Помогнете ми да реша

25.07.12
20:28

Здравейте,на 14 години съм и тренирам от 7 месеца в зала,още от началото всички ми повтаряха,че е по-добре да тренирам на лостове,но аз продължавам да тренирам в залата.Сега обаче почвам да се двоумя дали да ходя 2-3 години на лостове и след това да тръгна в залата.Пък и от залата имаше ефект само 4 месеца от тогава не съм мръднал,и храненето си променях и програмите за трениране си променях изобщо.

Помогнете ми да направя това решение,моля-да ходя ли на лостове 2-3 години и след това да се върна към залата или да продължавам да си тренирам в залата?

26.07.12
00:07

Ами то решението е само твое,сам трябва да намериш правия път.
А да мислил ли си да ги съчетаеш и двете ?! :)

26.07.12
00:10

Каквото и да е решението ти, най-важно е да се пазиш. Крехка е възрастта ти, щади си ставите и организма :) Чудиш се да смениш фитнеса с лостове - пробвал ли си да тренираш 7 месеца на последните? Ако не си, моят съвет е опитай и виж тогава резултатите, така би имал и база за сравнение. Експериментирай разумно, в това лошо няма :) Успех!

Благодаря за отговорите..

Може ли някой да ми даде една програма за лостове?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1