата у е колко половината тяло бе.А и с това ядене,такива плочки айде бе...

Айде да го линчуваме !?!? Трагедията е пълна, ако е фотошоп, как може да сте толкова смешни ?

HE

18.07.12
19:57

казано от Old Timer на 17.07.12, 19:55:

Абе аз да питам защото ми е много странно вече в няколко теми, как така се снимате 60 и нещо килограмови културистчета, че да изглеждате огромни?

Тренират много ....... със фотоапарата :D
Снимката и мен ме съмнява, че е пипана /най-малко заради сенките и кофти фокуса, който е само на места/, но дори и да не е, пак важи лафа, че “Плочките при слабичко момченце са, като големите цици на дебело момиче - не се броят” :D :D :D
Не знам, какво добро намерихте във едни ръчички около 30 см., които седят адски несъразмерно /почти, като подарени/, крака ясно, че са по-зле и от ръчичките, та май релефа е последното, което му трябва, а за добавки да не говорим.

18.07.12
20:28

Не е фотощоп, но мерси
ето още мой снимки

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/181385_471041109573491_1206440464_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/246468_468191696525099_2076499403_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/556036_468784876465781_717821970_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/250924_468192566525012_1823734760_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252619_469294546414814_524639404_n.jpg

18.07.12
20:35

Форум, като иска пича да изглежда по определен начин, защо му налагате своите представи? Ако иска да изглежда като анорексик - така да е, ако не иска да прави крака - ок.

Всъщност имаш генетика за много добро тяло (дори изглеждаш добре). За целите ти ще е много по-подходящо да ходиш на лостове само. Така ще се съсредоточиш върху същественото, ще напреднеш бързо и ще имаш тялото, което искаш. Не питай за програми на лостове - за половин час през ден се раздавай на макс на лоста и успоредката, след време се научи да правиш front lever, back lever и силови набирания.

Воинската диета и цикличното хранене са идеални за целите ти. Очевдино не искаш да полагаш особено много усилия в хранителните режими (често и почасово хранене) и не ти се отделя време. Затова ти предлагам да избереш един 6 часов прозорец през деня, в който да изяждаш всичкото месо, яйца, ориз и картофи, които можеш да поемеш за тоя период, без да се тъпчеш зверски.

От това по-просто здраве му кажи.

18.07.12
20:45

Той нямал пари за хранителен режим какъвто и да е той . Има пари само за добавки ,здраво го е закъсал горкия ,да му съчустваме или не ? (devil)

18.07.12
20:56

казано от Voyager на 18.07.12, 20:35:

Voyager, евала за единственото мнение в тая тема, което ми помогна
иначе не съм казал че нямам пари просто не мога да ям по 6 до 8 пъти на ден
иначе днес си накупих пилешко месо, яйца и ориз
сега кажете кога да ям ориза, кога месото и кога яйцата
и може ли примерно да ям и ориз и месо на едно ядене
също да попитам воинската диета мога ли да я направя така че да не е 1 ядене за целия ден а 3

18.07.12
21:07

Яж сутрин и обед месо с ориз вечерта яйцата със салата и тва е

18.07.12
21:46

Яж всичко както ти падне, в 6 часовия прозорец. През останалото време не яж, можеш да пиеш вода и кафе. Така ще ограничиш натрупването на мазнини и ще засилиш изграждането на мускулна маса. Не съм сигурен, че с познанията, които имаш, ще правиш всичко като хората от началото, но то не е и толкова сложно. В 6 часовия прозорец направи колкото искаш хранения (1-2-3-4), като важно е общото количество храна.

Не е нужно да ядеш 6-8 пъти, за да се развиваш.

Не е нужно да влагаш и пари за добавки, тъй като разлика в скоростта, с която трупаш маса, няма да видиш и ще се разочароваш.

19.07.12
12:02

Няма общовалидна истина за почти нищо и начинът, по който трябва да изглеждат хората, за да се (ги) харесват, не е изключение... Какво като момчето е 65 кг на 180 см, той това иска, така се харесва, а сигурно и приятелите му не му обясняват един през друг каква е хърба и как на нищо не прилича...  Това, че очевидно не са му ясни доста неща, свързани с хранителните добавки, също не е причина за подигравки понеже в първите мнения на огромното мнозинство във форума е имало по-големи глупости най-вероятно... На мен лично, въпреки че едва ли мога да служа за пример на когото и да било, като започвах да тренирам целта ми беше да имам плочки, бях 67кг на 181см и имах плочки и се харесвах и който трябва ме харесваше също. По-късно реших, че съм прекалено слаб и за година-две придобих съвсем друга визия, в момента се стремя към нещо, което е по-различно и от двете ми досегашни цели... Човек сам трябва да стигне до някакви изводи, ако изобщо са необходими, не всички да го псуват и да му се присмиват, каквато е тенденцията напоследък във форума. И ако няколко единици са постигнали достатъчно, че да имат право да го правят, то останалите не знам от къде го черпят това самочувствие, че са нещо повече от тези, на които се подиграват.
И в крайна сметка това е форум, не е нужно на всеки задаван 100 пъти въпрос да се отговаря в стил “Има търсачка, малоумник!”. Допуснете, че въпросният човек няма форумна култура, не е толкова трудно в рамките на добрия тон да му се каже коя и коя тема да чете и като придобие по-ясна представа за нещата да пита пак.

19.07.12
12:22

Щом ще гледаме всички,масата пускащи подобни теми ги мързи да четат и искат всичко да им се сдъвче дори когато им се дават статиите.

19.07.12
12:49

Проблема с подигравките идва от там, че 99% от темите са пуснати от деца, които са видели или някой ги е излъгъл как с протеин или азотен бустер ставаш машина за 2 месеца през лятото  - нали кой плочки, кой релеф, кой 5 санта в ръцете и т.н. Нестава въпрос за форумна култура, а за обща култура и поне малко адекватно мислене върху това как стават нещата. Много от хората дори незнаят какво искат и защо, а камо ли какво пишат във форума. Също така не мислят и за своето здраве и не възприемат съветите от компетентните хора.

19.07.12
13:07

казано от AgBOKATA на 19.07.12, 12:49:

Проблема с подигравките идва от там, че 99% от темите са пуснати от деца, които са видели или някой ги е излъгъл как с протеин или азотен бустер ставаш машина за 2 месеца през лятото  - нали кой плочки, кой релеф, кой 5 санта в ръцете и т.н. Нестава въпрос за форумна култура, а за обща култура и поне малко адекватно мислене върху това как стават нещата. Много от хората дори незнаят какво искат и защо, а камо ли какво пишат във форума. Също така не мислят и за своето здраве и не възприемат съветите от компетентните хора.

Те 99% от хората се сещат за тренировки или в повечето случаи просто малоумни диети само, за да берат по-малко срам на морето. Малцината, които правят нещо повече от това и пишат във форума биват отказвани от твърде често незаслужените подигравки. Като някой го е излъгал, че като пие креатин и бустер ще стане машина за 2 месеца по-скоро би трябвало тук да му се обясни, че не е така, но с думи, които ще стигнат до него, не с обикновени заяждания. А и истински компетентните хора или рядко пишат в подобни теми понеже вече не им се занимава (и нормално) или преди тях има 5-10 поста плява и вече цялата тема е отишла на откровено заяждане...

HE

19.07.12
13:34

казано от Martin Tomov на 19.07.12, 13:07:

Те 99% от хората се сещат за тренировки или в повечето случаи просто малоумни диети само, за да берат по-малко срам на морето. Малцината, които правят нещо повече от това и пишат във форума биват отказвани от твърде често незаслужените подигравки. Като някой го е излъгал, че като пие креатин и бустер ще стане машина за 2 месеца по-скоро би трябвало тук да му се обясни, че не е така, но с думи, които ще стигнат до него, не с обикновени заяждания. А и истински компетентните хора или рядко пишат в подобни теми понеже вече не им се занимава (и нормално) или преди тях има 5-10 поста плява и вече цялата тема е отишла на откровено заяждане...

Във първата част си абсолютно прав, но само толкова. Въпросното малцинство си заслужава подигравките, защото вместо да прочете за това, което са му предложили - изглупява и измързява. Защо във такъв случай да не се гаврим с него? Компетентните избягват да дават мнение, защото не са начални учителки /все едно директор на катедра “Математика” да тръгне да те учи на таблица за умножение. Ми утре някой ще му каже, че може да сипва керосин във таратайката си, кой ще го спасява тогава?
Тук никой няма намерение да наследява майка Тереза и да спасява света от идиоти, а тези дето се пробват да помагат на такива се отказват достатъчно бързо. Винаги е имало нашествие на олигофрени, но в последните години се увеличават драстично.

п.п. Точно Адвоката беше от хората, които преди време се противопоставяха на такива, като мен да не се гаврят с идиотчетата, но питай го, колко бързо му мина.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.07.12 13:35.

19.07.12
14:02

Света от идиоти и аз не съм тръгнал да го спасявам, форума също, аз самият също нямам нужните нерви, а и не мисля, че съм чак такъв капацитет, че да го правя. Ама между такива като теб конкретно, които “се гаврят с идиотчетата”, и доста голяма част от другите, които го правят, разликата е оттука до небето, това имах предвид със следното:

И ако няколко единици са постигнали достатъчно, че да имат право да го правят, то останалите не знам от къде го черпят това самочувствие, че са нещо повече от тези, на които се подиграват.

казано от head_hunter на 19.07.12, 13:34:

Въпросното малцинство си заслужава подигравките, защото вместо да прочете за това, което са му предложили - изглупява и измързява.

С това не съм съгласен. Поне моите впечатления не са, че когато на някого му се дадат конкретни статии и теми, той ги игнорира. Според мен най-малкото заради това, че правят нещо повече от въпросните 99% пишейки във форума, заслужават една идея по-нормално отношение.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 19.07.12 14:03.

SO

19.07.12
18:07

казано от head_hunter на 19.07.12, 13:34:

ще си направя фанелка с тебе наближава момента :D

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 19.07.12 18:08.

21.07.12
19:51

качи някой друг килограм, релеф и на 85кг може да имаш с добро хранене

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1