Kre-Alkalyn + BCAA + Protein

21.07.12
14:55

Смятате ли,че е подходяща такава комбинация с цел покачване на ММ без прекалено омязняване,трябва ли да се добави нещо или да бъде заменено ? Със стаж съм 2 години до сега не съм пил абсолютно нищо .

По-здрави !

21.07.12
15:11

От това което си изброил неможеш да омазниш.Омазняването става от храната

21.07.12
18:14

Да,неправилно съм се изразил ,а иначе като цяло добре ли съм се ориентирал,и мога ли да вляза в 120-130 лв някъде ?

21.07.12
19:22

Зависи в какви количества ще взимаш и на кои марки ще се спреш.Комбинацията лично на мен ми допада.
1.Scitec BCAA Xpress 500gr - 44лв.
2.Protein - около 40-50 лева килото ще е
3.Kre-alkalyn EFX 40 лева за малката кутийка.

Ако искаш протеинова матрица знам че на PEAK e добра и излиза изгодно.Казвам понеже не си споменал какъв точно протеин ще взимаш.

Давам ти примерен вариант при който се вместваш точно в 120-130 лева.

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 21.07.12 19:23.

С 500гр БЦАА(и то на Сайтек!?! :D ), 1 кило протеин и 1 кутия кре-алкалин ще качи толкова мускулна маса колкото автомобила ще задвижи с пръцкане след чиния боб. Демек - кръгла нула.

П.П. За препоръчаната матрица даже няма да коментирам :D

П.П.2 няма да се научите, че става с ЯДЕНЕ тая ММ :D

За да усетиш БЦААто ти трябват поне 10-15-20 грама на ден.

За 120 лева може да си вземеш суроватка Syntrax Way Shake 2.27 кг и Kre-Alkalyn на Pure Nutrition.

21.07.12
20:15

казано от Херцог Трън на 21.07.12, 19:28:

С 500гр БЦАА(и то на Сайтек!?! :D ), 1 кило протеин и 1 кутия кре-алкалин ще качи толкова мускулна маса колкото автомобила ще задвижи с пръцкане след чиния боб. Демек - кръгла нула.

П.П. За препоръчаната матрица даже няма да коментирам :D

П.П.2 няма да се научите, че става с ЯДЕНЕ тая ММ :D

Знам,че става с ядене приятелю , за две години съм 22кг горе без никакви добавки , проблема е в това ,че от 2-3 месеца няма мърдане ,та реших да пробвам дали няма да дръпна малко

п.с : а пича се е съобразил с това какви пари мога да отделя ,за което му благдоря :)

п.с 2 : благодаря и на теб за мнението :)

21.07.12
20:38

казано от Jonjjo Bonjjo на 21.07.12, 14:55:

Смятате ли,че е подходяща такава комбинация с цел покачване на ММ без прекалено омязняване,трябва ли да се добави нещо или да бъде заменено ? Със стаж съм 2 години до сега не съм пил абсолютно нищо .

По-здрави !

Не можеш да се омазниш, но и маса не можеш да качиш. Храната как е?

22.07.12
00:23

С 500гр БЦАА(и то на Сайтек!?! :D )

Какво им е на тези на сайтек ? Предложи по-добри 2:1:1 горе долу за тези пари.

HE

22.07.12
01:30

казано от MARTO_CSKA на 22.07.12, 00:23:

С 500гр БЦАА(и то на Сайтек!?! :D )

Какво им е на тези на сайтек ? Предложи по-добри 2:1:1 горе долу за тези пари.

Да вървят със пет либри протеин и да ти ги донесе до вкъщи ли? Айде предложи ми по-хубава кола от новата S-класа за пет лева? Хубавите неща не се научихте, че струват пари.
Напиши Сайтек във търсачката и ще видиш за какво става въпрос.

Малко офф топик:

казано от head_hunter на 22.07.12, 01:30:

Напиши Сайтек във търсачката и ще видиш за какво става въпрос.

Ммм, на няколко места виждам, че се споменава нещо лошо за Сайтек. Може ли с 1-2 изречения да ми кажеш какъв е проблемът? Би ми било интересно :)

П.П. Съвсем сериозно си питам. Да не си помисли някой, че се заяждам или е сарказъм. Просто много рядко пиша във форума и не съм попадал на такива теми.

HE

22.07.12
10:46

Най-малко, защото се правят във Унгария, а се рекламират, като щатски ;)
Мога да говоря доста за неща, като разтворимост, вкусове, възстановяване и т.н., но не виждам смисъл.
Направи си експеримент - вземи техни ВСАА и се пробвай да ги разтвориш :D

22.07.12
11:24

Отклонявам се от темата, но защо ги предпочитате като разликата в цените е малка спрямо доказалите се марки ?
Ради Хаджиев какви са твойте впечатления ? Защо смяташ, че са качествена фирма за хранителни добавки ?

казано от head_hunter на 22.07.12, 10:46:

Най-малко, защото се правят във Унгария, а се рекламират, като щатски ;)
Мога да говоря доста за неща, като разтворимост, вкусове, възстановяване и т.н., но не виждам смисъл.
Направи си експеримент - вземи техни ВСАА и се пробвай да ги разтвориш :D

Аха. Аз предположих, че е изскочило някъде из форума изследване на протеините им и резултатът е... мда, знаеш какъв :)

казано от AgBOKATA на 22.07.12, 11:24:

Защо смяташ, че са качествена фирма за хранителни добавки ?

Никъде не съм казал, че са качествена фирма. Питах просто защо някои хора мислят обратното. От тях съм си вземал креатин моно, който ми беше много съмнителен и втори път не бих взел. В момента имам техен кофеин, който още не съм почнал, но не виждам как може да е лош :)

22.07.12
15:17

казано от AgBOKATA на 22.07.12, 11:24:

Отклонявам се от темата, но защо ги предпочитате като разликата в цените е малка спрямо доказалите се марки ?
Ради Хаджиев какви са твойте впечатления ? Защо смяташ, че са качествена фирма за хранителни добавки ?

Щом е малка разликата в цената значи не е проблем да препоръчаш някой по добри за малко повече пари, но не двойно.Ти казваш че е малка разликата, а оня дето обича навсякъде да се прави на интересен пак се опитва да е забавен и от малка разлика в цената го докарва ан новата с-класа за 5 лева.

HE

22.07.12
16:26

казано от MARTO_CSKA на 22.07.12, 15:17:

а оня дето обича навсякъде да се прави на интересен пак се опитва да е забавен и от малка разлика в цената го докарва ан новата с-класа за 5 лева.

От ония дето обича да се прави на много интересен - специално за теб, с много любов!

22.07.12
16:28

казано от MARTO_CSKA на 22.07.12, 15:17:

а оня дето обича навсякъде да се прави на интересен пак се опитва да е забавен и от малка разлика в цената го докарва ан новата с-класа за 5 лева.

Оня, ако знаеш само с колко много любов ще ти отговори, сам ще се надупиш.... :D :D :D

ПП Упс, изпревари ме :D :D

ПП2 Бях сигурен, че ще е свързано с любов. :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 22.07.12 16:30.

22.07.12
17:57

Ти сега искаш да ти направя ей така съпоставка на всички продукти на Сайшит спрямо Американските ли ? Мммм не ми се занимава да ти кажа, има толкова много сайтове, описания и ревюта. Предполагам си чувал за - Масълфарм, Нау, Гаспари, БСН, Масълтеч, Оптимум, Дайматайз и други.

Хед хънтър - поредния див коментар ! Радваш много, ако идвам към София ще се радвам да пием по 1 или да направим 1 зала - хехе :)

22.07.12
18:20

Ползвал съм BCAA на оптимум и на сайтек. Разтворимостта на сайтека беше нулева. Качеството на оптимума беше малко по добро. Определено бих си взел BCAA на сайтек отново.

22.07.12
18:24

казано от dani на 22.07.12, 18:20:

Ползвал съм BCAA на оптимум и на сайтек. Разтворимостта на сайтека беше нулева. Качеството на оптимума беше малко по добро. Определено бих си взел BCAA на сайтек отново.

Ти ти ти как така ? По-качествени и с по-добра разтворимост са ОН и ще вземаш Сайтека ? Хммм

Аз пък се чудя, при наличието на марки като MuscleTech, Scivation, Dymatize, Universal и т.н. и минимални разлики в цените, какво мотивира хората да купуват Biotech и Scitec.

22.07.12
18:37

Аз се чудя какво мотивира хората да купуват muscletech,но.. :)

22.07.12
18:42

казано от Teen Power на 22.07.12, 18:37:

Аз ги купувам когато имат промоции от Хамериката и съм доволен, обаче проблема е тук с нашите цени и застояли продукти.

казано от AgBOKATA на 22.07.12, 18:42:

казано от Teen Power на 22.07.12, 18:37:

Аз ги купувам когато имат промоции от Хамериката и съм доволен, обаче проблема е тук с нашите цени и застояли продукти.

+1

Не мога да отговарям за това какво продават по нашенските магазини, обаче каквото съм си купувал на марката, съм останал доволен.

казано от AgBOKATA на 22.07.12, 17:57:

Хед хънтър - поредния див коментар ! Радваш много, ако идвам към София ще се радвам да пием по 1 или да направим 1 зала - хехе :)

Че той откъде мислиш е :D :D :D Баси, ще почна и аз да си троля редовно като преди, вземат и мен да ми предлагат като на хънтъра :D

Всеки си има глава на раменете и си решава какво да купува. Аз лично не виждам нито 1 причина да си купя MuscleTech, BSN, MusclePharm или ALRI примерно. Всеки с предпочитанията си :)

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 22.07.12 19:07.

22.07.12
19:30

казано от AgBOKATA на 22.07.12, 18:24:

казано от dani на 22.07.12, 18:20:

Ти ти ти как така ? По-качествени и с по-добра разтворимост са ОН и ще вземаш Сайтека ? Хммм

Не ‘’по-лоша’’ разтворимост, а ‘’никаква’‘. Освен това вкуса на сайтека е по-гаден от всичко което съм опитвал през живота си. Предпочитам ги защото работят много добре, възстановяват ме отлично. Като цена и количество съм направил сметка че са много по-добрия вариант от оптимума “лев за грам”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1