21.07.12
14:33
Аз съм момче (15-години,62кг,около 1.70см)
Проблема ми е ,че едната ми “гърда” (дясната) е по-изпъкнала от лявата .И като казвам изпъкнала искам да кажа НАИСТИНА изпъкнала (около 3-4см напред).Нямам много мускулна маса в областта на гърдите.Също така съм сигурен ,че разликата е породена от т.н “Кокоши гърди” .Преди разликата не беше така голяма ,но сега някак си пооправих лявата гърда и тя се прибра ,обаче дясната не мърда.
Моля всеки ,който може да помогне,да ми каже как да изравня гърдите си,защото изглежда меко казано - смешно ...Ще съм благодарен ако някой предложи добри упражнения или е имал същия проблем и сподели как се е справил.
П.С. - Нямам достъп до фитнес зала!Разполагам с лост,гира 10 и 5 кг,лежанка с тежест около 50-60кг (която ми е тежка за сега).
Имам мотивацията да се преборя с проблема и ще се радвам на всеки ваш отговор и предложения :)
Еми един приятел имаше същия проблем ама убсолутно същия и сега всичко се урпави и има много яки гърди.Начи единствения начин това да се оправи е като натрупаш мускулна маса в гърдите.Като натрупаш маса те ще се приберат.Иначе упражненията с които той се оправи са 2 и са доста лесни.Начи първото е Кофички (Dips) обикновени и като свикнеш можеш да ги правиш по различен начин аз примерно вече правя по много и за това смених с кофички на халки (според мен това е най доброто) но това иска много концентрирана сила.2-рото упражнение е лежанката правиш с винаги с такава тежест че да не можеш да дигнеш повече от 10-12 пати.Това нещо принципно с времето се оправя и ако дигнеш килцата иначе успех де :)
Мнението беше редактирано от Mr Biceps на 24.07.12 18:04.