22.07.12
13:19
Здравейте!
От 2-3 дена започнах да тренирам на лостове и успоредка и си измислих една програма и искам да ви попитам дали е добра.
1. Коремни преси
5 серии по 20 повторения
2.Лицеви опори
5 серии по 12 повторения
3.Кофички на пейка
5 серии по 15 повторения
4. Кофички на успоредка
5 серии по 8 повторения
5. Набирания за бицепс
5 серии по 5 повторения
Това го правя през ден!
Та въпроса ми е дали трябва да се тренира през ден или всеки ден и какъв да е реда на трениране дали от по лесно към по трудно или обратно.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.07.12 13:19.
22.07.12
15:29
Тренирай всеки ден и раздели всичко поотделно.
Моя съвет е - храни се стабилно по 5-6 пъти на ден само с качествени храни (без газировки, пържено, вафли, чипсове и т.н) почивай и тренирай без програма до отказ, докато не усетиш, че не можеш повече. След това почивка, здраво хранене и пак същото. :)
23.07.12
15:29
казано от Велизар Иванов на 23.07.12, 15:20:
Моя съвет е - храни се стабилно по 5-6 пъти на ден само с качествени храни (без газировки, пържено, вафли, чипсове и т.н) почивай и тренирай без програма до отказ, докато не усетиш, че не можеш повече. След това почивка, здраво хранене и пак същото. :)
Точно това НЕ би трябвало да прави?
23.07.12
17:02
И в крайна сметка някой може ли да ми каже как да тренирам. Искам само да знам всеки ден ли да тренирам или през ден,тази програма добра ли е като за една тренировка или трябва да правя някои упражнения единия ден другите другия.И също така от по по трудно към по лесно ли да правя упражненията или обратно.
Също така имам един проблем,след като правих лицеви опори и ме заболя много едната ръка в областа на трицепса и рамото и слет 2-3часа след тренировка ми минава но на следващия ден болката се появява пак и ми пречи да тренирам,какво да направя да спря да тренирам няколко дена или?
През ден, тренирай си всичко, кофи, лицеви, набирания, 40-50 минути, пукай до макс сериите и си ти. Според мен това е начина на лостовете, защото аз като тренирам и правя серии никога не ми идват достатъчно и не се усещам, че съм тренирал, а като тренирам без да гледам серии, бройки и т.н - зверска мускулна 3 дена. Успех!
23.07.12
18:06
На сайта има две статии за тренирането на лостове, повторенията, интензивността, сериите. Толкова ли е трудно да ги прочетете?