17.04.12
14:07
Не знам дали е тук точното място за тази тема, моля ако модовете преценят - да я преместят.
Дайте моля акъл на какво да наблегна, че да сваля коремчето. 1.80 съм висок, 81кг. Поотслабнах малко, само коремчето остана... НВД-то е добро, правя кардио поне 4 пъти в седмицата, като 20-30мин. е колело и 20 мин. пътека във високо темпо (тренирал съм и други спортове и нямам проблеми с бягането - даже според мен там е истината, като говорим за кардио). Между двете кардио-та - тренировка с тежести. Правя и коремни преси - е седи си коремчето и това е.... Хапове не пия.
Дайте акъл какво правите вие в такъв случай - някаква методика ли, на друг тип тренировки ли да наблегна )примерно повече упражнения за корем вместо вело-то... Всеки полезен съвет е добре дошъл.
Поогледах и други подобни теми - конкретен отговор като че ли не видях...
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.04.12 14:21.
според мен твърде много кардио...гори много мускули всичко е в калорите ако хабиш повече от колкото консумиращ ще отслабваш.Вземи примерно л-карнитин да помага предимно разграждане на мазнини, въпреки че и това е относително...”Преса се прави повече в кухнята отколкото в залата” един велик човек го е казал...:D
Примерно вкарваш 2 пъти тренировки в седмицата при които наблягаш на корем . Задължително кардио с постепенно покачване на скоростта примерно 2 х 15 мин ти стигат и веднага след тях комплексни серии упражнения за корем : 3х 30 на пейката за корем , 3х 30 на римското столче и 3х 30 с вдигане на краката от легнало положение или вис . Това без почивка между упражненията , 3-5 серии и естествено режима на хранене е супер важен.