22.07.12
22:24
Эначи мога да правя 12 , максимум 13 набирания с чисти сили , храня се 1 час преди тренировка и след тренировка яйца , от месеци съм на лостове . Тренирам през ден. Първата серия е добре , но втората около 11-тото набиране се изтощавам и не ми стигат сили за още едно и трябва да спра за 4 секунди. После 3-тата и 4-тата серия съм по 9-10 а пък 11-12 не са много 4исти.
Нямам растеж на мускулната маса не знам защо , имам и щанга с която тренирам и с дъмбел 10-11 кг , но те са за след стреет фитнес. Винаги се храня с храни , богати на протеини , въглехидрати и белтъ4ини. А преди тренировка както писах по-горе се храня 1 4ас преди тренировка със яйца или с сирене или с месо а след тренировка отново . Но не виждам порастване на мускулната маса , или ако е пораснала то е съвсем малко и не се забелязва а пък тренирам усърдно от месеци.
Бицепс-грьб
Трицепс - гърди
Крака и корем.
Може ли да ми кажете къде греша , мисля , 4е за толкова време би трябвало да има добър ефект.
Модерация: Моля, уважавайте българския език! Заместването на букви с цифри не се толерира тук!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.07.12 22:56.
22.07.12
22:44
Я ми изброй храните,които приемаш. Най-вече тези богати на протеин и тези на белтъчини?
Мнението беше редактирано от lordinario на 22.07.12 22:45.
22.07.12
22:47
Според мен калориите не достигат. За да има растеж, тоест, тялото да ГРАДИ материя, която до този момент не е съществувала, е необходим материал и енергия за използването му, което означава калории в повече. “В повече” означава, че следва да приемаш повече калории, отколкото изразходваш.
Можеш да се храниш много добре с протеин и въглехидрати, но ако не ти достигат калориите, растеж няма да има. Струва ми се, че мазнините, които приемаш, са малко. Така ли е? Те не просто ще ти помогнат да увеличиш калорийния прием, а и са много полезни и необходими за организма.
Насочи се към сурови ядки и семки, зехтин и други видове растително студенопресовано олио, умерено количество животински мазнини също е добра идея.
22.07.12
22:51
казано от Иван Лординов на 22.07.12, 22:44:
Я ми изброй храните,които приемаш. Най-вече тези богати на протеин и тези на белтъчини?
Яйца , сирене , месо , кисело мляко , плодове и эеленчуци
22.07.12
22:52
казано от Miss Fight на 22.07.12, 22:47:
Според мен калориите не достигат. За да има растеж, тоест, тялото да ГРАДИ материя, която до този момент не е съществувала, е необходим материал и енергия за използването му, което означава калории в повече. “В повече” означава, че следва да приемаш повече калории, отколкото изразходваш.
Можеш да се храниш много добре с протеин и въглехидрати, но ако не ти достигат калориите, растеж няма да има. Струва ми се, че мазнините, които приемаш, са малко. Така ли е? Те не просто ще ти помогнат да увеличиш калорийния прием, а и са много полезни и необходими за организма.
Насочи се към сурови ядки и семки, зехтин и други видове растително студенопресовано олио, умерено количество животински мазнини също е добра идея.
Мерси , ще приемам повече калории , пък дано се получи.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.07.12 23:02.
22.07.12
23:22
Я напиши последните 2-3 дни как си се хранил. Също така почивай добре. Защо си разделил тренировките именно така?
Иначе: http://twentypullups.com/
22.07.12
23:47
Ами последните 2-3 дни се храних със яйца 1 час преди тренирова и след тренирова пак но ям и сирене и домат и такива неща , тренирам преэ ден . :)
А какви въглехидрати приемаш, кога и по-колко? Струва ми се че не ти достига сила, т.е. оправи си храненето, и както колегите съфорумци те попитаха, напиши си пълното меню от храненията ти последната седмица.
23.07.12
12:06
Не энам колко , просто винаги ям храни богати на протеин , белтъчини и въглехидрати , не мога да кажа , просто ям и това и последната седмица главно яйца и сирене + домат. Едвали ще ви помогне това , но аэ само това мога да кажа.Пък ако няма как да ми помогнете мерси эа отделеното време.
Еми добре, как да ти помогнем като не можеш да опишеш какво си ял вчера!? Вземи добави по 50-100 гр. овесени ядки към тия яйца и сирене и домат, поне в 2 от храненията ти и най-добре почети от статиите в сайта за информацията която те вълнува, използвайки търсачката.
23.07.12
14:58
Ок , мерси эа отговора.