24.07.12
11:47
Здравейте. Въпроса ми е тъп, но ме мъчи. Ще попречи ли приема на креатин при чистенето на мазнини ? Целта ми е горене на мазнини и качване на ММ. През ден ходя на фитнес, и в нетренировъчните дни правя ХИИТ кардио.
24.07.12
12:08
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218
24.07.12
14:21
казано от mmiinneevv на 24.07.12, 11:47:
Здравейте. Въпроса ми е тъп, но ме мъчи. Ще попречи ли приема на креатин при чистенето на мазнини ? Целта ми е горене на мазнини и качване на ММ. През ден ходя на фитнес, и в нетренировъчните дни правя ХИИТ кардио.
Не може целта ти е да е горене на мазнини и качване на ММ едновременно. Избери си едното.
Мнението беше редактирано от Stoyan Petrov на 24.07.12 14:21.
24.07.12
18:11
Е ако си правя кардиото и ако пия креатин няма да горя ли ? Четох че креатина давал сила и енергия за високоинтензивни тренировки - кардиото ми е такова, спринт колкото мога, вървене, пак спринт и така.
Мнението беше редактирано от mmiinneevv на 24.07.12 18:13.
24.07.12
20:47
казано от mmiinneevv на 24.07.12, 18:11:
Е ако си правя кардиото и ако пия креатин няма да горя ли ? Четох че креатина давал сила и енергия за високоинтензивни тренировки - кардиото ми е такова, спринт колкото мога, вървене, пак спринт и така.
Креатина не дава сила при кардио -:). Препоръчвам ти да прочетеш някоя друга статия - Що е креатин и защо се прилага при покачване на мускулна маса.
Не пречи да го пиеш, но ако си и на ниско въглехидратна диета или нещо от сорта на Дюкан, ще ти изиграе лоша шега.
Успех -:)
24.07.12
21:30
казано от mmiinneevv на 24.07.12, 11:47:
Креатинът няма да попречи.
Невъзможно е да качваш мускулна маса и да губиш мазнини (с много редки изключения).
Програмата ти със сигурност е лоша.
казано от Петър Димитров на 24.07.12, 20:47:
Креатина не дава сила при кардио -:)
Ако прави истински ХИИТ, в което се съмнявам, може да се спекулира, че има полза. Дори бих казал, че ще има.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 24.07.12 21:32.
24.07.12
23:16
Аз като правя нещо го правя като хората. Хиита ми е 1 обиколка на игрището спринт колкото мога бързо (за около 15-16 секунди) и половин обиколка вървене. Засега съм на 8 “серии”. И да питам ще пречи ли ако с креатина пия л-карнитин само за хиита ?
да поясна малко целта каква ми е - имам корем и паласки. Те ми загрозяват фигурата. От приблизително 3 месеца фитнес оформих що годи ръце гърди трапец и гръб, но паласките го загрозяват. Искам да ги махна паласките и корема. Не съм точно на НВД, но гледам да приемам колкото по-малко е възможно въглехидрати. Менюто ми е главно меса и яйца. За качването знам че се иска въглехидрати, и е препоръчително с креатина да се приема бърз въглехидрат, но не било задължително.
Мнението беше редактирано от mmiinneevv на 24.07.12 23:26.
24.07.12
23:22
Как интензивната ти част е 1 обиколка, а почивката е 0,5? Пропорцията не е добре.
Няма да пречи, но л-карнитин с абсолютно нищо няма да ти помогне.
24.07.12
23:27
казано от Ради Хаджирадев на 24.07.12, 23:22:
Как интензивната ти част е 1 обиколка, а почивката е 0,5? Пропорцията не е добре.
Няма да пречи, но л-карнитин с абсолютно нищо няма да ти помогне.
кардио правя от има няма 3 седмици, даже питах тук кога да го правя. засега толкова издържам.
24.07.12
23:49
Имах предвид, че “почивката” е малка.
25.07.12
00:05
Тогава ще опитам да я съкратя.
25.07.12
00:30
Ъъъъ.. трябва да я увеличиш!
Няма да попречи на свалянето, даже може да помогне индиректно. Колкото до задържането на вода, зависи от дозата, организма, храненето и от тренировката.
19.08.12
11:23
Здравейте приятели , искам да попитам ..
-При чистене Какъв креатин и аминокиселини да взема... и дали ще са твърди или на прах има ли значение .. ?
Целта ми е да горя мазнини , казаха ми ,че ако комбинирам креатин и амино ще мога да горя мазнини , като ще ми помогнат да запазя и масата , която качвам.. искам да се отърва от корема , ще се опитам и с диета като ще ям повече плодове , зеленчуци и месо.. + креатин и амино.. Очакването ми е да се появят плочки и да имам маса , но и да нямам маса не е проблем , нямам проблеми с качването.. искам само да се появят плочките и после започвам да тренирам за маса.. И последното което искам да питам е , като тренирам с нормални леки гирички , с повечко повторения и серии ще мога ли да орелефя.. т.е. целта ми е да махна мазнините , след това да кача , а ако може едновременно , още по - добре.. Също така 3,4 пъти в седмицата ще бягам по 60 минути..
Мнението беше редактирано от Scott Adkins на 19.08.12 11:31.