ima li znachenie kade se bie b12?

Темата е заключена.
BE

28.05.04
13:26

chuval sum razlichni mnenia otnosno tova kude triabva da se bie b12 zatova se obrushtam kum vas za suvet.ako dadete i primerna programka shte sum blagodaren.predvaritelno blagodaria :lol:

28.05.04
16:41

Razbira se 4e ina zna4enie ie nai dobre da ti go postavya medicinsko lice.

30.05.04
11:47

И аз се итересувам от Б12 но не знам как трябва да се приема.Но според мен няма толкова голямо значение къде си го слагаш.Аре някои да напише добре системка за растеж с Б12 ама да е изпитана(може и да има и други медикаменти).И моля ви се нека да не е повече от 50 лева.

HE

01.06.04
17:04

Момчета един съвет от мен - нека само медицинско лице да ви бие Б12, първо защото инжекциите са много болезнени и второ ако не ми изневерява паметта инжекцията се бие някъде около гръбначния стълб! А относно ефекта такъв има наблюдавал съм човек с анемия, на който му бяха предписали Б12 /използва се при болни от анемия/ и човека качи килца! Но все пак умната!

01.06.04
19:08

head_hunter vsi4ko tova e do bolka qsno,CARL_FX na na6iq vupros nqma otgorvor

03.06.04
22:16

инжекцията се бие някъде около гръбначния стълб!

lud li si???
Tova e obiknoven vitamin, kojto se bie muskulno, a i ako ti go biqt (biesh) pravilno i bavno vuobshte ne boli!!!! Bijte si go v guza ili v kraka - tam muskulite sa naj-golemi! Kolkoto do shema na priem - ne moga da vi pomogna. Govorete s medicinsko lice ili nqkoj, kojto ima opit. Vse pak b 12 e edin ot naj-bezvrednite vitamini t.e. i da go predozirate malko nishto nqma da vi stane!

HE

09.06.04
16:11

JUDAS чети по-внимателно не съм написал в гръбначния стълб а “ОКОЛО” и недей така с това “ти луд ли си” :!: Гледам да помогна на хората тук и не съм задължил никой да следва съвета ми! Според мен не може да биеш Б12 в задника все пак това не са стероиди а витамини които влиаят върху кръвните тела :wink: ! И какво според теб означава че е “един от най-безвредните митамини” аз лично не съм чувал за вреден витамин /е освен ако не са в огромни количества/!

09.06.04
16:47

Човека има в предвид, че дори при сериозно предозиране, Б12 не е опасен за здравето (за разлика от някои други витамини)!
А за това къде се бие - ами точно в задника се бие! Били са ми го в болница по лекарско предписание, а също и по моя инициатива в частна клиника - също в задника!

EM

09.06.04
21:33

nachi az sa navih da mi go biqt zashtoto bqha izpisali na vuicho mi toi e alkoholik i zarad cherniq drop mu go izpisaha.I kat mu biha 3 tata injeksia vikam vuicho boli li ve.Vika mi hich ne boli v gyza se bie. I az si zeh s edno momche 10 ampuli na men 5 i na nego 5 bih si gi prez den toest za 10 dena.Lichnata lekarka mi gi bi i izobshto ne boli ama izobshto ne usetih nishto.Se nochi ti pravqt mantu samoche otzad.I prez tozi period zimah i bionabol.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1