Кленбутерол - защо няма очаквания ефект?

Темата е заключена.
PS

29.07.05
19:06

Това ми е въпросът...Давам по метода с температурата..и за да я подържам..ся съм на 5 хапа на ден...обаче...вече 16 ден...и няма абсолютно никакъв резултат..нито анаболен..нито мазнини изгарям...уж анаболния ефект е най-силен до 18 ден..а плюс тва правя и кардио...обаче нищо...някви съвети..
п.п. иначе принципно го вземам да сваля малко корема.. :roll:

DJ

29.07.05
22:34

специално за кленбутерола ако очакваш за 18 дена ништо неможеш да постигнеш трябва даго пииш далго време по схема (цикал) да праиш редовно кардиото о да намалиш много ваглехидратите и тогава може да очакваш някав ефект

Споменаваш за хапчетата за аеробиката и нищо непишеш за храната а тя е 80% от спорта.

02.08.05
13:26

[quote author=“psixar”]Това ми е въпросът...Давам по метода с температурата..и за да я подържам..ся съм на 5 хапа на ден...обаче...вече 16 ден...и няма абсолютно никакъв резултат..нито анаболен..нито мазнини изгарям...уж анаболния ефект е най-силен до 18 ден..а плюс тва правя и кардио...обаче нищо...някви съвети..

Анаболен ефект недей и очаквай... За другото - ДИЕТА!

PS

02.08.05
20:53

[quote author=“rewave”][quote author=“psixar”]Това ми е въпросът...Давам по метода с температурата..и за да я подържам..ся съм на 5 хапа на ден...обаче...вече 16 ден...и няма абсолютно никакъв резултат..нито анаболен..нито мазнини изгарям...уж анаболния ефект е най-силен до 18 ден..а плюс тва правя и кардио...обаче нищо...някви съвети..

Анаболен ефект недей и очаквай... За другото - ДИЕТА!

Е защо да не очаквам...навсякъде пише че има силно изразен анаболен ефект...даже и на кутия на противопоказания пише “При продължително използване може да се получи натрупване на мускулна маса” или нещо такова...  :roll:

VA

03.08.05
00:41

Няма анаболен ефект!Може някой да ти каже обратното...Примерно ,че с подходяща диета ще получих желания ефект...ми да!Ама не благодарение на клена, а на това че си “муал” здраво.Ако трябва да говоря за ефект-това бяха 10те кила на лежанка дето качих..ама кой знае дали е точно заради клена.

PS

04.08.05
13:46

http://bb-team.org/stuff/000102.php
Tук тогава кво пише  :D

06.08.05
17:16

Добре ся защо спориш? Различни източници дават различна информация относно качването на маса от клен. Но който е пробвал клен не е забелязал покачване на мускулна маса. vayrron ти го каза съвсем точно. Дори и да качиш нещо няма да е от клена самостоятелно. КЛЕНА НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА КАЧИШ - не това е функцията му... И ако прочетеш внимателно статията на бб тийм ще разбереш защо.

09.08.05
09:53

абе махни го тоя кленбутерол. аз до колкото знам и за чистене е слаб. а пук има доста добри странични ефекти. избери си нещо друго по добре. земи чисти с некя стерои. поне няма да си прецакаш нервната система.

09.08.05
11:47

1. единственото доказателство че от кленбутерол се качва значително мускулна маса идва от опити с ЖИВОТНИ! и то при дози при които човек би получил удар (20 мкг на килограм живо тегло и нагоре) - за 80 кила човек това са 1600 мкг или 80 таблетки на ден. Опитът цитиран в статията на бб-теам е за много от авторите изследвали след това препарата съмнителен и непредставителен.
2. елементарна сметка - с качването на температурата с около 0.7 градуса калорийните нужди на тялото се покачват с макс. 10%  - и това са около  300 ккал да речем. 300 ккал на ден са 2100 на седмица или 8400 на месец. 1 кило мастна тъкан се сваля с 7000 ккал дефицит т.е. с клен теоретично ще свалиш едно и четвърт кила допълнително - за мен не си струва. Това е примерна сметка, дори и две кила да са пак не бих го взимал.
Ако някой не вярва на числата, може да ползва гоогле и да си изрови съответните медицински изследвания/литература -  в нета могат да се намерят достатъчно т акива.

Аз невярвам на числата ти, но нямам време да търся инфо.Невярвам, че ако ми се качи температурата с 0,7 градуса ще изгоря 200ккал повече за денонощие тоест по 8,3 ккал на час което на свой ред прави малко над 42кило джаула.А един килоджалул е количеството енергия което трябва да се отдели за да се загрее един грам вода с един градус.Нещо не се връзват цифрите.А и да се връзваха това са само цифри и суха теория.Едва ли кленбутерола който се използва от доста спортисти и спортове е голямото нищо за което пишеш.
Благодаря за вниманието.

PS

09.08.05
13:37

5kg мазнини...за 20 дена...не мисля че е толкова зле... :roll:

NE

09.08.05
14:55

невърмайнд ;)

09.08.05
17:03

суха теория или не, познавам повече хора които по-скоро имат негативен опит с клен, отколкото положителен - просто се питам и аз защо ли.. така или иначе както за качване, така и за чистене храненето/диетата е по важно от цялата химия накуп.
иначе -

А един килоджалул е количеството енергия което трябва да се отдели за да се загрее един грам вода с един градус

ако не се лъжа дефиницията за калория (ама не килокалория!) е подобна, ама 1 кал загрява 1 г вода от 14 до 15 градуса (защото топлинния капацитет се мени с температурата - тва само за уточняване)

Разбира се че е суха теория.Да кажем че ти си прав.Една калория загрявя един грам вода с един градус.Една килокалория би загрявала един литър вода с един градус.Човешкото тяло е 70% вода.Пита се в задачата колко килокалории трябват за да се загрее и поддържа температура на 80кг тяло от 25градуса околна температура до 37 градуса.Лично мен не ми излиза задачата.Та казвам ти суха теория е това и неможем да разглеждаме тялото като идеална термо система.

10.08.05
09:12

задачата ми е все тая - 1 ккал/час/кг / ползва тялото за поддържане на минималните си функции - телесна температура, дишане, кръвоснабдяване и т.н.
300 ккал са 300/24/80 или 0.16 ккал/час/кг (за  да речем 80 кила човек) или 15% отгоре - на мен ми се струва ок ама както казах не е нужно да ми вярваш - има си гоогле, лекари, биолози и т.н.

10.08.05
09:24

клена ти качва телесната температура и пулса и ти дава повече въздух да вдишваш от което малко или много се качва поне издръжливост за бягане примерно или за кардио като цяло ако си на диета и пиеш някав бърнар с клена на схема ще постигнеш доста защото повече се потиш а в пота има и мазно ... но според мен .... по добре недеи да го пиеш ... аз лично не съм го пил но най добрия ми приятел ... кат го видях как му подеиства нямам думи просто .... по цял ден седеше злобен кат се едно беше назобен :twisted:

а за маса ... струва ми се абсурдно !!! :roll:  :idea:

[quote author=“gorgon”] 1 ккал/час/кг / ползва тялото за поддържане на минималните си функции - телесна температура, дишане, кръвоснабдяване и т.н.
300 ккал са 300/24/80 или 0.16 ккал/час/кг

Това второто ?!?!? А това първото [quote author=“gorgon”] 1 ккал/час/кг /

равно ли е на [quote author=“gorgon”] или 0.16 ккал/час/кг

Или ....?!??! :? Просто висшата математика ми дойде в повече и ..... :oops:

11.08.05
09:55

300те ккал са “примерния” ефект на кленбутерол върху метаболизма на 80 кг човек в 24 часов период - 0.16 ккал/час/кг (използвани за загряване с 0.7 градуса) са 16% от 1 (1 ккал/час/кг е базисната линия - това ползва тялото без каквато и да е физическа активност) и това се учи в пети клас както и цялата аритметика. Аако за теб това е висша математика проблема е в твоя телевизор.
Идеята беше че тялото ползва много по-малко енергия за загряване от това което теоретично може да се изчисли за примерно 65 кг вода - именно защото е живо тяло, а не кофа с вода.

Та като забравим всички сметки и се върнем на кленбутерола - ако беше толкова ефективен, отдавна щеше да се ползва точно затова за което го ползват билдерите (само дето много малко от тях могат да кажат че са имали успех). За мен е безсмислен, а  от друга страна за ефедрин+кофеин+аспирин е доказано че има ефект.

Брех 16% туй тялото било с много високо КПД бре само 16%  харчело за топлина евала.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1