21.07.12
05:02
Здравейте.Решил съм да взимам Кре-алкалин , глутамин и суроватъчен протеин,като целта ми е да покача маса
Интересува ме ,да ми препоръчате от кои фирми да си взема продуктите или може би само от една марка ?
В Англия съм и тук спрямо стандарта на живот не е мн скъпо да си позволиш какъвато и да е марка ,като изключвам Оптимус(напълно неоправдана цена)
Ще съм благодарен ако дадете съвети,мнения и споделите опит от различни марки продукти
Като цяло ме интересува,коя фирма предлага качествени продукти !
Благодаря
казано от Пламен Александров на 21.07.12, 05:02:
Здравейте.Решил съм да взимам Кре-алкалин , глутамин и суроватъчен протеин,като целта ми е да покача маса
Интересува ме ,да ми препоръчате от кои фирми да си взема продуктите или може би само от една марка ?
В Англия съм и тук спрямо стандарта на живот не е мн скъпо да си позволиш какъвато и да е марка ,като изключвам Оптимус(напълно неоправдана цена)
Ще съм благодарен ако дадете съвети,мнения и споделите опит от различни марки продукти
Като цяло ме интересува,коя фирма предлага качествени продукти !
Благодаря
NOW Foods
21.07.12
09:39
Протеина на Гаспари Нутришън (Myo Fusion) както и излота на Сънтракс , тези двата съм пробвал и съм останал доволен.Колкото до глутамин , чувал съм доста добри отзиви за Суперглу отново на Сънтракс.Относно кре-алкалина не съм пил но като цяло смятам че не е добър избор на креатин просто е много прехвален.Ако си решил да пиеш креатин по-добре си вземи монохидрат или матриците на Гаспари или Контрол Лабс. :)
Поздрави !!!
21.07.12
12:27
Протеин - Gaspari (MyoFusion) / ОN (Gold Standart)
Креатин - Allmax
21.07.12
13:11
Тоя глутамин за какво ти е?
21.07.12
13:51
казано от Марлон Наков на 21.07.12, 09:39:
Протеина на Гаспари Нутришън (Myo Fusion)...
казано от Svetlin Markov на 21.07.12, 12:27:
Протеин - Gaspari (MyoFusion)...
21.07.12
15:56
Не съм много вярващ в истинността на тази информация , пък и без това вече съм го пробвал и от личен опит мога да кажа , че продукта ми свърши работа. :)
Поздрави !!!
21.07.12
16:14
Ако можеш да кажеш как видя разлика с няква кутия протеин :D ...
21.07.12
16:22
казано от Teen Power на 21.07.12, 16:14:
Ако можеш да кажеш как видя разлика с няква кутия протеин :D ...
За последните 6-7 месеца ползвах все Myofusion, като 50 гр. от протеина ми идваше от него. Ако съдържанието на протеин беше наистина толкова ниско, то аз бих го усетил, защото бях в калориен дефицит последните 5 месеца и храната си я следих с голяма точност :)
П.П. В другата тема съм си мотивирал съмненията относно информацията.
21.07.12
16:22
казано от Марлон Наков на 21.07.12, 15:56:
Не съм много вярващ в истинността на тази информация , пък и без това вече съм го пробвал и от личен опит мога да кажа , че продукта ми свърши работа. :)
Поздрави !!!
Какво значи протеин на прах да ти върши работа? Или по-конкретно - кой друг не би ти свършил работа?
Мнението беше редактирано от Yakovliev Y. на 21.07.12 16:24.
21.07.12
16:29
Аз пък смятам,че по-скоро ще видиш разлика от това,че Земята си е сменила наклона спрямо Марс или Венера отколкото от протеинчето. Не знам колко ще го усетиш,от 50 грама,то и голям културист едва ли би усетил па кво остава за нас ‘простосмъртните’ :)
Мнението беше редактирано от Teen Power на 21.07.12 16:29.
21.07.12
16:33
Ами възстановявах се доста по-добре от преди (когато не приемах протеин или каквато и да е била друга хранителна добавка) , мускулната треска и мускулната умора също намаляха. :)
Поздрави !!!
21.07.12
16:34
Склонен съм да повярвам,че тренировките ти са били по-малко интензивни,храната по-добре или нещо такова.Лично мнение,никого не ангажирам с мнението си.Просто нямам вяра в тези протеинови прахчета.
21.07.12
17:06
казано от Teen Power на 21.07.12, 16:29:
Аз пък смятам,че по-скоро ще видиш разлика от това,че Земята си е сменила наклона спрямо Марс или Венера отколкото от протеинчето. Не знам колко ще го усетиш,от 50 грама,то и голям културист едва ли би усетил па кво остава за нас ‘простосмъртните’ :)
Връзката е обратната. Колкото по-лек си, толкова повече ще усещаш разлика. Колкото до културистите - при тях протеиновата синтеза е стимулирана и без тренировки, пък какво да говорим за протеинов прием и т.н.
Когато си в дефицит и следиш изкъсо макротата и, разбира се, си наясно какво правиш, то разлика можеш да видиш.
Teen Power ти какво приемаш, че не вярваш на протеинови прахчета. Аз си правя експерименти напоследък при едно и също хранене единствената разлика е приема на протеин.Да ти обяснявам ли какво се случва.Силата ми седи, интензивността същата, само дето със всеки ден възстановяването е по-трудно и мускулите не изглеждат така добре :)
21.07.12
22:55
Какво трябва да приемам? Купувал съм си протеини и мога да си правя изводите,та седя зад мнението си и както казах не ангажирам никого.. Нека всеки си да си пие каквото иска.
22.07.12
00:04
Според мен по-слабите нямат извинение за закупуването на протеин. Идеята на протеина, поне до колкото аз я разбирам е,
в краткосрочен план, което да става, например, веднъж в седмицата: може да замести хранене през деня
в дългосрочен, което да е ежедневно: да ти помогне да си набавиш необходимите белтъчини (примерно си изчислил, че ти трябват 180 грама белтък, а от яденето си набавяш само 150).
Въпросът е, че ако си около 60 кила (говоря по принцип), набавянето на необходимия белтък не е въобще трудно.
В другият случай, за заместване на инцидентни невъзможности за хапване, е добре да се запиташ - ако не ям веднъж, толкова ли много ще си навредя (ясно е, че не).
За мен от протеина могат да извлекат полза или много тежките хора, или много забързаните в ежедневието си. Все пак трябва да се отчете, че никога не знаеш дали в дозата ще има обявените 24 грама или ще са 22, 20, 18 или дори 10. В този смисъл е по-добре за 100 лева да си купуваш яйца или шунки/филета, отколкото протеин.
Мнението беше редактирано от Майстор Тричко на 22.07.12 00:06.
22.07.12
02:08
Момчета,не измествайте темата на разговор ! Просто ви питам какви впечатления имате от протеин,креатин и глутамин и най-вече кои фирми са най-добри спрямо качеството на тези 3 продукта
Мерси