Проблем с гърдите и гърба

24.07.12
15:52

Здравейте ако може някой да ми помогне имам малък проблем с гърдите и гърба.То не е точно проблем просто нещо не ми се получават някои неща.Та 1-вия ми проблем е че гърба ми просто не се разширява.Тренирам го през ден на лостовете правя 6 сери по 15 набирания (мога и чисти силови) и гърба ми някъкси каточели порасна назад смисъл кокалите не ми се виждат и се нацепих но на широчина някъкси просто не расте нз как да го обясня .Всички ми казват гърба ти е някакси странен се едно си леко изгърбен но си ходя прав.Възможно ли е да ми изглежда малък зареди раменете.И 2-рия ми проблем е имам много големи гърди защото тренирам на халки кофичи и такива но някакси каквото и да правя ако ми погледнеш гърдите от страни към ръцете са ми огромни и отпред някакси доланта част почти не си личи.

ПС: Тренирам през ден Кофички на Халки (преди на успоредка),Набирания на лост (всичко от г/д 1 година)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 24.07.12 20:59.

24.07.12
16:18

Снимки ?

24.07.12
16:41

снимки нямам.Иначе някакав съвет?

Ако под разширяване на гърба имаш предвид да изглежда ТАКА, да знаеш, че това е поза и се нарича Lats Spread.

Без снимка не знам какво друго да ти кажа.

24.07.12
17:29

Не списал самия ми гръб да стане по-широк без пози...

Значи ти трябва маса.

Храна + сложи тежести при набиранията.

И аз да питам, някои неща за да се замислиш. Не ми отговаряй на въпросите, прецени си отговорите за себе си!

1. От колко време тренираш? - разширяването на гърба отнема година- две
2. Какъв хранителен режим поддържаш?
3. Набиранията с широк хват ли са?

И едно пожелание. Прави максимум 10 повторения на серия и намали почивките между сериите до 30 сек. Прави набиранията с рязко издърпване и бавно пускане.

Успех -:).

24.07.12
20:33

Може и да е до ген......

а може би след първоначалния прогрес, вече му е дошло в повече на гърба от тренировки през ден.

казано от tsvetelin domushki на 24.07.12, 20:54:

а може би след първоначалния прогрес, вече му е дошло в повече на гърба от тренировки през ден.

И сега да го тренира веднъж седмично, така ли?

24.07.12
21:40

Мерси за бързите отговори.Еми вероятно трябва повече да тренирам гръб.

Мнението беше редактирано от Mr Biceps на 24.07.12 21:40.

Прави различни хватове - широк, тесен, под и надхват, неутрален. Слагай тежест и/или вкарай изометрия - задържай се над лоста, пускай се бавно. И най-вече - хапвай стабилно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1