20.07.12
14:00
Темата е редактирана от потребителя!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.07.12 15:02.
Нали не се майтапиш?
На 18 си... не на 14 или 15 - като ти закъснява - взимаш тест, два теста, ако са отрицателни - екстра.
Виж, след 4-я ден след секса НЕ СЕ ПРАВИ тест, прави се, ако ти закъснява.
Иначе може да те болят яйчниците от много неща, може да те боли заради това, че ще ти идва, всичко е възможно.
Бягай при чичко Гинеколог!
20.07.12
14:26
Съмсем друга болка е .. не като тази когато ще ти идва ... боли ме целия корем се едно ми се ходи супер мн до тоалетна..
казано от Plamena Kostowa на 20.07.12, 14:26:
Съмсем друга болка е .. не като тази когато ще ти идва ... боли ме целия корем се едно ми се ходи супер мн до тоалетна..
Според мен си вкарваш яко филми... първо - сигурна ли си в твоя човек?
Няма значение, дали е бременост или не, имаш някви болки, хващай го под ръка и отивайте в най-близката болница, и ти да си спокойна и той да е спокен.
Ако той не ти е близък в другия смисъл на думата, помисли следващия път, преди да даваш на някого да се изхвърля толкова близо до... и така. Всичко е поправимо.
20.07.12
14:43
Благодаря ти.. но все пак ако съм бременна дали би било възможно да напровя аборт при положение чи още ни съм навършила 18 ..примерно когато заплатя много повече пари или др примери ..
казано от Plamena Kostowa на 20.07.12, 14:43:
Благодаря ти.. но все пак ако съм бременна дали би било възможно да напровя аборт при положение чи още ни съм навършила 18 ..примерно когато заплатя много повече пари или др примери ..
Няма никакъв проблем да направиш аборт.
Просто най-вероятно ще се наложи да отидеш с майка си, леля си, някой роднина, който има години.
А и най-най-най вероятно няма да се налага хирургична намеса.
20.07.12
14:56
точно това е че не трябва да казвам на нашите ..