Моля, препоръчайте фирми (марки) хранителни добавки

Здравейте.Решил съм да взимам Кре-алкалин , глутамин и суроватъчен протеин,като целта ми е да покача маса
Интересува ме ,да ми препоръчате от кои фирми да си взема продуктите или може би само от една марка ?
В Англия съм и тук спрямо стандарта на живот не е мн скъпо да си позволиш какъвато и да е марка ,като изключвам Оптимус(напълно неоправдана цена)
Ще съм благодарен ако дадете съвети,мнения и споделите опит от различни марки продукти
Като цяло ме интересува,коя фирма предлага качествени продукти !
Благодаря

21.07.12
09:33

казано от Пламен Александров на 21.07.12, 05:02:

Здравейте.Решил съм да взимам Кре-алкалин , глутамин и суроватъчен протеин,като целта ми е да покача маса
Интересува ме ,да ми препоръчате от кои фирми да си взема продуктите или може би само от една марка ?
В Англия съм и тук спрямо стандарта на живот не е мн скъпо да си позволиш какъвато и да е марка ,като изключвам Оптимус(напълно неоправдана цена)
Ще съм благодарен ако дадете съвети,мнения и споделите опит от различни марки продукти
Като цяло ме интересува,коя фирма предлага качествени продукти !
Благодаря

NOW Foods

21.07.12
09:39

Протеина на Гаспари Нутришън (Myo Fusion) както  и излота на Сънтракс , тези двата съм пробвал и съм останал доволен.Колкото до глутамин , чувал съм доста добри отзиви за Суперглу отново на Сънтракс.Относно кре-алкалина не съм пил но като цяло смятам че не е добър избор на креатин просто е много прехвален.Ако си решил да пиеш креатин по-добре си вземи монохидрат или матриците на Гаспари или Контрол Лабс. :)

Поздрави !!!

21.07.12
12:27

Протеин - Gaspari (MyoFusion) / ОN (Gold Standart)
Креатин - Allmax

Тоя глутамин за какво ти е?

казано от Марлон Наков на 21.07.12, 09:39:

Протеина на Гаспари Нутришън (Myo Fusion)...

казано от Svetlin Markov на 21.07.12, 12:27:

Протеин - Gaspari (MyoFusion)...

Дали?

21.07.12
15:56

Не съм много вярващ в истинността на тази информация , пък и без това вече съм го пробвал и от личен опит мога да кажа , че продукта ми свърши работа. :)

Поздрави !!!

21.07.12
16:14

Ако можеш да кажеш как видя разлика с няква кутия протеин :D ...

казано от Teen Power на 21.07.12, 16:14:

Ако можеш да кажеш как видя разлика с няква кутия протеин :D ...

За последните 6-7 месеца ползвах все Myofusion, като 50 гр. от протеина ми идваше от него. Ако съдържанието на протеин беше наистина толкова ниско, то аз бих го усетил, защото бях в калориен дефицит последните 5 месеца и храната си я следих с голяма точност :)

П.П. В другата тема съм си мотивирал съмненията относно информацията.

21.07.12
16:22

казано от Марлон Наков на 21.07.12, 15:56:

Не съм много вярващ в истинността на тази информация , пък и без това вече съм го пробвал и от личен опит мога да кажа , че продукта ми свърши работа. :)

Поздрави !!!

Какво значи протеин на прах да ти върши работа? Или по-конкретно - кой друг не би ти свършил работа?

Мнението беше редактирано от Yakovliev Y. на 21.07.12 16:24.

21.07.12
16:29

Аз пък смятам,че по-скоро ще видиш разлика от това,че Земята си е сменила наклона спрямо Марс или Венера отколкото от протеинчето. Не знам колко ще го усетиш,от 50 грама,то и голям културист едва ли би усетил па кво остава за нас ‘простосмъртните’ :)

Мнението беше редактирано от Teen Power на 21.07.12 16:29.

21.07.12
16:33

Ами възстановявах се доста по-добре от преди (когато не приемах протеин или каквато и да е била друга хранителна добавка) , мускулната треска и мускулната умора също намаляха. :)

Поздрави !!!

21.07.12
16:34

Склонен съм да повярвам,че тренировките ти са били по-малко интензивни,храната по-добре или нещо такова.Лично мнение,никого не ангажирам с мнението си.Просто нямам вяра в тези протеинови прахчета.

казано от Teen Power на 21.07.12, 16:29:

Аз пък смятам,че по-скоро ще видиш разлика от това,че Земята си е сменила наклона спрямо Марс или Венера отколкото от протеинчето. Не знам колко ще го усетиш,от 50 грама,то и голям културист едва ли би усетил па кво остава за нас ‘простосмъртните’ :)

Връзката е обратната. Колкото по-лек си, толкова повече ще усещаш разлика. Колкото до културистите - при тях протеиновата синтеза е стимулирана и без тренировки, пък какво да говорим за протеинов прием и т.н.

Когато си в дефицит и следиш изкъсо макротата и, разбира се, си наясно какво правиш, то разлика можеш да видиш.

21.07.12
20:44

Teen Power ти какво приемаш, че не вярваш на протеинови прахчета. Аз си правя експерименти напоследък при едно и също хранене единствената разлика е приема на протеин.Да ти обяснявам ли какво се случва.Силата ми седи, интензивността същата, само дето със всеки ден възстановяването е по-трудно и мускулите не изглеждат така добре :)

21.07.12
22:55

Какво трябва да приемам? Купувал съм си протеини и мога да си правя изводите,та седя зад мнението си и както казах не ангажирам никого.. Нека всеки си да си пие каквото иска.

Според мен по-слабите нямат извинение за закупуването на протеин. Идеята на протеина, поне до колкото аз я разбирам е,
в краткосрочен план, което да става, например, веднъж в седмицата: може да замести хранене през деня
в дългосрочен, което да е ежедневно: да ти помогне да си набавиш необходимите белтъчини (примерно си изчислил, че ти трябват 180 грама белтък, а от яденето си набавяш само 150). 

Въпросът е, че ако си около 60 кила (говоря по принцип), набавянето на необходимия белтък не е въобще трудно.

В другият случай, за заместване на инцидентни невъзможности за хапване, е добре да се запиташ - ако не ям веднъж, толкова ли много ще си навредя (ясно е, че не).

За мен от протеина могат да извлекат полза или много тежките хора, или много забързаните в ежедневието си. Все пак трябва да се отчете, че никога не знаеш дали в дозата ще има обявените 24 грама или ще са 22, 20, 18 или дори 10. В този смисъл е по-добре за 100 лева да си купуваш яйца или шунки/филета, отколкото протеин.

Мнението беше редактирано от Майстор Тричко на 22.07.12 00:06.

Момчета,не измествайте темата на разговор ! Просто ви питам какви впечатления имате от протеин,креатин и глутамин и най-вече кои фирми са най-добри спрямо качеството на тези 3 продукта
Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1