08.08.05
23:57
Искам да питам има ли фитнес в Студентски град, как е, къде се намира и колко пари е картата за месец ??
Има колкото искаш ;) Навремето, в ранните ми студентски години ходих в няколко различни, ама за момента мога да се сетя само за “Клуб 33”
А ето какво изникна от тази тема - “Фитнес център “Аполон’ Студентски град блок 5” Аз май там съм ходил няколко пъти навремето.
И как е?? Има ли достатъчно уреди и най-важното - колко пари е картата за 1 месец?
Има един клуб до Трафик (12 бл.)
12 тренировки - 14 лв.
8 тренировки - 10 лв.
Ами както вече споменаха клуб 33(аз тренирам там защото ми е наи близко):16лв - 16 тренировки
14 - 12
12 - 10
10 - 8
В останалите клубове е пак горе долу така.Като за клуба до трафика ходих там ама не ми хареса.Има и в Христо Ботев клуб ,които е към 33 и ако имаш карта за единия ходиш и на другия.Знам за клуб и в 59(най- добрия според мен).Също така важно е че в първите клубове картата вайи 1 месец,а в 59 няма срок.Ми това е което знам.А които ходи към 33 може и да се сме се виждали поне :D или поне да сме си пазили 8)
Е няма ли някъде дето има карта за 1 месец и колко лева е ?? Само така на брой тренировки ли е ?? То така е тъпо, баси!
В началото на моято културистична кариера и аз тренирах в КЛУБ 33 - култово място - уреди има достатъчно, но са малко старички. Навремето там тренировката с карта излизаше 60 ст. ;) Сега цените са малко по-високи мисля :) Иначе други зали са тази в зала Христо Ботев - там цените са същите като в КЛУБ 33, даже с една карта можеш да ползваш и двете зали. Друг фитнес в Ст.Град е Бараддур - той е близо до дискотека Трафик, но там не съм ходил. Има и още 2-3 зали, но за тях инфо не мога да дам.
Clemenza, мафиот такъв. Не съм Кръстникът, но мога да ти кажа как стоят нещата във фитнес център Аполон. Няма понятие месечна карта, всичко е на брой тренировки. Цената на единично посещение е 3 лева, ако си вземеш по-голям брой тренировки, да кажем 8, получаваш 2 безплатни. Клубната карта, която ти се издава важи 6 месеца от датата на издаване.
Има още една зала в непосредствена близост, Easy club. Там тренировките са на цена 5, а вечер 3 лева. Няма намаления.
Надявам се съм бил полезен.
10.08.05
08:44
[quote author=“Clemenza”]Мене най-вече ми трябва инфо за цената на карта за 1 месец ??
във фитнеса до 10 ти болок - зад гърба на Цецо Спасов, Барад-Дур му е името, месечната карта е 22 лв - неограничен брой трениворки, от дата до дата. Може да ходиш всеки ден.
За 20 лв получаваш 24 тренировки ,което за месец според стига.Но имаше за 60 кинта 3 месеца може да ходиш когато си поискаш.Не е важна залата важно е желанието 8)
10.08.05
11:06
Фитнеси има и:
Зимния дворец отзад в приземния етаж, откъм Денси центъра.
Зала Христо Ботев, вдясно от главния вход се влиза.
Блок 59 на гърба.
Цените си ги разгледай; повечето зали в студентски град обаче имат сходни цени и разликата е малка в предлаганите услуги; примерно един дава карта за 12 друг за 14 тренировки; толкова да те събарят 2-3 лева разлики в картата не ми се вярва.
Ключовият момент в залите в студентски град според мен е д аса със здрави уреди и посещаемостта.
Критерии, по които 33 и Барад Дур веднага отпадат, поне за мен.
Чувал съм че в района на 15 блок има и нова зала; не знам дали е вярно. Само че била елитарна и скъпа...
11.08.05
16:16
[quote author=“D3BEP”]Ключовият момент в залите в студентски град според мен е д аса със здрави уреди и посещаемостта.
Критерии, по които 33 и Барад Дур веднага отпадат, поне за мен.
да обаче то качеството си има цена!
11.08.05
16:30
Е та колко му е цената; с една по - скъпа карта тренировката излиза около 1,20 и на другите зали... Колко толкоз евтино беше на Барад Дур или на 33? Мисля, че пак около лев, лев и нещо идваха тренировките, само дето трудно можеше да тренираш...