30.07.05
15:23
от един месец тренирам 3 пъти в седмицата плуване
от седмица и нещо започнах и да тичам в дните когато не съм на олуване
вече почвам да усещам че се изтощавам(не знам дали си внъшавам или е така)
та искам да ви питам какво да си взема за възтановяване след тренировка
видях че има едни кутии на isostar - на прах - вървят с шише
какво ще кажете за тях
понеже не разбирам не искам да рискувам с нещо по сериозно...
30.07.05
23:01
гейнер какво означава?
31.07.05
07:57
демек до 20 % протеин най вероятно соев че е най ефтиния... и сичко друго е простъ въглехидтари и малко сложни :D тва е и качваш но си зависи от метаболизма ти ако си с бавен много яко ще се омазниш :lol:
аз лично пия на нутрим геинера им дет е с 53 % сурватка и ми деиства много добре и качвам много много малко казно :D и не е скъп 12-13 лева 1 кило 8)
31.07.05
12:55
значи целта ми е следната:
не искам да качвам а да смъквам или поне да задържам същото тегло
но тренирам доста тичане и плуване и вече започвам да се изтощавам затова ми трябва нещо което да ме поддържа(да имам издръжливост за да мога да продължа да тренирам)
31.07.05
14:01
ами много добро за сила и енергия и издръжливост е да си земеш креатин с таурин направо ще цепиш басейна :twisted:
амино задължително щом сваляш за да си запазиш формата!
Като сваляш не се пие креатин
земи суроватачен
08.08.05
16:57
благодаря че се опитахте да помогнете, но съм скептично настроен към такива добавки каквито препоръчвате защото не разбирам от това...както и да е - така ще си карам
все пак нищо не казахте за isostar-а!
Според мене няма да има смисъл от Изостара. По-добре си вземи Креатин и пий по една чаена лъжичка на ден преди лягане. Според мене ще ти действа много добре. Изостара не е и много евтин. Креатина е около 8 лв. за 100 грама, а при такъв прием ще ти стигне и за много време (поне 1-2 месеца), а и ефекта ще го усетиш пак (повишаване на издържливоста, увеличаване на мускулната маса, бързо възстановяване). Не се плаши от добавките - чети повече и всичко ще е ОК.
не мислиш ли че се претоварваш ? аз лично не мога да си представя 7 дни в седмицата кардио , особено след като казваш че си начинаещ ?
Според мен увеличи интензитета на тичането или на плуването и се остави поне 3 дни почивка в седмицата.Добрите резултати ще дойдат , имай търпение...
прочети статията за кардиото в сайта
Също така диетата е важен момент - НВД и за това има достатъчно информация на сайта както и във форума.
иначе westa е прав , вземи си аминокиселини за да не губиш прекалено много мускулна маса (а при тренироворъчната програма която практикуваш това 100% ще стане )
L-carnitine-a също е добра добавка за твоите цели.
Това че си скептично настроен в крайна сметка не е толкова лошо , защото добри резултати се постигат и без добавки , но специално тези двете са безвредни и за тях има доста информация из сайта!
16.09.05
22:04
благодаря много
Zashev - прав си че са доста тренировките (без почивка), но дали това е вредно? - вече в това се съмнявам
преди 2-3 седмици се разболях доста лошо от изтощение и загуба на течности, пък и бях спраял да ям нормално защото при такива тренировки не ми се ядеше
...не съм сигурен обаче дали е беше от трнировките
...възтановявах се 2 седмици и сега пак всеки ден тренирам - пия isostar и има някакъв ефект - той е точно против обезводняване и загуба ан минерали и т.н. ...
Isostar-a и другите подобни напитки поне на мене не ми действаха по никакъв начин,по-добре си вземи Центрум и пий достаъчно вода.Аз лично тичам 6 дена в седмицата, от 4 дена взимам Таурин 30 мин преди тичане с 1 чаша кафе и дано да не е на психическа основа, но според дава наистина много енергия.