18.07.12
22:04
Добър вечер.Днес искам да ви попитам за някои неясноти относно ПГ.
Смятам да гладувам по 14-16 часа на ден или от о4:00 до 20:00.
Процента на подкожните мазнини ми е около 22%.Каква да ми е тренировката-силова или кардио?
Колко време нормално тичане?
И за да не създавам нова тема в хранене какво трябва да е яденето,тоест все едно на какъв хранителен режим ?
19.07.12
21:17
Нужно ли е да правя кардио за да свалям мазнини след края на гладуването като кардио на гладно ?
Нужна ли е тренировката с тежести за да поддържам чистата си маса.Пак тренировка на гладно ?
19.07.12
23:12
Тренировка - силова, нещо по стандартите на Мак Сим /кръгова с големи движения и сърцебиене/, кардио - интервално, по - добре е истинско тичане от въртене на педали, освен ако не е истинско колело по наклон нагоре. Тичане по стълби с тежки торби също става, бутане на коли, носене на съпротивляващо се дете към вкъщи /малко привкус на борба/, преобличане на борещо се дете за време ... Количеството на тренировките си ги скалирай според хранене и по усет. Монотонното, продължително и нискоинтензивно трениране / не само кардио/ не се препоръчва на хора, чиито гени не им го позволяват, т.е. тези, които не са природно яки и във форма, ако бъркам, ще ме поправят.
20.07.12
11:54
Мерси :)