20.07.12
00:27
Здравейте,както се досещате от заглавието става дума за качване на възможно най-чистата мм,но аз не бързам и идеята ми е за бавно,но сигурно качване.Досега съм пробвав въг. ротация,рбд и тн. ,но имам чуството,че само от думата въглен и вече съм се омазнил :D . Реших да си направя нещо като моя диета :Р на принципа на кетозата с въглени само в тренировачния прозорец нещо подобно :
Закуска въглени(овес) +мляко + 20грама суроватка+10грама казеин
Втора закуска мазнини(ядки)
Обяд протеин+фибри
Преди тренировка 60грама хибрид бавен+бърз въглен (ориз+грах)
След тренировка първо 60грама бърз въглен след това суроватка
Вечеря протеин+фибри
Преди лягане 30 грама казеин
Но така като го смятам ми излиза да ям по над 2,5 до 3 гр. белтък/кг за да си покрия нуждите.Това не е проблем за мен аз съм си месояден,но ми се струва много?Какво мислите,идеии как да оптимизирам нещата?
ПС. 186смс 88кг 21години, стаж-не помня вече.Тренировки 3 пъти седмично тежки само със свободни тежести(тяга,чукове,клек,лежанки,дъмбели...) 3-4 серии,6-10 повторения,строя си пирамиди (grin).Кардио 2-3 пъти седмично спринтове.
Темата беше редактирана от Georgi Ivanov на 20.07.12 01:16.
20.07.12
00:35
Подобно на кетонната диета целq използването на въглехидрати само около тренировката (преди и след). В останалата част от деня не си мислq за тях. Така целя поддържане на инсулина на ниски нива през цялото време, с изключение на периода около тренировката.
Какви килограми е целта ти?И немислиш ли,че за тези см,килограмити са добре.Аз съмия почвам да качвам,ще следя темата ти с интерес.Успех
20.07.12
00:47
Ами добре са ми кг,но винаги може повече,нямам точно определени кг,който да гоня искам бавничко да си качвам,но чисто :P
ПС. поправете ме ако греша.но нали инсулина е силно анаболен хормон и силно антикатаболен?
20.07.12
01:15
Ооопс грешно съм го написал стажа е около 4-5 години аз съм на 21 ще го поправя :X
20.07.12
10:18
Обмисли варианта, който каза GEORGIO в дневника ми. Ако някога ще вкарвам въглени в диетата ми, ми се струва най-удачно да:
казано от GEORGIO на 10.07.12, 23:42:
Или в тренировъчен ден ВМ меню, а в почивен ден ВВ меню. Според Ори Хофмеклер това е един от най добрите методи за адаптация към мазнините и въглехидратите като гориво. Имай предвид че той пише за спец части и войници със сходно натоварване на ММА. Така може да си спазиш графика, а в почивен ден да компенсираш калории(енергия)
20.07.12
10:27
казано от Georgi Ivanov на 20.07.12, 00:35:
Подобно на кетонната диета целq използването на въглехидрати само около тренировката (преди и след). В останалата част от деня не си мислq за тях. Така целя поддържане на инсулина на ниски нива през цялото време, с изключение на периода около тренировката.
По новите разбирания,ти предлагам да ядеш 2-3пъти на ден по 250-300 месо с всичките му зелентиий мазнин и и там каквото си наумил зае.....го тоя инсулин сега вече е модерно(а ние трее да сме с модата)циклична манджа,ядеш 6 часа като животно после гладуваш 18 часа,така се прави вече и е много ефективно(така съм чувал но не мисля да пробвам)..много пичове станали ненормално яки и прогресирали със светлинни години пред другите
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 20.07.12 11:53.
20.07.12
11:21
казано от Spirit of Freedom на 20.07.12, 10:27:
По новите разбирания,ти предлагам да ядеш 2-3пъти на ден по 250-300 месо с всичките му зелентиий мазнин и и там каквото си наумил зае.....го тоя инсулин сега такатиката е и циклична манджа,ядеш 6 часа като животно после гладуваш 18 часа,така се прави вече и е много ефективно...много пичове станаха ненормално яки и прогресираха със светлинни години пред другите
Ще обмисля и този вариант,но 18 часа гладуване не знам как ще ми се отрази,защото съм свикнал да си хапвам често...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.12 11:48.
20.07.12
11:36
казано от Spirit of Freedom на 20.07.12, 10:27:
По новите разбирания,ти предлагам да ядеш 2-3пъти на ден по 250-300 месо с всичките му зелентиий мазнин и и там каквото си наумил зае.....го тоя инсулин сега такатиката е и циклична манджа,ядеш 6 часа като животно после гладуваш 18 часа,така се прави вече и е много ефективно...много пичове станаха ненормално яки и прогресираха със светлинни години пред другите
Знам хора, които имат сериозна физика и в момента са на тоя режим, но определено не са постигнали тялото си чрез него, мисълта ми е че всеки от тях е минал през традиционната културистична схема на ядене през 2-3 часа, така че колкото и да си приказват и да се газарят с някакви режими дето имат по 18-20-30 часа глад всеки си знае кога и как е постигнал най-добрите си резултати.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.12 11:48.