09.08.05
01:44
хора значи гледам да приемам въглехидрати колкото и протеин ... отест на ден иамм към 140 грама протеин + така ми са и въглехидратите ама интересното е че ги получавам повечето от хляба и сладки работи ( знам че не е добре ама .... просто наще не обичат ориз както и картофи варени рядко се правят и .... )
може ли това да е причината за минималния растеж напоследък ... може ли да съм пренебрегнал прекалено много въглехидратите а на протеина да съм наблегнал прекалено много ?
незнам дайте съвет ... нямам много натоварен ден :) цял ден вкъщ леж пред компа и айде в залата или на лостове и обратно
всъщност не съм се смалил просто гърдите изостават много секи път като правя кофи и нагбирния на лостовете догава дръпват,но останалите части изостават почнали фитнеса сичко остнало почва да расте а те не ебати ..,, на лега оот 3 месеца прогрес в силата нямам ... ..
на сичко друго малко но има ..... поне сичко останали расте
ако качваш трдуно (ектоморфен) въглехидратите трябва да са 50%, белтъчините 30%, а мазнините 20%. аз съм забелязъл, че колкото и белтъчини да ям втората част на деня, ако първата не съм хапнал яко въглехидрати няма растеж. а за гърдите или не правиш нещо както трябва или просто си въобразяваш. те са доста гадна мускулна група и трудно растът. мери си гръдната обиколка и така ше разбереш. или си кажи програмата за гърди.
дай си мерките, щото може да се окаже, че както 140гр. протеин ти е малко, така и 140гр. въглехидрати са ти още по-малко.... щото въглехидратите са ти главният източник на енергия, след тях протеин и чак тогава мазнини...
Щото ако ядеш толкова, колкото пишеш това ще рече 4х150 + 4х150 = 1200 калории от основните източници и от мазнини там някакви - това, съчетано с тренировки води до недостиг на храна и енергия според мен, 2000 калории са малко..
10.08.05
00:20
ами малко повече идват въглехидратите като ги смятам със сладкото и тн някъде към 200 грама + но така или иначе в ръцете и гърба растеж има ... .
ама ...
мерки 68кг. 67 талия 106 гръдна без да съм поел въздух само се стягам .
38 ръка към 12 А% мазно .бедро 60 .
това са :) трен стаж 10 месеца
Стреми се към сложни въглехидрати щото простите освобождават енергията след 15 мин асложните през целия ден
10.08.05
01:00
[quote author=“JiVk0”]ами малко повече идват въглехидратите като ги смятам със сладкото и тн някъде към 200 грама + но така или иначе в ръцете и гърба растеж има ... .
ама ...
мерки 68кг. 67 талия 106 гръдна без да съм поел въздух само се стягам .
38 ръка към 12 А% мазно .бедро 60 .
това са :) трен стаж 10 месеца
off//Талия 67?!!Гръдна 106?Искам да видя твои снимки!
10.08.05
07:22
ок просто нямам силно развити глутеуси ли там и точно на мястото на талията дето се мери ми е тесен кръста какво да направя ?! иначе не съм много чист ....
като имам възможност ще кача снимки може и повче от 67 да не си я мерих аз ,а едно аверче ми я измери и каза че е толкова