Success and nothing less

Темата е заключена.

19.07.12
15:48

:)

Темата беше редактирана от soul.x на 03.02.13 11:24.

19.07.12
15:59

Привет :)
Включвам се, защото прочетох “Ащанга йога” ;) ...ако нямаш кой знае какъв опит с йога, не бих те посъветвала да започваш с Дейвид Суенсън. Най-малкото прегледай двд-то и прецени сама за себе си. Започни с по-”мек” вариант, напр. Шива Рей и нейните виняси.
За въпроса ти - по колко време дневно е добре да сде отделят за тренировки, ами...зависи...от повече от един фактори :)

19.07.12
16:16

Проблемът с наднорменото тегло е сериозен и затова се включвам. Добре си разбрала, че трябва да изключиш бисквитите и активията. Овесени ядки за закуска е добре, ако не ти понасят вкусово може да пробваш мюсли или продуктите на Nesvita поне според мен са доста вкусни, опитай ги.
Другите ядки, които изброяваш са доста хранителни, полезни са, но за хора с наднормено тегло трябва да се намалят.
Относно йогата, аз бих се замислила. Йога е много повече от физически упражнения, свързана е с начин на хранене, при нея се препоръчва вегетарианството и ако не си готова да изключиш месото, ще бъде проблем. Освен това йога е и религиозно учение, което доста сериозно се сблъсква с християнската вяра. Ако си християнка трябва да се замислиш дали да подлагаш вярата си на съмнение и да се занимаваш с други религии.
Аз лично бих препоръчала нещо, което може да помогне за намаляване на теглото. Ако желаеш ми пиши допълнително и ще го обсъдим.

19.07.12
16:28

казано от Diana Obretenova на 19.07.12, 16:16:

Йога е много повече от физически упражнения, свързана е с начин на хранене, при нея се препоръчва вегетарианството и ако не си готова да изключиш месото, ще бъде проблем.

Йога е много повече, да. Но само до тук сте права. Не забранява нищо, дава само предложения за по-добър живот. В системата на йога няма нищо задължително.

Освен това йога е и религиозно учение, което доста сериозно се сблъсква с християнската вяра. Ако си християнка трябва да се замислиш дали да подлагаш вярата си на съмнение и да се занимаваш с други религии.

Е, това е НАЙ–ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, която някога съм чувала....дори няма да коментирам...ще помоля и Вас да избягвате коментари за неща, които не са Ви съвсем ясни или не разбирате.

Аз лично бих препоръчала нещо, което може да помогне за намаляване на теглото. Ако желаеш ми пиши допълнително и ще го обсъдим.

Тук може да ви прозвуча грубо, но ако вие го ползвате и снимката на профила е ваша, очевидно е, че не помага.

Мнението беше редактирано от Margi на 19.07.12 16:29.

19.07.12
16:30

19.07.12
16:50

казано от Margaritka на 19.07.12, 15:59:

Привет :)
Включвам се, защото прочетох “Ащанга йога” ;) ...ако нямаш кой знае какъв опит с йога, не бих те посъветвала да започваш с Дейвид Суенсън. Най-малкото прегледай двд-то и прецени сама за себе си. Започни с по-”мек” вариант, напр. Шива Рей и нейните виняси.
За въпроса ти - по колко време дневно е добре да сде отделят за тренировки, ами...зависи...от повече от един фактори :)

Мерси за отговора. Иначе на Shiva Rea съм правила 1-2 пъти ‘Daily energy – vinyasa flow yoga’ и ми хареса. От Ащангата мислех да направя докъдето мога, но може и да го оставя за по-нататък. :)

Овесени ядки за закуска е добре, ако не ти понасят вкусово може да пробваш мюсли или продуктите на Nesvita поне според мен са доста вкусни, опитай ги.

Аз пък за Несвита нищо добро не съм чувала.

Благодаря, но от коментара Ви предполагам, че не сте достатъчно запозната, за да ви имам доверие.

19.07.12
16:54

PR - (puke) Прехранването с животински белтъчини и мазнини увелича токсичността и затрудняват тялото (това го гледах от клипчето на г-жата)  ? Моля ?

19.07.12
17:00

казано от Наталия Николова на 19.07.12, 16:54:

от клипчето на г-жата

Ох, защо хората превръщат толкова интересна тема в убийствено скучна пледоария???

19.07.12
19:28

Проблемът с наднорменото тегло е сериозен и затова се включвам. Добре си разбрала, че трябва да изключиш бисквитите и активията. Овесени ядки за закуска е добре, ако не ти понасят вкусово може да пробваш мюсли или продуктите на Nesvita поне според мен са доста вкусни, опитай ги.
Другите ядки, които изброяваш са доста хранителни, полезни са, но за хора с наднормено тегло трябва да се намалят.
Относно йогата, аз бих се замислила. Йога е много повече от физически упражнения, свързана е с начин на хранене, при нея се препоръчва вегетарианството и ако не си готова да изключиш месото, ще бъде проблем. Освен това йога е и религиозно учение, което доста сериозно се сблъсква с християнската вяра. Ако си християнка трябва да се замислиш дали да подлагаш вярата си на съмнение и да се занимаваш с други религии.

Боже опази!!! Ти какво си????

Извинявам се...Вие какво сте???

20.07.12
15:44

Аз доколкото прочетох момичето е 59кг. 170см. - това не е наднормено тегло.
Мюсли и Незвита?!?  Другите ядки , ако са сурови ( в любимата ми комбинация бадем+кашу+лешник ) , аз опр. смятам за полезни . Но нямам опит с наднорменото тегло ( тежа само 59кг. ) .
Надявам се е станала някаква грешка и сте видели други цифри , защото определено е смешно човек с такава визия (съдя за това от аватара) да нарича теглото на момичето ( и моето) наднормено.

20.07.12
21:57

20.07.2012г.

Менюто ми днес:
закуска - 10:30 - препечена филия (от този хляб) със сирене и чаша прясно мляко
обяд - 14:30 - варено яйце, салата от домати и краставици (със зехтин) и пъпеш
следобедна закуска - 15:45 - три нектарини
вечеря - около 19 часа - скумрия, салата от зеле и моркови, за десерт - диня

Упражнения:

около 11:30 часа:
* 4х100 бройки на въже
*Една част от “Pump it up”, която се води high energy и общо взето е 20 минути подскачане.

Харесах си едно клипче от бодирок, което както повечето им тренировки (а може би и всички) е на интервали по 50 секунди и 10 секунди почивка. Нямам такава топка, каквато ползват в клипа и затова импровизирам.

Първи път:
*butterfly elbows to knees - 28
*side to side burpees - 7
*toe touch - 15
*10 mountain climbers + 10 star planks - 3
*seated raise - 21
*woodchop - 18

Втори път:
*butterfly elbows to knees - 34
*side to side burpees - 7
*toe touch - 22
*10 mountain climbers + 10 star planks - 4
*seated raise - 22
*woodchop - 15

около 16:30-17:00 часа:
това - така и така всичко беше по 14 броя, реших да направя и 14 американски подскока за завършек.

21.07.12
21:01

21.07.2012г.

Меню:
закуска - 11:00 - плодове (нектарина, 2 круши, 3 кайсии), 100гр кисело мляко (2,9%) и зелен чай
обяд - 14:45 - 3 картофени кюфтета и диня
следобедна закуска - 16:20 - 30гр ядки (кашу и бадеми - сурови) и 50 гр малини
вечеря - 19:30 - шопска салата (със зехтин), боровинки и къпини

Упражнения не съм правила днес. По принцип събота и неделя смятам да ги оставя за почивка.

А важно ли е всеки ден да се яде горе-долу по едно и също време?

23.07.12
23:50

22.07.2012

*закуска - 11:00 - пържена филия с мед
*обяд - 14:30 - таратор и салата от зеле и моркови, както и къпини, малини и боровинки за десерт
*следобедна закуска - 16:30 - 50гр сурови ядки (кашу и бадеми)
*вечеря - 19:30 - кашкавал пане + диня

В последно време нямам желание да се тъпча с шоколади, сладоледи и т.н., което ми харесва :D

23.07.2012

*закуска - две обикновени бисквити с плодове (2 нектарини, 2 круши, 2 кайсии) и чаша прясно мляко
*обяд - препечена филия хляб “Вита”, варено яйце и пъпеш
*следобедна закуска - ядки (кашу и бадеми)
*вечеря - цаца, салата от краставици и домати, а за десерт - диня

Упражнения:
* 5х100 бройки на въже... може би скоро ще започна да засичам време, но първо да ги увелича още малко
* това

Обмислям да пробвам Инсанити, но не знам дали ще имам голяма полза от това лудо кардио.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1