Помощ за отслабване?

22.07.12
15:23

Здравейте... реших преди 10 дена да почна да отслабвам защото съм млад а съм ужасен... и от тогава не съм пипнал хляб,сладко,фастфууд,газирано и т.н и започнах да спазвам 90-дневната диета всяка сутрин само с плод закусвам 2ябълки,2портокала.... от 1 вид не ги смесвам.Пия по доста вода 2.5 до 3.0 литра на ден започнах да тичам по 35 мин. всяка вечер засякох го по 4.8 5 км минавам знам че е малко но в началото ми беше много трудно до 2 дни ще имам парите да си купя велоаргометър .. И започнах да пия Explode Liquid L-carnitine 500ml   по следния начин 1гр. сутрин на гладно 2 гр. 30 мин преди тренировка и 1гр. преди лягане ...

Само да кажа 19год 1.85 съм висок и бях 118 кг днес ми е 10-тия ден и сутринта се премерих на гладно и съм 114.500 :) но имам за още 3-4 дена Л-карнитин и искам да попитам какво да правя да продължавам ли да го пия или ? И след 10-тина дена започвам фитнес по 3 пъти в седмицата :) .

Един познат ми каза да правя следното нещо но понеже аз хабер си нямам искам да попитам дали е правилно

90 дневна диета
1-ви месец  само Л-канитин
2-ри месец Синефрин,кофеин и аспирин  сутрин и към 14:00 пак да повторя
3-ти месец да повторя първия със Л-карнитина

И ми каза че ако искам мога да си взема и амниокиселини обаче хабер си нямам от нищо и искам някой да ми погне ? Да обясни добър ли е тоя Л-карнитин на тази марка или да предложи нещо по добро и да ми предложите добър Синефрин поне като ще дам пари да знам че пия качествено :) и кажете за Л-карнитина че до няколко дни ще трябва да купувам още :)  Целта ми е 90-95 кг и след това само фитнес и някакъв хранителен режим за покачване на маса искам да се стегна малко не целя да ставам културист защото знам че е невъзможно но поне да не се срамувам от тялото си и да се чувствам по добре защото имах малко проблеми с кръвно вдигах но тук от 20 тиня дена съм идеално всеки ден го меря :) и за това искам да отслабна поне още 20 кг.

Благодаря предварително на всички който ще помогнат.Защото ще ми е от ГОЛЯМА полза малко компетентна информация !!

HE

22.07.12
16:33

Нищо не правиш със тази “90 дневна диета” да не говорим, че нямаш елементарни познания за целите, които си поставил. Можем да си спретнем едни залози за, колко време ще си върнеш килограмите заедно със лихвите.
Познанията ти за добавките са също толкова нищожни, колкото познанията ти за храненето.
Почвай да четеш “що е то хранителен режим” и си изхвърляй от главата всички 90 дневни простотии.
Четенето ще помогне и да спреш със глупостите за “културистите”, които си изръсил по-горе.

SO

22.07.12
16:53

Ловецо мился си дали не е добре вече някой да започне да ти плаща за лоши условия на труд...нетърпимо е човеко ,незнам от къде намираш сили,аз се отказах

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 22.07.12 16:58.

22.07.12
17:05

Никой ли няма да се захване да ми помогне? Или всички просто ще се заяждат ?

22.07.12
17:26

Няма безплатен обяд,но пък за сметка на това в сайта информация много.....Четене му е майката

22.07.12
17:31

Пич като си решил  да пишеш значи може и да четеш
- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063
- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Инфо колкото искаш има , не си харчи парите за велоаргометър , намали кардиото като разстояние а увеличи интензивността му , направи си един хранителен режим свикни с него , след това пиши , защото без нормално и преценено ранене хранене нищо няма да стане само ще си правиш гавра с организма.
Но най-важното първо прочети малко по темата.

ПС:Първо си изгади нужните хранителни навици а не си давай парите на вятъра за някой л-карнитин , като по напреднеш може един бърнър.

Мнението беше редактирано от МЗК на 22.07.12 17:35.

Виж сега, аз не мога да ти помогна да отслабнеш, но ще ти дам някои насоки.

Първо, отказва се от всякакви 90 дневни диети. Отиваш в раздела за Хранителни режими и си избираш. Изчисляваш си колко калории, белтъци, мазнини и въглехидрати трябва да приемаш всеки ден.

Второ, няма смисъл да си взимаш велоаргометър, а по-добре карта за фитнеса, защото освен кардио, трябва да имаш и силови упражнения. После погледни програмите за понижаване на теглото.

Л-карнитин не бих си купил на Експлоуд, по-добре на някоя американска марка (например NOW). Също така можеш да добавиш витамини и рибено масло (пак на NOW).

Л-карнитина го пий, в тренировъчни дни преди тренировка и преди лягане, а в нетренировъчни сутрин и преди лягане. Дозировката да е по 1-2 грама.

Също така можеш, а и е препоръчително, да си направиш един дневник, за да си следиш прогреса.

22.07.12
17:53

казано от head_hunter на 22.07.12, 16:33:

Нищо не правиш със тази “90 дневна диета” да не говорим, че нямаш елементарни познания за целите, които си поставил. Можем да си спретнем едни залози за, колко време ще си върнеш килограмите заедно със лихвите.
Познанията ти за добавките са също толкова нищожни, колкото познанията ти за храненето.
Почвай да четеш “що е то хранителен режим” и си изхвърляй от главата всички 90 дневни простотии.
Четенето ще помогне и да спреш със глупостите за “културистите”, които си изръсил по-горе.

Аз нямам познания за това съм дошъл тук да помоля за помощ от хората който ги имат.А ти виждам колко много ги имаш защо вместо да се заяждаш не ми помогнеш с някой съвет?

22.07.12
18:00

Аз я започнах защото четях доста положителни коментари от доста хора който казват че са отслабнали по 12-14 до 18 кг някой за 90 дни което пак си е добре аз имам воля и ще я спазвам стриктно но щом казвате че няма файда... :( Дайте ми поне линк към точно определен продукт Л-карнитин течен който да си струва да си дам парите ? Нещо хубаво и да си го поръчам :)

HE

22.07.12
18:08

казано от garret gt на 22.07.12, 17:53:

казано от head_hunter на 22.07.12, 16:33:

Аз нямам познания за това съм дошъл тук да помоля за помощ от хората който ги имат.А ти виждам колко много ги имаш защо вместо да се заяждаш не ми помогнеш с някой съвет?

Т.е. да хвана да ти обяснявам на готово, вместо ти да си седнеш на задника и да четеш? Нещо друго не искаш ли? Дал съм ти насоки - ако щеш!

п.п. Гледам пак хапчета, прахчета и магически отвари търсиш - успех, ама така не става, защото трябва да се поизпотиш за всичко, което искаш. Няма нищо лесно и на готово - на тези кг. би трябвало да си го разбрал.

казано от Spirit of Freedom на 22.07.12, 16:53:

Ловецо мился си дали не е добре вече някой да започне да ти плаща за лоши условия на труд...нетърпимо е човеко ,незнам от къде намираш сили,аз се отказах

Абе все се надявам, че някой ще си отвори ушите, но май положението е безнадеждно. Всеки търси преки пътища, всеки иска да е ОК, но ако може от вчера и без да се напъва, та и за това си го отнасят. Тоя сладур, ако беше послушал да почете за времето, което да ми пише постове /все едно мен би трябвало да ме е грижа, как изглежда той/, то нямаше поредния му пост да е пълна глупост и щеше да е свършил нещо полезно за себе си /а и за нас, като ми лиши от безсмислени постове/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.07.12 18:12.

Л-карнитин ще ти дам, не е проблем. Първо обаче си избери програма и режим, после каквото не ти е ясно го попитай в съответните раздели за Хранене и Тренировки. Добавките са най-лесни.

Ето ти течен L-carnitine на NOW foods.
Ето и под формата накапсули, пак на NOW foods.

23.07.12
08:11

Майстор Тричко,защо продължаваш да настояваш с тоя карнитин.Мислиш ли,че е нужен на новобранец и дали ще има нужния ефект.Ако го използва за залъгалка ОК,но ефекта какъв ще е.Пари на вятъра.

ЛР

23.07.12
08:59

аз прочетох следното:

казано от garret gt на 22.07.12, 15:23:

Здравейте... реших преди 10 дена да почна да отслабвам защото съм млад а съм ужасен... и от тогава не съм пипнал хляб,сладко,фастфууд,газирано и т.н и започнах да спазвам 90-дневната диета всяка сутрин само с плод закусвам 2ябълки,2портокала.... от 1 вид не ги смесвам.Пия по доста вода 2.5 до 3.0 литра на ден започнах да тичам по 35 мин. всяка вечер засякох го по 4.8 5 км минавам знам че е малко но в началото ми беше много трудно до 2 дни ще имам парите да си купя велоаргометър .. И започнах да пия Explode Liquid L-carnitine 500ml   по следния начин 1гр. сутрин на гладно 2 гр. 30 мин преди тренировка и 1гр. преди лягане ...

Само да кажа 19год 1.85 съм висок и бях 118 кг днес ми е 10-тия ден и сутринта се премерих на гладно и съм 114.500  :) но имам за още 3-4 дена Л-карнитин и искам да попитам какво да правя да продължавам ли да го пия или ? И след 10-тина дена започвам фитнес по 3 пъти в седмицата :) .

Един познат ми каза да правя следното нещо но понеже аз хабер си нямам искам да попитам дали е правилно

90 дневна диета
1-ви месец  само Л-канитин
2-ри месец Синефрин,кофеин и аспирин  сутрин и към 14:00 пак да повторя
3-ти месец да повторя първия със Л-карнитина

И ми каза че ако искам мога да си взема и амниокиселини обаче хабер си нямам от нищо и искам някой да ми погне ? Да обясни добър ли е тоя Л-карнитин на тази марка или да предложи нещо по добро и да ми предложите добър Синефрин поне като ще дам пари да знам че пия качествено :) и кажете за Л-карнитина че до няколко дни ще трябва да купувам още :)  Целта ми е 90-95 кг и след това само фитнес и някакъв хранителен режим за покачване на маса искам да се стегна малко не целя да ставам културист защото знам че е невъзможно но поне да не се срамувам от тялото си и да се чувствам по добре защото имах малко проблеми с кръвно вдигах но тук от 20 тиня дена съм идеално всеки ден го меря :) и за това искам да отслабна поне още 20 кг.

Благодаря предварително на всички който ще помогнат.Защото ще ми е от ГОЛЯМА полза малко компетентна информация !!

- не си давай парите за велоергометър - има по-добри начини да ги инвестираш
- не си давай парите за Синефрин - може да не е много добра идея особено покрай доскорошните ти проблеми с кръвното

поздрави

казано от Тайсън на 23.07.12, 08:11:

Майстор Тричко,защо продължаваш да настояваш с тоя карнитин.Мислиш ли,че е нужен на новобранец и дали ще има нужния ефект.Ако го използва за залъгалка ОК,но ефекта какъв ще е.Пари на вятъра.

Виж сега, има хора, които като си наумят нещо и да им даваш доводи, това няма да промени решението им. Не казвам, че автора е от тях, но по-добре е, като ще си купува карнитин, да е от качествените.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1