Два килограма за седмица?

IZ

24.07.05
18:37

хаи на вси4ки,
имам един проблем някои има ли “програма” с която мога да сваля до 2кг за седмитца????? :D

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 18:46.

RE

24.07.05
19:07

[quote author=“izgarqshtata”]хаи на вси4ки,
имам един проблем някои има ли “програма” с която мога да сваля до 2кг за седмитца????? :D

това е невъзможно за такова време.Такива КГ се свалят за 1 месец,че и за повече. Може да стане само ако девиза ти е “Сваляи с цената на всичко,без значение какво ще му има на здравето после”

http://www.bb-team.org/nutrition/000183.php
с този режим се свалят качествено мазнини.В тая материа нещата не стават толкоз бързо колкото си мислят повечето хора.

IZ

24.07.05
19:13

4ове4е  сваляла сам 3 за седмитса ,
питам за здравослоивното сваляне ( деугото го знам :( )
а и мазнините ми са по4ти нулеви

До 8% от първоначалното тегло за един месец е здравословно.

IZ

24.07.05
19:23

НЕ Е ЛИ МНОГО МАЛКО :(  :(  :(

RE

24.07.05
20:18

[quote author=“izgarqshtata”]4ове4е  сваляла сам 3 за седмитса ,
питам за здравослоивното сваляне ( деугото го знам :( )
а и мазнините ми са по4ти нулеви

хахаахха начи не си сваляла само мазнини а и мускули на външен вид ако си свалила малко а на кило грами много 100% си сваилила и мускул щото той е по плътен.Казах ти и хората също че до 8% е добре нагоре вече ако почнеп много бързо да сваляш тялото се вижда в нещо като шок и спира да топи и пази за черни дни и вместо да сваляш почваш да качваш,за да не става това се правят високо въглехидратни дни в НВД-то за да се залъже организма при мъже и при жени границите за правете на това ВВД денче са малко различни виж в линка който ти дадах за жени е от 5 до 7 дена т.е кажи речи на всеки 6 дена тряя въхлехидратите да не са по 1 грам на КГ както е в НВД през другите дни ами по 2,5
стана ли ти ясно сега защо си свалила 3 КГ?

24.07.05
20:40

Ако си на НВД за една седмица можеш да свалиш 2кг от раз. И хайде стига с тия приказки, че няма да свали само мазнини, но и мускулна маса. Не всеки е с културистични намерения. Още повече момиче.

IZ

24.07.05
22:53

мерси  :D :D :D

25.07.05
10:30

[quote author=“Chrisich”]Ако си на НВД за една седмица можеш да свалиш 2кг от раз. И хайде стига с тия приказки, че няма да свали само мазнини, но и мускулна маса. Не всеки е с културистични намерения. Още повече момиче.

Ами хубаво, само че като свали мускулна маса, вместо мазнини,ще изглежда по - зле от преди. Не говорим за културизъм, но мускулната маса прави хората да изглеждат слаби и стегнати, а теглото като цяло не е толкова важно. Важно е съотношението на мазнини към мускулна маса. Освен това, не е казано, че е свалила мускулна маса, най - вероятно от 3 кг поне 2 са били вода.

25.07.05
10:41

Петко, съгласен съм за водата. Още повече като започваш диетата, първите няколко килограма, които сваляш са вода. Имах предвид, че при свалени 2-3кг. загубената мускулна маса не е толкова много.

25.07.05
11:48

Дааа,и аз съм съгласен с “Петко К”. Когато се свалят такива килограми обикновено става  дума за вода.И после като се напиеш и си ги заличил.Е,вярно,че калориите изразходени за самото усилие са се изгорили,но това не е като да свалиш “чисто”.А и не хубаво да се лишаваш от водата само за да си щастлив след като се качиш на кантара :)

IZ

25.07.05
21:56

споко бе хора не се биите  8)
177-52кг сам и всеки ден изпивам поне 3 литра вода

исках само да сваля 3 кила не да правя 3 та светона :(  :D :evil:

27.07.05
17:53

Чувал съм същто че дори и при едночасово бягане със скорост 5-7 км или по просто “свиски тръс”, добре облечен можеш да свалиш 2кг. Но както се спомена това е само вода.” Не стоите жадни това няма да ви помогне” :lol:

27.07.05
18:36

Не виждам смисъл да се сваля нещо друго освен мазнини. Чел съм, че повече от 0.750 гр МАЗНИНИ(не общо тегло) на седмица е генетически невъзможно да се свалят.

RE

28.07.05
10:35

[quote author=”Владимир”]Не виждам смисъл да се сваля нещо друго освен мазнини. Чел съм, че повече от 0.750 гр МАЗНИНИ(не общо тегло) на седмица е генетически невъзможно да се свалят.

Кажи им го!

RA

29.07.05
15:18

Може да се свалят по 2 кила на седмица, но такива диетата са, примерно по около  900 калории на ден, а това си е малко. Прави се за не повече от месец. Без някакви добавки за подтискане на апетита обаче е нмого трудно да се издържи. Аз повече от две седмици не съм устисквал.

29.07.05
15:53

[quote author=“Raistlin”]Може да се свалят по 2 кила на седмица, но такива диетата са, примерно по около  900 калории на ден, а това си е малко. Прави се за не повече от месец. Без някакви добавки за подтискане на апетита обаче е нмого трудно да се издържи. Аз повече от две седмици не съм устисквал.

[quote author=”Владимир”]Не виждам смисъл да се сваля нещо друго освен мазнини. Чел съм, че повече от 0.750 гр МАЗНИНИ(не общо тегло) на седмица е генетически невъзможно да се свалят

МАЗНИНИ - не говорим за общо тегло.

09.08.05
11:21

имам една позната (не от най-добрите) , която беше доста пълничка и за 2 седмици свали 10 кг , като вика че е яла само овесени ядки и е тичала . Сега има много добро телце(никакви овиснали меса,няма стрии,даже целулит не се вижда) и си яде нормално и не е качила и едно кило (от пролетта до сега) ...като ми каза се ококорих с ей такива очи  :shock:

ВН

09.08.05
12:33

10 кг мазнини за 1 седмица? Това са 70 000 ккал :) Я помисли како е свалила твоята приятелка? :) Аз мисля, че е свалила 1 кг мазнини и 9 кг вода.

09.08.05
13:44

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]10 кг мазнини за 1 седмица? Това са 70 000 ккал :) Я помисли како е свалила твоята приятелка? :) Аз мисля, че е свалила 1 кг мазнини и 9 кг вода.

ако е само вода не мисля , че би изглеждала толкова добре колкото е сега , значи висока е около 172-3 и тежи 50 кг... била 62-3 някъде (в последвстие е продължила да тренира и е смъкнала още няколко кила) ..не съм хич близка с нея,може и някой медикамент да е назобила ...но и аз немога да си го обясня...  :roll:

09.08.05
14:10

9кг. вода? т’ва направо не мога да си представя как ще стане.... тя трябва да докара масивмо дехидратиране, което може да я убие дори... свалила е някакви мазнини и мускулна маса (освен водата) от тоя глад, друго не виждам как ще е... но 10 кила вода просто не става..

RE

09.08.05
14:16

...няма стрии...

ти знаеш ли какво е стрии,няма нищо общо с свалянето
стрии да имаш значи да ти е нацепена кожата от бързо качване.
И стига сте писали измишлютини
8 - 9 % от теглото е макса за сваляне на месец
ТОЧКА.
Това,че някой хора свалят повече не значи,че така е правилно и не значи че се отразява добре на самите тях и техните органи и мускули.

[quote author=“RED_WOLF”]

...няма стрии...

ти знаеш ли какво е стрии,няма нищо общо с свалянето
стрии да имаш значи да ти е нацепена кожата от бързо качване.

Стриите биват два вида.И двата вида се дължат на рязкото изменение на теглото което действа неблагоприятно на колагена в кожата.Само искам да ти кажа и да запомниш, че от сваляне на тегло също може да се получат стрии това, че са по малко разпространени понеже самото сваляне е по малко разпространено далеч неозначава, че е невъзможно.Накратко казано стрията има общо със свалянето колкото и с качването вероятноста да се получи е горе долу еднаква.
Благодаря за вниманието.

09.08.05
16:39

@ivan.shishmanov , благодаря ти !
@RED_WOLF , никъде не съм защитила този начин на сваляне на килограми ! Ако някой ми го беше казал нямаше да повярвам , но на очите си вярвам—>  :shock:
:)

RE

09.08.05
19:48

за стриите съм съглесен признавам си грешката , ама я се вижте 2 КГ на седмица ква е тая тема.Не е добре да се сваля с такова темпо.За къде сте се разбързали.ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО.

10.08.05
10:40

[quote author=“RED_WOLF”]за стриите съм съглесен признавам си грешката , ама я се вижте 2 КГ на седмица ква е тая тема.Не е добре да се сваля с такова темпо.За къде сте се разбързали.ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО.

Аз в това съм се убедила,имам опит в свалянето на кила.Сега свалям по 0.7 кг на седмица и всичко си е наред...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1