Бирено коремче и медикаменти за стопяването му

19.07.12
20:40

Здравейте,

**Не съм сигурен, че това е точният раздел на темата, ако не е моля модераторите да ме извинят и да преместят темата (blush).

От доста време си мисля да започна тренировка, с която да сваля моя “бирен” корем и да направя плочки (т.е. то си ги има, но са закрити от мазнини)... За момента действам по тези модули за коремни преси :

Страшно добри са, но не горят мазнините, а само стабилизират мускулатурата на корема :( Разчетох се из форума и стигнах до заключението, че без кардио упражнения т.е. главно тичане за което нямам време, няма да стане работата... Та както и да е за момента оставям тренировъчната си програма на страни и желая да ви попитам за мнение от един вид професионална страна.

Попаднах на някакъв вид хапчета за “отслабване”: http://www.news2today.net/bgmfb/1/
След като прочетох статията си викам - УАУУ, даже - БАУУ :) , но като се замислих стигнах до извода, че тези медикаменти не предоставят желания ефект, камоли за 4 седмици (невъзможно :) ). Та някой имал ли е близки срещи с такъв вид хапчета и бихте ли ме насочили към правилния път т.е. - Да си играя ли с хапчета от неустановен произход (разпилей пари) или да направя всичко възможно да отделям по час за тичане ?

П.п. Благодаря за отделеното внимание по темата. Ако има нещо нередно, моля за извинение нов съм във BB-Team и това е моята първа тема :)

HE

19.07.12
22:21

Взимай ги - правят ги за такива, като теб, които не искат да се напънат. Мислиш си, че си най-заетия човек на планетата, че само ти работиш и нямаш време? Е объркал си се! За тичане дори не ти е нужно да имаш фитнес зала на разположение или да се съобразяваш със нечие работно време - има достатъчно алеи и паркове. Или си налягай парцалите и почвай да правиш нещо със себе си или се примирявай с мисълта, че ще си една от многото торби, които се движат по улиците. Ако търсиш оправдание за мързела си - горе има един бутон “изход”. Значи имаш време да пълниш коремчето със биричка, а нямаш време за тренировки.
Няма прахчета и хапчета, има много пот усилия и лишения. Това не е за всеки, поради тази причина има и хора със ужасен вид - те нямат воля да се лишат от купичката сладолед, биричките, баничките с бозичка и тортичките на мама, нямат воля да изтърпят мускулната треска, виждат последната серия във залата, като армагедон. Това е начин на живот, а не три месеца хапчета и прахчета докато трае лятото!

20.07.12
00:14

Хм... хубаво ме нахрани де ... :)

И все пак съм ти благодарен за градивната критика ... поне си си направил труда да ми драснеш два реда, в които да ми обясниш с думи прости, че тези хапчета не действат.

П.п. То се е видяло, тичане му е майката... Хайде със здраве (y) (Моля Модератор да изтрие темата)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1