22.07.12
11:06
Здравейте и от мен с моят пръв дневник.:)
Та да се представя, името ми е Илиян, на почти 18 години, от Пловдив. Висок съм 185, 71кг., подкожни мазнини почти никакви(само в коремната област).
До тук с информацията за мен, сега малко история. Март, когато се стопи снега реших да отида на фитнес с приятел от класа ми за да видя за какво става на въпрос, отидохме запалих се, беше ми приятно да ходя, но някъде началото на месец Май реших да почна упражнения за предмишница, на на втората тренировка, когато правех упражнението си за предмишница с дъмбел, китката започна да ме боли в следствие на което извършването на повечето упражнения, които извършвах се затрудни много и приятното чувство от тренировките изчезна, веднага си взех накитник и мазило за китката, но не помогнаха особено, а и знам, че ставите заздравяват много бавно. След този инцидент в залата реших да се преориентирам към Street Workout(Fitness), където базовите упражнения с които се започва не натоварват толкова китките, може и да греша като цяло, но при мен е така.
В този си дневник няма да обръщам голямо внимание на храната, целта ми ще е да правя съпоставки между тренировките общо взето.
Темата беше редактирана от Илиян Димитров на 22.07.12 15:11.
22.07.12
11:07
Дата: 22.07.12
07.40ч - Пилешко с ориз +3 филии бял хляб
600мл вода
09.00 - Сутрешна тренировка
Серия X брой повторения
Кофички - 4X10, 2X7, 8Х6
Набиране широк надхват - 2Х9, 1Х7, 5Х5
Набиране с подхват - 5Х10
Лицеви широк хват - 1Х20
22.07.12
11:15
Здравей!
Интересен дневник (главно защото е с упражнения със СТ а не тежести), надявам се, че ще го водиш редовно.
Върху някакви умения - планк, везна, стойка на ръце, работиш ли?
Не смяташ ли, че правиш твърде много серии и повторения и интензивността е ниска?
22.07.12
11:39
Ще записвам всяка тренировка, дори да нямам достъп до компютър ще си водя записки, които после ще попълвам в дневника.
В момента правя упражнения за заздравяване на кръста и като за начало L-стойка искам да започна да задържам. А стойката на ръце не мога да запазя баланс и като застана до някоя стена ме е страх като се изстрелвам с краката.
Колкото до интензивността и повторенията сега ще пробвам различни варианти, защото искам да включа още упражнения в тренировката си.
23.07.12
20:19
Днес ми е почивен ден, всъщност ще спра да тренирам из цяло, защото китката отново взе да ме боли, явно я претоварвам ще я лекувам с почивка, мазило и накитник, дано да се оправи по бързо за да се върна към тренировките.