казано от Vessi-barabesi на 08.07.12, 15:42:
Би ли споделила двойното бърпи с две лицеви или ???
Разбираа сееее, че споделя :D Не само лицевата, всеки елемент от бърпито се повтаря по два пъти. Виж тук има описани методи са скалиране на бърпитата. Оттук го взех :D Наистина ми изкочи черният дроб. Не, че използвам помощта на приземяването при лицевата, понеже не мога да се науча да я използвам, правя си ги чисти лицевите и при единичните бърпита, но все пак като е двойно няма начин да скатаеш от лицевата (макар, че реално винаги има начин да скатаеш :D ) :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.07.12 19:08.
Иги, имаш страхотен видим прогрес - раменца, кръстче, крака :) Давай все така (sun)
Да уточня за част от дамите, четящи бб-тийм - Игито не я страх от щанги и от пържоли, бута си личното тегло и отгоре на лежанка и има талийка към 58 см ;) Много ви здраве на гладните диети (wave) :*
казано от Atom на 08.07.12, 20:58:
Иги, имаш страхотен видим прогрес - раменца, кръстче, крака :) Давай все така (sun)
Да уточня за част от дамите, четящи бб-тийм - Игито не я страх от щанги и от пържоли, бута си личното тегло и отгоре на лежанка и има талийка към 58 см ;) Много ви здраве на гладните диети (wave) :*
Ooooooo, Аааатомчеееек, тооооооооолкова си миииилаааа :* :* :* Искам само да ти кажа, че щях да пиша същото за теб в твоя дневник, честна карфичешка, питай Деско, ако не ми вярваш :D За същите дами - Силвето също не я е страх от щангите, пържолите, също бута теглото си и отгоре, а отделно аз искрено мечтая за пресата й, добре, че знам, че не наблягаш на морковите, щях да се заблудя, че така се изкарва преса :D Силве, дай на заем за морето :*
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.07.12 22:37.
Ееее, след малко ще си взема кутията с кърпичките :D
Има хора на бърнъри, разчувстваме се лесно, баси...
казано от Puppy на 08.07.12, 22:45:
Ееее, след малко ще си взема кутията с кърпичките :D
Има хора на бърнъри, разчувстваме се лесно, баси...
Алоооо, да нямате проблем с....нервите, моля :D :D :D :D :D (оня ден в трамвая една жена ми каза, че съм агресивна и имама проблем с нервите, защото един старец беш хванал едно момиче за ръцете и го блъскаше, защото отказва да отстъпи място на поканата:”Ставай да седна!” и аз искрено се възмутих и му се развиках :D)
08.07.2012г.
Храна:
10:30 - пъпеш, диня, сирене, бадеми;
12:00 - бира;
14:30 - свински котлет, сирене, краставица;
19:00 - кисело мляко, доза протеин, бадеми;
23:30 - кюфтета от мляно свинско с яйце и лук, краставица;
Добавки:
20:00 - 21:00 - Pure nutrition BCAA Blast;
Тренировка:
3 рунда от:
6 х набиране на халки;
15 х лицеви опори;
30 х клек със собствено тегло;
40 на крак х напади;
2 рунда от:
6 х набиране на халки;
15 х лицеви опори;
30 х клек със собствено тегло;
Тъкмо се чудех какво да правя и прочетох дневника на Дидлина, разбира се скалирах бройките на набиранията и лицевите опори, но честно казано по отношение на набиранията седмици нямаше да съм проблем. Аз съм пъзла (facepalm). А по отношения не лицевите опори не трябваше да скалирам, по 20 в рунд щеше да е добре. Интересното е, че първия и втория рунд насякох лицевите, на десетата спирах, докато в третия, четвъртия и петия бе проблем по 15 наведнъж, доста странно. Иначе трябваше да са 5 рунда от това, от което са три, но след третия рунд силно ме заболя дясното коляно и реших, че с оглед на това да продължа безпроблемно да си тренирам и занапред, по-добра идея е да приключа с нападите. Та затова са 3 рунда + 2 рунда, в двата рунда махнах нападите. Общо взето не съм се задъхвала кой знае колко, но и зор кой знае колко не си давах, не съм почивала в рундовете, само между тях по мъничко.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.07.12 22:53.
08.07.12
22:52
не знам какъв бърнар пиеш,ама не е нормално -а може би не е бърнар...........хахаххаха:*
Не знам кой на какви бърнъри-мърнъри е, ама прогресът заслужава похвала (sun)
казано от karfi4ka на 08.07.12, 22:50:
Алоооо, да нямате проблем с....нервите, моля :D :D :D :D :D (оня ден в трамвая една жена ми каза, че съм агресивна и имама проблем с нервите, защото един старец беш хванал едно момиче за ръцете и го блъскаше, защото отказва да отстъпи място на поканата:”Ставай да седна!” и аз искрено се възмутих и му се развиках :D)
(headbang)
09.07.2012г.
Храна:
08:00 - две кюфтета от мляно свинско, бадеми, краставица, праскова;
13:00 - омлет с кашкавал, едно яйце, салата от марули;
21:00 - различни месни деликатеси - прошуто, конкса пастърма, сушен бут, сушен врат и някакви други, на които имената не помня :D, варено яйце, сирене, кашкавал, краставица, домат, блокче черен шоколад.
10.07.2012г.
Храна:
08:00 - сушен бут, сушен врат, конска пастърма, прошуто, краставица, домат;
13:00 - кашкавал на плоча, овчарска салата (домат, краставица, сирене, яйце, кубчета кашкавал и шунка);
17:30 - варено яйце, маслини, домат;
22:30 - кюфтета от мляно свинско, домат, краставица, яйце, сирене, кашкавал, 3-4 блокчета био шоколад с лешникова паста;
Днес не се тренира по две причини - едната е “както и да е” :D, а другата е, че ... Абе аз и друг път съм казвала, че съм супер скептична относно някои неща. Сред тези неща са действието на лекарствата и хранителните добавки. Всеки път като пия нещо, вътрешно обикновено си казвам: “Да, бе, да..успех!” Също така преди няколко дни се оплаквах, че нямам мускулна треска. Ама в неделя не си изпих BCAA-то ииииии от вчера усещам зловещо в задника и краката нападите от неделя. Факт е, че колкото пъти получавам такива мускулни трески, единственото повтаряемо в различните случаи е, че не съм си изпила BCAA-то. Та скептична, скептична, ама ... някои неща май си работят :D
11.07.2012г.
Храна:
08:00 - прошуто, конска пастърма, сушен бут, сушен врат, краставица;
15:00 - три бъркани яйца;
18:00 - протеинов бар;
22:30 - две кщфтета от мляно свинско, сирене, домат, краставица;
Добавки:
12:30 - 13:30 - Pure nutrition BCAA Blast;
Тренировка:
А1: Тръстър:
2х5@20кг;
2х3@25кг;
4х1@30кг;
А2: Мъртва тяга:
2х5@50кг;
2х3@55кг;
3х1@60кг;
1х1@50кг;
Б1: Набиране:
2х5;
2х3@2,5кг;
4х1@5кг;
Б2: Лежанка:
2х5@30кг;
2х3@35кг;
4х1@35кг;
Много слаба тренировка. Дължи се на обстановката, не тренирах в зала, а вкъщи с железни дискове, отвикнала съм да забавям, за да не се тресне щангата в паркета. Нямах и по 1,25кг, затова се набирах само с 5кг и никъде не можех да си направя 52,5 и 57,5 или 37,5 :D
12.07.2012г.
Храна:
08:30 - прошуто, сушен врат, сушен бут, конска пастърма, домат, краставица;
13:30 - кюфте от бляно месо, сирене, кашкавал, краставица, конска пастърма;
18:00 - сладолед;
21:30 - съб с пилешко и телешко.
13.07.2012г.
Храна:
09:30 - кисело мляко с протеин;
13:00 - няколко нектарини;
16:00 - 23:00 - салата от марули с кисело мляко и риба тон, снежанка, домати със сирене, пастърма, луканка, 2 панирани хапки кашкавал, пилешка пържола, свинска пържола, два малки еклера;
Бях на сватба. Тренировка нямаше, но пък по време и след сватбата определено трябваше да приложа поне доза BCAA, защото днес прасците ми са МАТ. Толкоз скачане, рипане, танци-манци и ЖЕГА, почти не съм сядала, ама пък беше уникална сватба с...20 гости.
През следващите дни тренировките стават абсолютно непланирани. Два дни в Сливен, след което една седмица във Варна, първата сигурна тренировка (засега, човек не знае какво може да се случи, но по план...) се очертава да е на 22.07 с групата на Вик (най-сетне, това се планира цяла година вече :D :D :D, дано този път се осъществи).
казано от karfi4ka на 14.07.12, 22:57:
13.07.2012г.
Храна:
след което една седмица във Варна, първата сигурна тренировка (засега, човек не знае какво може да се случи, но по план...) се очертава да е на 22.07 с групата на Вик (най-сетне, това се планира цяла година вече :D :D :D, дано този път се осъществи).
да ми пуснете хабер ей , поне за кафе ;)
казано от diva 97 на 15.07.12, 10:25:
да ми пуснете хабер ей , поне за кафе ;)
Aaaa, задължителноооо ;) И без това плажуваме между 7:30 и 10:30 :D :D :D Ние ще сме в Галата, абе ще е свържем, задължително (sun)
14.07.2012г.
Храна:
12:30 - пиле, домат, краставица, пъпеш;
17:00 - пъпеш, кашкавал, луканка;
20:30 - свинска пържола, домат.
15.07.2012г.
Храна:
12:00 - кашкавал, филе, луканка, домат, краставица, домашен сладолед;
16:00 - три праскови, кюфте, таратор;
21:30 - две свински шишчета с лук и чушка;
Добавки:
20:00 - 21:00 - Pure nutrition BCAA Blast;
Тренировка:
5 рунда от:
кофи на успоредка - 10, 5, 5, 5, 5;
набиране с надхват - 6, 4, 4, 4, 4;
лицеви опори - 13, 10, 9, 8, 10;
набиране с подхват - 3, 3, 3, 2, 3;
В едно училище в Сливен открихме съвършената за мен успоредка, сякаш за мен беше правена, невероятно. Беше просто прекрасно, веднага кофите бяха включени в плана. Не бях правила от няколко месеца. Десетката в първата серия мноооого ме зарадва. Не почивах ежду упражненията изобщо, но почивах между рундовете. Въздух много, но мускулите отказваха, накрая хем не можех повече, хем не бях смачкана от умора.
16.07.12
08:26
Тази вълшебна успоредка да не е в 11то? :)
казано от Пламен Петров на 16.07.12, 08:26:
Тази вълшебна успоредка да не е в 11то? :)
Дааааааааааааааааааа, баш там, направо заради нея бих се пренесла в Сливен (само заради нея, нали, да сме наясно) :D :D :D :D :D
16.07.2012г.
Храна:
13:30 - таратор, две кюфтета от мляно месо, домат;
20:00 - сладолед;
22:00 - съб с пуешко, телешко, домат, краставица, чушка, маслини, черен шоколад без захар (достатъчна беше тая в сладоледа :D);
Движение няма, ама трамбовах яко в жегата. Виличката ни е прекрасна, ама е малко далече от плажа и магазините за храна, та се ходи...бая, но не е проблем...има лост за набиране, стойка за кофички, боксов чувал, въже за скачане, два дъмбела и щангичка...сякаш нас са чакали :D Ooбаче басейнът надви вчера, та повечко плацикане отколкото употреба на лостовете :D
17.07.2012г.
Храна:
09:00 - пълнозърнест хляб с овесени ядки, пуешко, пилешко, домат, краставица, маслини;
12:30 - свински котлет, таратор, нектарина;
18:30 - таратор, две кюфтета от мляно месо, няколко пълнозърнести солети;
23:30 - кюфтета от мляно месо, домат.
18.07.2012г.
Храна:
07:00 - пълнозърнести солети;
11:00 - кюфте от мляно свинско, домат, краставица, варено яйце, нектарина;
15:00 - нектарина;
18:00 - бъркани яйца, домат, кашкавал, нектарина;
23:30 - три кюфтета от мляно свинско.
19.07.2012г.
Храна:
13:00 - сладолед;
14:00 - четири кюфтета от мляно свинско, домат;
20:00 - таратор, варени картофи, пилешко роле, червен сос;
23:30 - луканка;
Добавки:
11:00 - 12:30 - Pure nutrition BCAA Blast;
Тренировка:
Набирания:
А1: с подхват:
1х12;
1х9;
2х6;
А2: с надхват:
1х10;
1х7;
2х5;
Значи, имам клип на дванайската подхват...но съм снимана в гръб и съм по бански, а задапаратното устройство е било съсредоточено в набиранията ми и не е счело за необходимо да ми съобщи, че банският се е свлякъл. Така, че за мое съжаление моминският ми свян не ми позволява да постна този клип :D :D :D :D :D :D От яд, че клипът не става....след като си починах 3-4 минути направих още един макс - десетка надхват. Малко си помагам с тялото, но се радвам на прогреса си, за няма два месеца съм вдигнала бройките с по 4-5-6, да живеят схемите на Сашо! (sun)
Ето клип, придържам се към тенденцията “набиране с пола/рокля” :D :D :D
И една снимка, не е много са фитнес форум, по-скоро към фейса спада, ама ме кефи :D Компенсацията на задапаратното устройство за разваления клип :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.07.12 11:23.
20.07.2012г.
Храна:
10:30 - бъркани яйца, домат, сирене, луканка;
12:00 - сладолед;
16:30 - три кюфтета от млени свински гърди, домат, краставица, чушка, сирене, бадеми;
22:30 - свински котлет, домат краставица, чушка, пъпеш, диня;
Ето и една измамна стойка на ръце :D :D :D Дано някой ден мога да стоя така повече от 3 секунди :D :D :D
Йепа! (bow)
НО, вече чакам мъж+пола=набиране, поне според FTV ще се носят мъжки поли през 2012 и 2013 :)
Аааааааааааааааааааа много хубави последни постове!! Най-безцеремонно искам клипа със свлечения бански, може и на лични! :D
21.07.2012г.
Храна:
11:30 - бъркани яйца, бадеми, домат, краставица, сирене, луканка, пъпеш;
16:30 - доза протеин с кисело мляко;
18:00 - цаца, пържени картофи с кашкавал, сладолед;
22:30 - омлет, сирене, домат, чушка, луканка, пъпеш.
22.07.2012г.
Храна:
14:00 - черен хляб с овесени ядки с пуешко, кашквавал, домат, краставица, маслини, чушки, сладолед;
19:00 - две кюфтета от мляно свинско;
22:00 - филе “Елена”, сладолед;
Добавки:
09:30 - 12:00 - Pure nutrition BCAA Blast;
Тренировка:
Заучаване:
турско изправяне;
снач - ограничен до хай пул-а;
борческо въртене на българска торба;
кипинг набирания;
борчески скокове;
Комплекс:
отборно - 100 бърпи с набиране;
Тренировката беше с групата на Вик. Всички са едни толкова мили хора, прекрасна тренировка. Специални благодарности на Вик, че не ни остави да се прибираме прашни до София. :D :D :D
Почивката свърши. Сладоледът също. Колкото и да ми е мъчно с този в 22:00 приключихме сезона...засега....поне до 12.09, когато по план трябва да се подвизавам “под небето на Тоскана”, и верочтно сладолед пак ще има. Иначе понадух се тая седмица, яденето, като го гледам е горе долу чисто, с изключение на сладоледа. Но е факт, че на морето бях подута през цялото време. Всъщност коремът ми от известно време, месец, месец и половина, е адски подут и май май е време за чичо доФтор. По отдавнашен мой план, мисля да спра млечните за известно време, максимум кисело мляко.
Леле, добре, че и утре съм отпуска и имам един ден да си почина от почивката :D
23.07.2012г.
Храна:
09:00 - 1/2 чаена лъжица мед с пчелен прашец, филе “Елена”, краставица;
13:00 - диня;
15:00 - суджук, горно пилешко бутче без кожа, домат, краставица;
17:00 - диня, овесени крекери;
19:00 - 23:00 - две малки бири;
01:00 - свинска пържола.
24.07.2012г.
Храна:
08:00 - две варени яйца;
12:30 - картофено кюфте, таратор, две пилешки шишчета, доста малки;
18:00 - пълнозърнести бисквити;
22:00 - черен хляб с пилешко печено, домат, краставица, чушка маслини.
25.07.2012г.
Храна:
08:00 - варено яйце, средиземноморски бут, краставица;
12:30 - варено яйце, средиземноморски бут, краставица, пълнозърнести бисквити без захар;
18:00 - средиземноморски бут, краставица;
20:00 - протеинов бар;
23:30 - свински котлет, средиземноморски бут, масло;
Добавки:
21:30 - 22:30 - Pure nutrition BCAA Blast;
Тренировка:
А1: Тръстър:
2х5@25кг;
2х3@27,5кг;
1х0@32,5кг;
4х1@30кг;
А2: Мъртва тяга:
2х5@55кг;
2х3@57,5кг;
4х1@60кг;
Б1: Лежанка:
2х5@32,5кг;
2х3@37,5кг;
4х1@40кг;
Б2: Набиране:
2х5@2,5кг;
2х3@5кг;
4х1@7,5кг.
казано от karfi4ka на 26.07.12, 18:30:
25.07.2012г.
средиземноморски бут.
интересно словосъчетание, чудя се по кое ли крайбрежие плува този бут :D иначе много ми харесва храната ти и тренировките
казано от diva 97 на 26.07.12, 19:14:
казано от karfi4ka на 26.07.12, 18:30:
25.07.2012г.
средиземноморски бут.
интересно словосъчетание, чудя се по кое ли крайбрежие плува този бут :D
аххахаха, има го този момент, не се бях замисляла :D В случая е едно на “Маджаров”, много вкусно, но за съжаление не знам доколко е редно да го ям...имайки предвид фактите за колбасите :D Ама..отказах се от сладоледа, ако и бута откажа...:D :D :D
казано от diva 97 на 26.07.12, 19:14:
иначе много ми харесва храната ти и тренировките
Благодаряя ти, Диваа :) Но явно нещо не е в ред...ще пиша по-долу за това.
26.07.2012г.
Храна:
08:30 - варено яйце, средиземноморски бут;
10:00 - пълнозърнести бисквити;
13:30 - две варени яйца, чушка;
17:30 - варено яйце, чушка;
18:30 - къпини;
22:30 - свински котлет, краставица, няколко кръгчета шпек, диня;
Тъй... та явно нещо не е в ред, защото, както бях писала по-горе, отидох на лекар заради подутия корем, който не минава изобщо и се чувствах като музеен експонат. Каза, че за първи път вижда, човек, на когото така ясно да му се виждат червата на ехографа, беше удивен с колко много течност са пълни чрвените ми бримки (каквото и да значи това...), в крайна сметка ми назначи изследвания, но работната му диагноза е ентероколит. Първия му въпрос беше: “Да те е надухвал климатик скоро?” и аз си казах: “Да благодарим на любимия ми колега, който държи климатика на 17 градуса!”. Та, трябва да направя скапаните изследвания, да видим какво ще излезе, по принцип четох в итернет (голяма грешка, както всички знаем) и там пишеше уууууужаааааааасни неща, фактически единствения симптом, който имам от описаните там е подуването на корема и “куркането” на червата, както и подтиснатото депресионно състояние, просто ме изнерва и подтиска да съм така подута, но пък, както каза Деско, аз така или иначе съм си постоянно депресирана, тъй, че едва ли това можем д аго броим за симптом. :D :D :D Освен това, това подуване и тези олки в корема си ги имам цял живот като ми изстинат краката. Така, че в крайна сметка все още не съм наясно за какво точно иде реч.
На Деско, много му здраве от мен!
Иначе дано всичко да е наред, щом ‘се живее’ с това нещо, значи не е чак толкова страшно и дори на изследването да се докаже диагнозата, предполагам с подходящите медикаменти ще се оправят нещата.
Тоя твоя колега, и аз имам такъв, може да измислим нещо по въпроса, но после трябва да ме защитаваш в съда, за об
ото благо ще е :D
казано от Puppy на 27.07.12, 08:57:
Иначе дано всичко да е наред, щом ‘се живее’ с това нещо, значи не е чак толкова страшно и дори на изследването да се докаже диагнозата, предполагам с подходящите медикаменти ще се оправят нещата.
Така четох, имало чайчета и билки, с които се облекчават симптомите. Предполагам и медикамент, но се съмнявам да трябва да пия някви лекарства цял живот. На билки бих била доволна.
казано от Puppy на 27.07.12, 08:57:
Тоя твоя колега, и аз имам такъв, може да измислим нещо по въпроса, но после трябва да ме защитаваш в съда, за об
ото благо ще е :D
То това беш опреди месец и половина някъде, когато изстинах, сега го държим на 23-4-5-6 градуса и го редуваме включен-изключен, но лошото е, че и за момчетата ми е мъчно като ги гледам как плувват в пот, като е изключен - сега като нямаме дела и пишем по цял ден, а лаптопите ни загравят така, че кюфтета може да си пече човек на тях, е истински ад...така, че дилемата с климатика е сложна. Зимата пък аз го набичвам, защото прозореца ми не се затваря плътно и дясната ми ръка става кубче лед, както и цялата аз :D Въобше - условия на труд :D :D :D
27.07.2012г.
Храна:
08:00 - диня, свински котлет;
12:30 - две варени яйца, няколко кръгчета шпек, краставица;
17:30 - едно варено яйце, овесени гризини;
20:00 - протеинов бар;
00:30 - диня;
Добавки:
08:00, 12:30, 00:30 - Креон 25 000;
10:30, 16:00, 23:30 - Lineks;
Ей, новият “Батман” е неееееееееевероятно як!!!!!!!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.07.12 08:43.
28.07.2012г.
Храна:
11:00 - две варени яйца, 50гр. суджук, диня;
14:00 - сладолед (знам си, че не трябва да се заричам, щото не ми се получава, ама цяяла седмица бягах и днес се предадох :D);
22:30 - свински котлет, диня, салата от домат, краставица, чушка и сурови печурки, една пълнозърнеста гризина, пълнозърнеста бисквита с мед и канела, задушена печурка, 1/2 чаена лъжичка мед с пчелен прашец;
Добавки:
с храненията - Креон 25000;
между храненията - Lineks;
Тренировка:
За 20 минути 9 рунда от:
5 х набиране;
10 х лицеви опори;
15 х клек със собствено тегло;
22-16-10:
- 11-8-5 на ръка ренегадско гребане@10кг на ръка;
- крънчове;
Пръсти към лост:
3х10;
+ доста разтягане;
Набиранията в Cindy са стриктни. Не съм много доволна, защото окапах дооооста рано, 9 рунда са малко както и да го погледне човек, поне 10 да ги бях докарала, може като се науча да кипвам :D :D :D Сила в гърба нямах, възухът беше добре.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.07.12 22:56.
29.07.2012г.
Храна:
11:00 - бъркани яйца с чушки и гъби, 1/2 чаена лъжичка мед с пчелен прашец;
13:00 - пълнозърнести солети;
16:30 - свински котлет, чушка, домат, лраставица, сурови печурки, три фурми;
00:00 - свински котлет, три кръгчета шпек, домат, краставица;
Добавки:
с храненията - Креон 25 000;
Тренировка:
За общо време 21:20 минути 5 рунда от:
5 х набиране;
10 х бърпи;
400 метра тичане;
+ още 5-6-7 набирания на халките, опити за възлизане, ама не мога да го хвана т’ва нещо!
Набиранията са стриктни петици на халки. Времето - на 7мата минута започвах третия рунд, но по време на тичането в него зверски ме преряза коремът и се наложи да почивам принудително, тъй като едва завършила тичането имах спазми с обща продължителност 4-5-6 минути и започнах четвъртия рунд някъде в шестнайстата минута. Прецака ме тичането - сила имах набиранията не ги усещах, като по чудо те ми бяха почивката вместо да е обратното, а тианчето ме изяде, като червей бях, НО завърших, болката в корема беше толкова силна, че имах чувството, че ще пукна, ама след като кризата премина - продължих. Няма да си вписвам времето в темата за Lucy, защото е нерално - голямата почивка от една страна удължава времето, но пък от друга дава сила. Но скоро ще го повторя, понеже Lucy ми е стара любимка.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.07.12 00:33.
30.07.2012г.
Храна:
08:30 - свински котлет, краставица;
13:00 - три варени яйца, краставица;
15:30 - пълнозърнести бисквити;
19:30 - варено яйце, пълнозърнести бисквити
22:00 - две пълнени чушки с ориз и кайма, тънка палачинка;
Добавки:
с храненията - Креон 25 000;
Тренировка:
3 рунда от: